Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
My máme zase své věci. My musíme vyrůst (zázemí) aby nás nějaká pořádná chtěla a to ještě nemáme žádnou jistotu. Vám stačí udržovat to co už máte a jen se přehrabovat. Nikdo neřekl že jsme rovnocenní. Jsem rovnoprávní, rovnocenní ani náhodou.
Dokonce i ta rovnoprávnost se nemá přehánět v absolutním slova smyslu (50% hornic, 50% manažerek,…)
Ale jinak celkově souhlas, si chlap s koulema a v hlavě to máš srovnané… ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mne kdyby nejakej říkal, ze poletim ze dveří, tak by schody počítat nestačil! Nevim co je ti do toho kolik měla žena před tebou kolíků. Takovyhle estebacky manýry..
To je hrozný co…asi se to některým ženám líbí, takovej drson co je vyhazuje že dveří
Hlavně se k žádnýmu chlapovi nestěhoval
@Lexter píše:
No samozřejmě, že ne. Proto existuje pravidlo. Číslo sdělené ženou 2-3 vynásob, mužovo vyděl.@Cizinka 999 Další co by si měla vzít slovník a začít studovat. Extrémním sobectvím ani sebevědomím netrpím, jen suše popisuji realitu.
Chudinky panny..řeknou 0 a už mají tři zářezy na triku
@Venetia píše:
Ne nenapadlo, protože měří každému jiným metrem
Oni můžou mít sex, ale ženská musí čekat až nevím…jistota, že z něčeho bude vztah není nikdy…tak asi rok spolu chodit, aby nebyla za lehkou.
Pak to neklapne a už má pěknej vroubek do dalšího vztahu a zase o jednoho víc
Od chlapa historicky nehrozila kukačka, výchova a investice do cizí DNA, aniž bys to věděla…
@Lexter píše:
To už se pohybujeme v minulého století. Teď si mají hlavně užívat, budovat kariéru apod…Tak to dělají. Já to nikomu nevyčítám, ale následky si vyžereme všichni.
Jaký zase následky? Co te tak tíží?
@Pírko2 píše:
Od chlapa historicky nehrozila kukačka, výchova a investice do cizí DNA, aniž bys to věděla…
Mně jsou tvoje kukačky úplně ukradený ![]()
@Venetia píše:
Že je těžké dneska na vztah potkat holku, co není děffffka, to ho asi tíží ![]()
@Venetia píše:
Proč mě? Potřebuješ ze mě dostat nějaké přiznání? Jako že nenávidím matku a každá mě podvedla? U mě žádné drama a poškozenou psychiku nenajdeš.
@Venetia píše:
Mně jsou tvoje kukačky úplně ukradený
Ale to je věda, to je evoluce ![]()
No tak já jdu, když tu není chuť bavit se na věcné úrovni ![]()
@Pírko2 píše: Že je těžké dneska na vztah potkat holku, co není děffffka, to ho asi tíží
Aha…musí vylepšit výslechy a testovací období… Třeba tím sítem nějaká propadne…na dobu omezenou ![]()
@Pírko2 píše:
Ale jinak celkově souhlas, si chlap s koulema a v hlavě to máš srovnané…
Jen logika a čtení statistik.
Stačí se podívat jak se zvyšuje podíl single lidí a skoro mě jímá hrůza. ![]()
@Lexter píše:Že už to čtu minimálně podruhé o těch následcích, tak se ptám z čeho máš strach?
Proč mě? Potřebuješ ze mě dostat nějaké přiznání? Jako že nenávidím matku a každá mě podvedla? U mě žádné drama a poškozenou psychiku nenajdeš.
@Venetia píše:
Aha…musí vylepšit výslechy a testovací období… Třeba tím sítem nějaká propadne…na dobu omezenou
Ale jsou, ale je těžší je najít než tomu bylo dřív, když byly ženy víc pod dohledem muže a byla morálka na jiné výši… ![]()
Já nechci středověk, ale ani moderní feminismus, chci něco mezi, resp. třetí, vlastní, rozumnou cestu. ![]()
Tak zatím ![]()
@Lexter píše:
Jen logika a čtení statistik.Stačí se podívat jak se zvyšuje podíl single lidí a skoro mě jímá hrůza.
Co ti konkrétně na tomto vadí?
Vždyť to je dobře, že jsou lidi schopni se o sebe postarat a nepadají do zavislostnich vztahu
@Pírko2 píše:
Ale jsou, ale je těžší je najít než tomu bylo dřív, když byly ženy víc pod dohledem muže a byla morálka na jiné výši…![]()
Já nechci středověk, ale ani moderní feminismus, chci něco mezi, resp. třetí, vlastní, rozumnou cestu.
Tak zatím
Chci, Chci ![]()