Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@annlady píše:
a toto je prosím, milé děti, hloupá misogynie a náš everyday patriarchist bulshit a předsudky
Horko těžko tady nalézt ženu která vůbec dokáže napsat nebo dokonce pochopit co je to misogynie. I když, vy to nejspíš víte, jen vám to mozek nechce pobrat páč byste zjistily jak mimo jste. Nikde tady nenávist k ženám nevidím. Dokonce tu ani nikde není nikdo kdo by trpěl misandrií a to jsou tu kdejaké hnoje.
Ať žije patriarchát! Matriarchát nikdy nikde nebyl páč nefunguje.
Leda mezi Asarijkami v Mass effectu.
Příspěvek upraven 11.12.22 v 17:44
@Cizinka 999 píše:
A nenapadlo tě že ženské mají rády sex stejně jako chlapy a když nemají vztah nějakou dobu, třeba i pár let, tak neznamená že chcou být bez sexu, úplně stejně pánové jako je to u vas, aspoň u těch, které nepotřebuji k dobrému sexu lasku.
Takže pánové, rovnoprávnost je dnes i v sexuální oblasti, a kdo s tím má problém, tak to není evoluce, jak se tady snaží Pírko nám vnutit, ale pouze vaše velké ego
Napadlo, je mi to fuk. No samozřejmě, že jsme rovnoprávní. Bezesporu a podporuji to. Jenže s tím chodí o stinná stránka a odpovědnost za své činy. Papejte a dobrou chuť. prostě vysoké číslo je indikátorem průseru. Nelíbí? S tím nic neudělám a ani nechci.
Příspěvek upraven 11.12.22 v 17:50
Samozřejmě se v evoluci vyvinuly dvě ženské strategie: vybrat si dobrého chlapa a být s ním ve vztahu nebo vybrat si bačkoru a podvádět ho a kur.vit se… Cizinka udělala to druhé.
Jsou archetypy žen na vztahy a kur. vičky. Každá ať si vybere, kam spíš bude spadat. Může být i lehce něco mezi, pokud podvádí partnera a dělala to vždycky nebo měla hodně chlapů v mládí, tak je jasné, kam asi spíš spadá… a bude spadat i nadále…
Kromě toho i kdyby se změnila, já bych se jí štítil dotknout (ve vztahu, u prostitutky to čekám, tam je to jiné, také je nelíbám, je to jen sex a s kondomem, pokud mam zrovna chuť… to je něco jiného…)
@Lexter píše:
Ale ale, že by mnohokolíková? Je pravda, že se ženský většinou cítí dotčené takovou otázkou, ale tak nemaj nasedat na jakoukoliv tyč v dosahu. Pokud, POKUD ženská uvažuje o vztahu se mnou, tak to buď musí velmi dobře utajit nebo prostě nebýt jen lehkým materiálem pro uspokojení zástupů s razítkem na zápěstí.
@Pírko2 píše:![]()
![]()
Jen počkej, blíží se inkvizice. Pochodně a palivové dříví. Bible a kápě. Olej a občerstvení.
Hele co je to pirátka? Co je d…a vím, ale pirátka? ![]()
@Lexter píše:
Jen počkej, blíží se inkvizice. Pochodně a palivové dříví. Bible a kápě. Olej a občerstvení.
Jako nevěřící klidně bez té bible, stačí to palivové dříví a učebnice biologie ![]()
@Lexter píše:
Jen počkej, blíží se inkvizice. Pochodně a palivové dříví. Bible a kápě. Olej a občerstvení.Hele co je to pirátka? Co je d…a vím, ale pirátka?
Pirátka je členka strany neomarxistů (mně stačí i jejich volička, nemusí být ani členka) co si hrají na liberály a hlásí se k loupežnické námořní tradici, což marxisté a neomarxisté mají společné, že rádi loupí ![]()
@Pírko2 píše:
Pirátka je členka strany neomarxistů (mně stačí i jejich volička, nemusí být ani členka) co si hrají na liberály a hlásí se k loupežnické námořní tradici, což marxisté a neomarxisté mají společné, že rádi loupí
Hned mi na mysl vytanula ona pirátská vokurka.
@Lexter píše:
Napadlo, je mi to fuk. No samozřejmě, že jsme rovnoprávní. Bezesporu a podporuji to. Jenže s tím chodí o stinná stránka a odpovědnost za své činy. Papejte a dobrou chuť. prostě vysoké číslo je indikátorem průseru. Nelíbí? S tím nic neudělám a ani nechci.Příspěvek upraven 11.12.22 v 17:50
A myslíš že se to číslo dozvíš, ale houby, kdyby se mě na to nějaký chlap chtěl zeptat, tak si něco pomyslím. Mně by tohle taky nezajimalo
@Pírko2 píše:
Jako nevěřící klidně bez té bible, stačí to palivové dříví a učebnice biologie
Nojo dva egomani Pírko a Lexter se sesli ![]()
@Pírko2 píše:
- Ženská může mít ráda sex, ale nemusí se kur.vit…
- Chlap je rozsévač, biologie, žena rozsévač není. Chlap může spát i s nezadanou, kromě toho jen část chlapů si může dovolit mít víc žen, většina chlapů je nezajímavá pro většinu žen a berou si je ze zoufalosti, takže je to výsada nás alfa samců jako je Lexter a já… ostatní jsou spíš jako Cizinky manžel - podpantofláci co jim tolerují kur. vení…
Samozřejmě se v evoluci vyvinuly dvě ženské strategie: vybrat si dobrého chlapa a být s ním ve vztahu nebo vybrat si bačkoru a podvádět ho a kur.vit se… Cizinka udělala to druhé.
Jsou archetypy žen na vztahy a kur. vičky. Každá ať si vybere, kam spíš bude spadat. Může být i lehce něco mezi, pokud podvádí partnera a dělala to vždycky nebo měla hodně chlapů v mládí, tak je jasné, kam asi spíš spadá… a bude spadat i nadále…
Kromě toho i kdyby se změnila, já bych se jí štítil dotknout (ve vztahu, u prostitutky to čekám, tam je to jiné, také je nelíbám, je to jen sex a s kondomem, pokud mam zrovna chuť… to je něco jiného…)
Tak v tom případě přemýšlím, jaké typy žen s tebou jdou do časově omezeného vztahu, kde jim nic kromě sexu, možná nějakých večeří, výletů nenabízíš? Tipovala bych, že právě ty k. rvičky, jak je nazýváš..po nějaké době vztahu většinou lidi alespoň naťuknou nějaké plánovaní budoucnosti, pokud jim není 18, společné bydlení, plány atd..nebo jim zamlčuješ, jak to se vztahy máš?
Jsou ženy, které si chtějí taky jen užívat, ale ty se nebudou upejpat chlapovi hupsnout do postele.
@teerax píše:
Tak v tom případě přemýšlím, jaké typy žen s tebou jdou do časově omezeného vztahu, kde jim nic kromě sexu, možná nějakých večeří, výletů nenabízíš? Tipovala bych, že právě ty k. rvičky, jak je nazýváš..po nějaké době vztahu většinou lidi alespoň naťuknou nějaké plánovaní budoucnosti, pokud jim není 18, společné bydlení, plány atd..nebo jim zamlčuješ, jak to se vztahy máš?Jsou ženy, které si chtějí taky jen užívat, ale ty se nebudou upejpat chlapovi hupsnout do postele.
Naprostá většina z nich neměla víc než 4-5 chlapů do jejich 26let věku. Spolubydlení bylo, tomu se chci teď už vyhnout, chci výlety, sex, společný noci, filmy, zábavu, chodit po barech s kamarády,…
Nechci děti a předem to říkám.
Podle mě je to solidní vztah, kterej by mohl vydržet celej život. Stačí nechtít společný bydlení, nechtít se vidět každý den a nechtít děti. Maličkosti.
Podle mě je to i tak vážný vztah.
Když budeš mít za manžela kamioňáka, taky s tebou nebude každý den, jen tady je to dobrovolné… dělám to pro ten vztah, aby nevyprchala zamilovnost nebo ne tak brzo…
Já z žen vždy dostanu, kolik měly partnerů, beru to u těch mladších, se kterými chodím.
Kdyby to byla žena nad 40let a milenka, tak to beru jinak.
Ale u holky do 26 let cca co se zaměřuju - nesmí mít víc jak 4-5 sex. partnerů za život, včetně jednorázovek (ty by být ani neměly). Jinak se mi znechutí, znechutí na vztah. Na líbání a na tyhle věci. Už to není vztah, ale max. sex nebo kamarádka na sex.
Ještě k těm dětem, byl bych ochotnej je mít za podmínky, že s nima nebudu bydlet, ale na to málokterá žena asi dneska přistoupí ![]()
Rád bych je začal vychovávat až jim bude tak 20let… to už začnou být zajímaví lidé - možná… když budou mít dobrou várku genů a matka je nezkazí úplně… ![]()
A nenapadlo tě že ženské mají rády sex stejně jako chlapy a když nemají vztah nějakou dobu, třeba i pár let, tak neznamená že chcou být bez sexu, úplně stejně pánové jako je to u vas, aspoň u těch, které nepotřebuji k dobrému sexu lasku.
Takže pánové, rovnoprávnost je dnes i v sexuální oblasti, a kdo s tím má problém, tak to není evoluce, jak se tady snaží Pírko nám vnutit, ale pouze vaše velké ego