Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pírko2 píše:
Tak měl sis to zjistit dřív, ale když už, tak já bych jí opustil. S bývalou prostitutkou ve výslužbě bych nebylPokud by si užívala po rozvodu, řekněme po té 40tce, po nešťastném manželství, mam pro to pochopení, pokud v mládí, nemam pro to pochopení a nežil bych s ní, štítil bych se jí. Na pouhý sex třeba ne, ale ve vztahu je ten sex jinej, když jsou v tom city. Tam by se mi znechutila. Okamžitě. Klidně ze dne na den. A konec…
Je jí přes 40 a žila single skoro celý život. Dva vztahy cca 3 roky. Nechci ji soudit podle minulosti, ale dost se změnil můj pohled na ní.
@Badboda píše:
Teď s ní hodně mluv, naslouchej jí, dávej jí pozornost a dej jí najevo, že je u tebe priorita. Pak nemá důvod tě vyměňovat, pokud se bojíš tohohle. Jinak si myslím, že na minulosti nezáleží, pokud člověk najde to, co hledá, nepotřebuje už nic vymýšlet.
Tak snad to tak bude. Vztah funguje, jen jsem nevěděl, proč se minulosti v určitých tématech vyhýbá.
@Fjodorow píše:
Tak snad to tak bude. Vztah funguje, jen jsem nevěděl, proč se minulosti v určitých tématech vyhýbá.
Tohle nepomůže, už to víš, tvé podvědomí už mění tvé city, tvůj mozek se mění, chemické poměry. Konec už je vidět. Já to vidím. Ty ještě ne, ale já už ano.
@Pírko2 píše:
Z žen na rande dostanu, kolik měly chlapů, nebo až po sexu… nenápadně, podle toho se rozhoduju, jestli vztah bude či nebude. Mimo jiné.
Tak určitě a teď tu O Smolíčkovi…
![]()
@Hanka1 píše:
Tak určitě a teď tu O Smolíčkovi…![]()
Ty si snad myslíš, že ženská tyhle věci udrží v tajnosti? Přede mnou ne…
Mam své triky. ![]()
@Pírko2 píše:
Ty si snad myslíš, že ženská tyhle věci udrží v tajnosti? Přede mnou ne…Mam své triky.
Třeba: „Tak kolik?“
Ja bych ti to nikdy nikdy neřekla ![]()
Tohle může být retroaktivní žárlivost, ze člověk žarlí na to co bylo před ním. U nás o tom moc článku není, v Aj je jich hodně. Tady odkaz, hodně to myslím pomůže k pochopení : https://www.reddit.com/…d_resources/
Příspěvek upraven 09.12.22 v 18:30
@Malá bobina píše:
Třeba: „Tak kolik?“
Ja bych ti to nikdy nikdy neřekla
Takže jich bylo hodně tím pádem ![]()
A tím, že jsi to tajila, jsi mi to prozradila ![]()
Za málo chlapů v životě se žena stydět totiž nemusí ![]()
Na mě si nepřijdeš, já jsem logik, kdysi jsem dělal pro Gestapo a NKVD ![]()
@Fjodorow píše:
Je jí přes 40 a žila single skoro celý život. Dva vztahy cca 3 roky. Nechci ji soudit podle minulosti, ale dost se změnil můj pohled na ní.
To nejlepsi co pro ni muzes udelat je se s ni rozejít.
Sam nemas sebevědomí v poradku, asi si mel sám málo zenskych nebo blbe pichas.
Najednou se k tobe po kolika měsících vztahu a bydlení doneslo neco o jeji minulosti a nyní ti neni dost dobra…
Přála bych ti, aby tě vykopla sama od sebe, stejně brzo pozná, ze se něco děje…
Docela ji lituju, jestli to brzy nerozseknes sam, ze bude trávit Vánoce v nevědomosti a jeste s takovou zakomplexovanou parodií na chlapa… ![]()
@Pírko2 píše:
Ty si snad myslíš, že ženská tyhle věci udrží v tajnosti? Přede mnou ne…Mam své triky.
No jistě, takže přidáme jeste tu O Červené Karkulce…
Samozřejmě při nenápadném výslechu ženy je třeba vnímat i její neverbální komunikaci a poznat, když lže a kdy ne. Nebylo by špatné jí ani zrovna v tu chvíli měřit tep, jako u detektoru lži, jenže tohle by byly třeba nenápadné hodinky, které by měřily tep a tak by to ona nebrala jako výslech, o to víc by to bylo průkazné ![]()
@Hanka1 píše:
To nejlepsi co pro ni muzes udelat je se s ni rozejít.Sam nemas sebevědomí v poradku, asi si mel sám málo zenskych nebo blbe pichas.
Najednou se k tobe po kolika měsících vztahu a bydlení doneslo neco o jeji minulosti a nyní ti neni dost dobra…
Přála bych ti, aby tě vykopla sama od sebe, stejně brzo pozná, ze se něco děje…
Docela ji lituju, jestli to brzy nerozseknes sam, ze bude trávit Vánoce v nevědomosti a jeste s takovou zakomplexovanou parodií na chlapa…
Já měl ženských hodně, ale jsem chlap - ten si to může dovolit, je to jako klíč, dobrý klíč je univerzální a otevře hodně zámků. Žen.
Ale žena, která do sebe nechá pustit hodně klíčů, je špatný zámek…
To je věda, to je evoluce ![]()
@Fjodorow píše:
Brzo fungovat nebude, věř tomu…už teď máš pochybnosti a řešíš ji…za chvili to v tvém chování pozna…
A když se někdo zeptá, kde je ten nepoměr:
Muž může spát i s nezadanými ženami.
Mužů, kteří jsou univerzálními klíči, je menšina.
Žen, které jsou dobrým zámkem, už je bohužel dneska také menšina…