Blok vůci partnerce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
11.12.22 18:53
@Cizinka 999 píše:
A myslíš že se to číslo dozvíš, ale houby, kdyby se mě na to nějaký chlap chtěl zeptat, tak si něco pomyslím. Mně by tohle taky nezajimalo

No samozřejmě, že ne. Proto existuje pravidlo. Číslo sdělené ženou 2-3 vynásob, mužovo vyděl.

@Cizinka 999 Další co by si měla vzít slovník a začít studovat. Extrémním sobectvím ani sebevědomím netrpím, jen suše popisuji realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.12.22 18:58
@Austrike píše:
@Fjodorow no, to přesně píšou v tom článku ze tohle řešíme my chlapi, holky zase se bojej jestli nějakou predtím neměl víc rád. Ale já myslím ze tím ze to od někoho víš 1/ je teď v “nevýhodě” protože o spoustě jiných by ses nic nedozvěděl, 2/ ten kdo Ti o tom ( o ní ) vyprávěl “v dobrým “ - jak jinak, si taky může přidávat a zlomyslně si upravovat, to už jsem zažil taky

Myslím, že člověk, který často střídá partnery má problém navázat hlubší partnerský vztah. A i když chce, dřív nebo později musí svojí divokou minulost s partnerem řešit. A to je většinou pro druhého velké překvapení. Buď to přijme a nějak to stráví, nebo je konec. Bez toho vztah fungovat nebude. Myslím taky, že je mnohem náchylnější k nevěrám. To je moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.12.22 18:58
@Lexter píše:
No samozřejmě, že ne. Proto existuje pravidlo. Číslo sdělené ženou 2-3 vynásob, mužovo vyděl.@Cizinka 999 Další co by si měla vzít slovník a začít studovat. Extrémním sobectvím ani sebevědomím netrpím, jen suše popisuji realitu.

Já se ptám žen když už mi důvěřují, nenápadně, mezi řečí, když zabrousím na svou minulost a dělám, že mi to nevadí… kromě toho pozoruju její řeč těla, už jí mam odhadnutou…

Používám výslechový systém NKVD a Gestapa, jen bez mučení, systém nenápadných otázek, které se různě opakují ve vhodnou dobu, aby se když tak prořekla :dance:

Nejsem blbej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:06
@Pírko2 píše:
Já se ptám žen když už mi důvěřují, nenápadně, mezi řečí, když zabrousím na svou minulost a dělám, že mi to nevadí… kromě toho pozoruju její řeč těla, už jí mam odhadnutou…

Používám výslechový systém NKVD a Gestapa, jen bez mučení, systém nenápadných otázek, které se různě opakují ve vhodnou dobu, aby se když tak prořekla :dance:

Nejsem blbej :roll:

Ono to číslo stejně dřív či později vyplave na povrch pokud to chlapa zajímá a pokud to ženská vší svou mocí neschovává. :nevim: Ale je fajn ho znát s předstihem, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.12.22 19:08
@Lexter píše:
Ono to číslo stejně dřív či později vyplave na povrch pokud to chlapa zajímá a pokud to ženská vší svou mocí neschovává. :nevim: Ale je fajn ho znát s předstihem, to jo.

My nemáme žádná " mužská ega" jak tvrdí Cizinka, ale hrdost, páteř! A to je něco, co by chlap měl mít…

Bohužel dnešní feministická doba vychovává víc bábovky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105900
11.12.22 19:11
@Lexter píše:
Ono to číslo stejně dřív či později vyplave na povrch pokud to chlapa zajímá a pokud to ženská vší svou mocí neschovává. :nevim: Ale je fajn ho znát s předstihem, to jo.

Ještě, že vás tu máme, ať víme na co si dát pozor
I když pochybuju, že v pokročilejším věku by to ještě někdo řešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:11
@Pírko2 píše:
My nemáme žádná " mužská ega" jak tvrdí Cizinka, ale hrdost, páteř! A to je něco, co by chlap měl mít… Bohužel dnešní feministická doba vychovává víc bábovky :nevim:

I tak se to dá říct. Pro někoho postoj, páteř. Komu to vadí, pro toho je to přemrštěné ego. Dneska plácneš nálepku na cokoliv.

Pak lidé jako Cizinka vůbec nerozumí slovu, líní si otevřít slovník, ale hází ho okolo sebe jak manici. :nevim:

Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:12
@Venetia píše:
Ještě, že vás tu máme, ať víme na co si dát pozor
I když pochybuju, že v pokročilejším věku by to ještě někdo řešil

To asi ne. Tam jsou lidé rádi, že někoho mají pokud vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105900
11.12.22 19:14
@Cizinka 999 píše:
A nenapadlo tě že ženské mají rády sex stejně jako chlapy a když nemají vztah nějakou dobu, třeba i pár let, tak neznamená že chcou být bez sexu, úplně stejně pánové jako je to u vas, aspoň u těch, které nepotřebuji k dobrému sexu lasku.
Takže pánové, rovnoprávnost je dnes i v sexuální oblasti, a kdo s tím má problém, tak to není evoluce, jak se tady snaží Pírko nám vnutit, ale pouze vaše velké ego :pankac:

Ne nenapadlo, protože měří každému jiným metrem
Oni můžou mít sex, ale ženská musí čekat až nevím…jistota, že z něčeho bude vztah není nikdy…tak asi rok spolu chodit, aby nebyla za lehkou.
Pak to neklapne a už má pěknej vroubek do dalšího vztahu a zase o jednoho víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105900
11.12.22 19:15
@Lexter píše:
To asi ne. Tam jsou lidé rádi, že někoho mají pokud vůbec. :nevim:

Tak to jsem si oddechla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.12.22 19:16
@Lexter píše:
To asi ne. Tam jsou lidé rádi, že někoho mají pokud vůbec. :nevim:

U milenky starší než 40 co se zklamala v manželství bych chápal promiskuitní chování mnohem víc, kdyby třeba žila s debi.lem… než u mladé holky… která má být naivní a má mít trochu iluze… má být schopná lásky a věrnosti.

Je pravda, že i tyhle holky kazí tahle doba. Dekadentní feminismus a tak. A jejich geny jsou rozpolcené v tomhle, na jakou stranu se spíš přidají… je to i věc vůle. Introvertky jsou v tomhle lepší často.

Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:18
@Pírko2 píše:
U milenky starší než 40 co se zklamala v manželství bych chápal promiskuitní chování mnohem víc, kdyby třeba žila s debi.lem… než u mladé holky… která má být naivní a má mít trochu iluze… má být schopná lásky a věrnosti.

To už se pohybujeme v minulého století. Teď si mají hlavně užívat, budovat kariéru apod… :dance: Tak to dělají. Já to nikomu nevyčítám, ale následky si vyžereme všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.12.22 19:20
@Lexter píše:
To už se pohybujeme v minulého století. Teď si mají hlavně užívat, budovat kariéru apod… :dance: Tak to dělají. Já to nikomu nevyčítám, ale následky si vyžereme všichni.

Kariéru prosím, ale kur. vení? Jsem proti.

Kromě toho většina žen chce děti a já to chápu. Proto chápu, když mě kvůli tomu opustí…

Ale přes děfffkaření u mě nejede vlak, co se vztahu týče. U mladých holek rozhodně. Starší ženu jsem na vztah nikdy neměl. Neznám. Ale nevěru bych jí taky neodpustil, co se minulosti týče, byl bych tolerantnější :nevim:

Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:21
@Venetia píše:
Ne nenapadlo, protože měří každému jiným metrem
Oni můžou mít sex, ale ženská musí čekat až nevím…jistota, že z něčeho bude vztah není nikdy…tak asi rok spolu chodit, aby nebyla za lehkou.
Pak to neklapne a už má pěknej vroubek do dalšího vztahu a zase o jednoho víc

My máme zase své věci. My musíme vyrůst (zázemí) aby nás nějaká pořádná chtěla a to ještě nemáme žádnou jistotu. Vám stačí udržovat to co už máte a jen se přehrabovat. Nikdo neřekl že jsme rovnocenní. Jsem rovnoprávní, rovnocenní ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:23
@Pírko2 píše:
Kariéru prosím, ale kur. vení? Jsem proti.

Kromě toho většina žen chce děti a já to chápu. Proto chápu, když mě kvůli tomu opustí…

Ale přes děfffkaření u mě nejede vlak, co se vztahu týče. U mladých holek rozhodně. Starší ženu jsem na vztah nikdy neměl. Neznám. :nevim:

Myslel jsem to tak, že když to slečnám a i borcům rveme už dvě dekády do palic tak se podle toho chovají no. Užívej si, dělej si co chceš dokud seš mladej… Já jim to fakt nemůžu vyčítat. Tohle se učí, tak to prostě dělají. :nevim: Jen říkám ať pak nečučej jako vejři když je to dožene.

Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria