Blok vůci partnerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5134
12.12.22 00:07
  1. žena vůbec bouřit nemusí
  1. jestli se chce bouřit, ať pak jde dělat do bordelu, ale ne ke mně domu… u mě holka s takovou minulostí nemá co dělat, jedině že bych jí za půl hodinku vyhodil… ale na vztah to nebude, ani na těch pár dní v týdnu… spíš na jedno použití, jako kus hadru, protože větší váhu v mých očí holka s takovou minulostí nemá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.12.22 02:07
@Pírko2 píše:
  1. jestli se chce bouřit, ať pak jde dělat do bordelu, ale ne ke mně domu… u mě holka s takovou minulostí nemá co dělat, jedině že bych jí za půl hodinku vyhodil… ale na vztah to nebude, ani na těch pár dní v týdnu… spíš na jedno použití, jako kus hadru, protože větší váhu v mých očí holka s takovou minulostí nemá…

Smutné. By mi tě bylo líto, kdybych věřila ve tvou existenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
12.12.22 05:32
@Cizinka 999 píše:
No a protože tak chce, tak mu žádný vztah déle než dva roky netrvá, dotyčná ho prokoukne a zdrha.
Moderní feminismus? Chápeš ten blábol?

Právě, že nechápu
Pro mne je pozitivní na téhle době to, že si můžeme partnera vybrat a nemusíme ve vztahu zůstávat, když to neklape nebo nemusíme mít žádný.
Přijde mi to jako stesk po dobách, kdy ženy musely volit vztahy z rozumu, nemohly odejít a musely si nechat všechno líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 07:35

Pírko myslí moderní feminismus kdy už ženské všechna práva a příležitosti mají, nemají si na co v reálu stěžovat a tak jediné co jim zbývá je usilovat o supremacii a řvát jak jsou utlačované i když nejsou. Můžete to chápat jako ultrafeminismus, extremistické hnutí. Všechny feministky takové nejsou. Kdybych šel na dřeň podstaty feminismu, tak jsem feminista i já, vy, pírko a drtivá většina populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.12.22 08:52
@Pírko2 píše:

Na tebe se stoji fronta hochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.12.22 08:57
@Lexter píše:
Pírko myslí moderní feminismus kdy už ženské všechna práva a příležitosti mají, nemají si na co v reálu stěžovat a tak jediné co jim zbývá je usilovat o supremacii a řvát jak jsou utlačované i když nejsou. Můžete to chápat jako ultrafeminismus, extremistické hnutí. Všechny feministky takové nejsou. Kdybych šel na dřeň podstaty feminismu, tak jsem feminista i já, vy, pírko a drtivá většina populace.

Promin zshledla jsem feminismus.. tak jsem to přečetla.. je to na mne jako červený hadr. Nemam moc čas se ti věnovat vic, ohledně feminismu..koukám především dal za hranice ČR a musím říct, ze vy chlapci u Planetu likvidujete velmi zdárně a už byste měli jit od válu. Vubec vám to nejde hoši. Věnujte se něčemu manuálnímu a IT a řízení přenechte ženam. My vás budeme bičovat jen 1× v tydnu.., když budete hodní kluci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:01
@Královna Kosmíru píše:
Promin zshledla jsem feminismus.. tak jsem to přečetla.. je to na mne jako červený hadr. Nemam moc čas se ti věnovat vic, ohledně feminismu..koukám především dal za hranice ČR a musím říct, ze vy chlapci u Planetu likvidujete velmi zdárně a už byste měli jit od válu. Vubec vám to nejde hoši. Věnujte se něčemu manuálnímu a IT a řízení přenechte ženam. My vás budeme bičovat jen 1× v tydnu.., když budete hodní kluci :*

Přesto lidská civilizace funguje zdárně už tisíce let (2 miliony pokud bereme vývoj člověka jako takového) a kdykoliv se někdo pokusil o vedoucí pozici žen tak pohořel. Když na to přijde, ani se samostatně neumíte nasytit.

Ne, není to ideální, ale fungujeme a ještě jsem se nepozabíjeli. Tvoje bublina je zábavná, leč chybná. Hodnota je žen spočívá v jiné oblasti. Starání se. Co je problém u extrémních feministek je to že to považují za urážlivé. Pravé feministky jsou na to pyšné a mají na co. Není to snadná úloha, nikdy nebyla.

Příspěvek upraven 12.12.22 v 09:15

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.12.22 09:05

Žádnej normální chlap nechce ženskou, která celý život hledá, experimentuje a hledá vhodného partnera. To je potom po dvaceti letech slušná porce kolíků. Tam je asi jiný problém. Že potom najednou najdete tohoto pravého a změní své chování? Tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.12.22 09:07
@Lexter píše:
Přesto lidská civilizace funguje zdárně už tisíce let a kdykoliv se někdo pokusil o vedoucí pozici žen tak pohořel. Když na to přijde, ani se samostatně neumíte nasytit.Ne, není to ideální, ale fungujeme a ještě jsem se nepozabíjeli. Tvoje bublina je zábavná, leč chybná. Hodnota je žen spočívá v jiné oblasti. Starání se. Co je problém u extrémních feministek je to že to považují za urážlivé. Pravé feministky jsou na to pyšné a mají na co. Není to snadná úloha, nikdy nebyla.
Špatně hochu.. to tvoje bublina si sedí na vejcích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:08
@Královna Kosmíru píše: Špatně hochu.. to tvoje bublina si sedí na vejcích.

Až budeš chtít skutečně argumentovat tak se klidně ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
12.12.22 09:17
@Lexter píše:
Přesto lidská civilizace funguje zdárně už tisíce let a kdykoliv se někdo pokusil o vedoucí pozici žen tak pohořel. Když na to přijde, ani se samostatně neumíte nasytit.Ne, není to ideální, ale fungujeme a ještě jsem se nepozabíjeli. Tvoje bublina je zábavná, leč chybná. Hodnota je žen spočívá v jiné oblasti. Starání se. Co je problém u extrémních feministek je to že to považují za urážlivé. Pravé feministky jsou na to pyšné a mají na co. Není to snadná úloha, nikdy nebyla.
Starání se o sebe ? Nebo o koho ?
@Fjodorow píše: Žádnej normální chlap nechce ženskou, která celý život hledá, experimentuje a hledá vhodného partnera. To je potom po dvaceti letech slušná porce kolíků. Tam je asi jiný problém. Že potom najednou najdete tohoto pravého a změní své chování? Tomu nevěřím.

Zase má zkušenosti, to je přece plus nebo chcete nezkušené dřevo v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:20
@Venetia píše:
Starání se o sebe ? Nebo o koho ?

V první řadě o své blízké. Děti, partnera. Partner si pak láme záda v práci aby přinesl domů nějakou tu kačku a když je to potřeba, vypomohl. Jenže nikdy to není takhle přesně rozdělené. Baby taky chodí do práce když z toho může rozpočet profitovat, chlapi berou děcka na výlety apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:22
@Venetia píše:

Pro vztah lepší nezkušené dřevo, které klidně naučíme. Čistě na sex je zkušená baba samozřejmě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
12.12.22 09:24
@Lexter píše:
V první řadě o své blízké. Děti, partnera. Partner si pak láme záda v práci aby přinesl domů nějakou tu kačku a když je to potřeba, vypomohl. Jenže nikdy to není takhle přesně rozdělené. Baby taky chodí do práce když z toho může rozpočet profitovat, chlapi berou děcka na výlety apod…

To jsem právě chtěla napsat..když chodí do práce oba, tak se i starají oba
Děti jsou jasné, ale chlap to snad zvládne sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.12.22 09:26
@Venetia píše:

Zkušenost neznamená kvalitní sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria