Blok vůci partnerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
13.12.22 08:36
@Lexter píše:
Nemám sice páru o čem to mluvíš, ale my programátoři jsme holt občas pomalejší v běžném hovoru. Zkusím si to do zítřka promyslet.

Vidíš.. nic nevíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.12.22 08:51
@Hecate píše:
A co přesně je v tom za problém?

Myslím, že když si člověk dvacet let neumí najít delší vztah a často střídá partnery, tak asi není něco v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.12.22 09:58
@Fjodorow píše:
Myslím, že když si člověk dvacet let neumí najít delší vztah a často střídá partnery, tak asi není něco v pořádku.

U ženy speciálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.22 10:18
@Pírko2 píše:
U ženy speciálně…

Hele hlavně ženy speciálně z tvých názorů budou mít osypky :D. A víš co, těm, které ty tak hrozně odsuzuješ to je pravděpodobně úplně, ale úplně buřt. Já jsem jako mladá partnerů vystřídala v jednom období hodně, nejdřív jsem si potřebovala něco dokázat po prvním vztahu který mě dost zasáhl, pak jsem se chvíli vázat prostě nechtěla, a fakt se za to nepotřebuju někomu omlouvat ani stydět. A pak už jsem se vázat chtěla, už mě ten život dál tak nenaplňoval, no tak přišel čas na změnu, vždyť co, to je normální že v každém období můžeme chtít něco jiného. Když jsem potkala manžela, naštěstí ho nenapadlo žádná čísla ze mě páčit, kdyby jo, šel by k šípku hned. Z běžného hovoru situaci určitě nějak pochopil, za svatou mě určitě neměl, bylo mu to jedno, zajímalo ho, co chci aktuálně a jestli to tak i reálně funguje. Vztah nám sedl, nebyl už důvod hledat někde něco jiného, takže už jsme spolu dlouhé roky, a fakt se mi samy od sebe nerodí v hlavě nutkavé myšlenky na to že bych někde potřebovala někoho sbalit a ojet, protože v mládí mě to bavilo. V životě jsem mu nevěrná nebyla a s postupujícím věkem, soustředěním na rodinný život a vývojem našeho vztahu je to méně a méně pravděpodobné, ta myšlenka mi přijde úplně směšná. Přece je něco jiného tak přemýšlet ve 20 když člověk žádný ten vztah, na kterém mu záleží, nemá, milovaný partner který je beztak zajímavější než ti všichni ostatní dostupní neexistuje a závazky žádné nejsou, a když člověk tohle všechno už má. A jeden ze základních kamenů takového vztahu je právě to, že se přijímáme oba takoví, jací jsme. Takže někoho, kdo by měl dojem, že se mám za svou minulost stydět, bych vůbec přesvědčovat nechtěla, ať si najde světici podle svého vkusu a vypráví jí teorie o klíčích ;)

• Citovat
  • Upravit
7692
13.12.22 10:21
@Anonymní píše:
Hele hlavně ženy speciálně z tvých názorů budou mít osypky :D.

Týjo, tolik písmenek jen proto abys řekla: Tomu mému je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.12.22 12:03
@Fjodorow píše:
¨
Rozumím tomu, že je to podezřelé.
Ale co s tím?
Možná za to nemůže, možná to nebyl styl života, který si zvolila dobrovolně. Možná na to bych se zaměřila a snažila se zjistit nenápadně a s pochopením, jak to teda bylo. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
13.12.22 12:07
@Anonymní píše: …
A jeden ze základních kamenů takového vztahu je právě to, že se přijímáme oba takoví, jací jsme. Takže někoho, kdo by měl dojem, že se mám za svou minulost stydět, bych vůbec přesvědčovat nechtěla, ať si najde světici podle svého vkusu a vypráví jí teorie o klíčích ;)

Myslím, že mícháš dohromady dvě-tři věci.

• člověk by měl něco zkusit, aby získal zkušenosti a zjistil co ne, jinak řečeno se zklidnil. Musela jsi také narazit na pár pit… aby jsi ocenila kvality manžela :-)

Navíc předpokládám, že manžel nepřišel z kláštera, ale potkat se v tom období, tak se oba minete :think:

• druhá rovina toho samého, Když už se ně někdo zeptá, tak je to zástupná otázka, než aby se složitě ptal v jaké prostředí jsi se pohybovala, na vzorce chování, schopnost být ve vztahu. Zeptá se na něco jiného a zbytek si domyslí.
  • a konečně třetí rovina, pokud za sebou někdo má podobné období, chce se usadit, tak jak k té změně přistoupí - jestli ze sebe nezačne dělat něco jiného. Z partnera, kterého považuje za perspektivního začne dělat pitomce.

Myslím, že v něčem podobném se teď plácá Zakladatel.
Podle komentářů je dívenka hodně neupřímná a od si něco domýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.12.22 12:23
@Josef_t píše:
Myslím, že mícháš dohromady dvě-tři věci.
  • člověk by měl něco zkusit, aby získal zkušenosti a zjistil co ne, jinak řečeno se zklidnil. Musela jsi také narazit na pár pit… aby jsi ocenila kvality manžela :-)

Navíc předpokládám, že manžel nepřišel z kláštera, ale potkat se v tom období, tak se oba minete :think:

• druhá rovina toho samého, Když už se ně někdo zeptá, tak je to zástupná otázka, než aby se složitě ptal v jaké prostředí jsi se pohybovala, na vzorce chování, schopnost být ve vztahu. Zeptá se na něco jiného a zbytek si domyslí.
  • a konečně třetí rovina, pokud za sebou někdo má podobné období, chce se usadit, tak jak k té změně přistoupí - jestli ze sebe nezačne dělat něco jiného. Z partnera, kterého považuje za perspektivního začne dělat pitomce.
Myslím, že v něčem podobném se teď plácá Zakladatel.
Podle komentářů je dívenka hodně neupřímná a od si něco domýšlí.

Přesně to je ono. Když na začátku vztahu víš do čeho jdeš je to na tobě. Ber nebo nech být. Problém je, když to zjistíš po nějaké době vztahu. A začne ti docházet, že nějaké problémy s tím vlastně souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.12.22 12:25
@Fjodorow píše:
Přesně to je ono. Když na začátku vztahu víš do čeho jdeš je to na tobě. Ber nebo nech být. Problém je, když to zjistíš po nějaké době vztahu. A začne ti docházet, že nějaké problémy s tím vlastně souvisí.

Pokud už je to ve fázi, kdy je jasné, proč takhle žila (a je to z Tvého pohledu závadné), pak je asi nejlepší řešení rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.12.22 13:31

Já vím, tyhle typy žen si chtějí hlavně užívat, ale pro mě nejsou… já chci věrnou a statečnou ženu! Ne rajdu! Jako tu na obrázku, to je rajda…

Tak vypadá Cizinka… nějak podobně… :nevim:

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_bib

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.12.22 13:38
@Pírko2 píše:
Já vím, tyhle typy žen si chtějí hlavně užívat, ale pro mě nejsou… já chci věrnou a statečnou ženu! Ne rajdu! Jako tu na obrázku, to je rajda…

Tak vypadá Cizinka… nějak podobně… :nevim:

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_bib

Och, sausage girl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.12.22 13:59
@Lexter píše:
Och, sausage girl.

Ještě tetování a vidíš tyhle typy skoro všude. I když v menším provedení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
13.12.22 14:01

Jeden Ladík co si tu vykecává své vlhké sny a druhy který mu žere a celá diskuze je tímto v hajzIu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.12.22 15:10
@Anna766 píše:
Jeden Ladík co si tu vykecává své vlhké sny a druhy který mu žere a celá diskuze je tímto v hajzIu.

To nejsou mé vlhké sny, ale krutá realita. Přírodní boj o život a pokračování rodu. Je to fitness v biologickém smyslu. Já k tomu přistupuji tak, že se toho boje účastnit nechci nebo jen částečně. Dal jsem se na memy spíš než geny. A moje memy můžou zvýhodnit dobré geny jiných lidí a mé původní rodiny taky, když se ujmou.

Ale jestli chceš, můžeš udělat anketu zda si lidi přejí Pírka na emimču a když bude většina proti, odejdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
13.12.22 15:15

@Pírko2 dyť žvaníš jenom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie