Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
Ale snad to může být taky dalšími důvody mého znepokojení ne? Taky celosvětově roste počet lidí vychovávaných jedním rodičem, v té souvislosti i psychických onemocnění mladistvých apod… Je toho strašné moře a nelze to jen tak obsáhnout.
Tak rozvody super nejsou. Nicméně těžko říct, jestli to není spíš tím, že určitá část společnosti jsou prostě nepřizpůsobiví, různě narušení lidé, kteří se do vztahu nehodí a stejně zakládají rodiny. Žít se s nimi nedá a při rozvodu pak dělají peklo přes děti nebo se úplně odstřihnou.
Kdyby ten rozvod proběhl v rámci možností normálně a oba rodiče se o děti pořád zajímaly a dělaly vše pro to, aby to dítě pocítilo co nejméně, tak si myslím, že by ty dopady takové nebyly..
@Venetia píše:
Chci, Chci
No a protože tak chce, tak mu žádný vztah déle než dva roky netrvá, dotyčná ho prokoukne a zdrha.
Moderní feminismus? Chápeš ten blábol?
Kdyby potkala taková holka na vztahy samé muže jako jsem já, tak ve 26 letech jich nemá mít víc než cca 4 partnery. 4X 3 roky vztahu se rovná 12let… 26-12 = 14 let. A to by ani nesměla být chvíli sama…
Má si dávat pozor, s kým začne chodit, hodně natahovat rande a tak… a ne hned skákat do postele… i když jsem sexy… ![]()
Takže ahoj, odcházím opět jako vítěz
![]()
@teerax píše:
Nenavazují, protože už nemusí, jako dřív. Většina lidí se dnes už o sebe dokáže postarat a zajistit i bez partnera a společensky už to taky není nějaká ostuda.
To, že je možnost volby, jak žít, je podle mě dobře.Co se týká rozvodovosti, mě to naopak vůbec špatný nepřijde. Dřív lidi umírali často mnohem dřív, dnes s někým jsi třeba cca 50 let. To je strašně dlouhá doba.
To, že to 50 procent lidí dá, je podle mě velké číslo. Ok, z těch zbylých 50 procent je nějaké procento lidí, kteří nejsou spokojení, i když se nerozvedou. Ale pořád třeba tipuju 20-30 procent lidí partnera ta léta miluje. To není podle mě vůbec špatný.
Rozvodovost je vyšší díky tomu, že ženské už většinou na obživu chlapa nepotřebuji, a díky těmto ženám se zvyšuje rozvodovost, neboť nemusí jako naše babičky zůstávat v spstnrm vztahu, ale z toho mají kluci strach, proto se jim naše „rovnopravnost“ ( ještě pořád neni) nezamlouvá, nemají nad nama moc
@Pírko2 píše:
Kdyby potkala taková holka na vztahy samé muže jako jsem já, tak ve 26 letech jich nemá mít víc než cca 4 partnery. 4X 3 roky vztahu se rovná 12let… 26-12 = 14 let. A to by ani nesměla být chvíli sama…Má si dávat pozor, s kým začne chodit, hodně natahovat rande a tak… a ne hned skákat do postele… i když jsem sexy…
Takže ahoj, odcházím opět jako vítěz![]()
Ty ses fakt úplně mimo realitu
@Pírko2 píše:
Pokud měla hodně partnerů v minulosti a je mladá, bude to nejspíš dě. vka a bude taková napořád nebo po tom bude min. toužit, i když si to třeba nedovolí, protože se tě může bát.Takže takové ženské neber… nech je spodině… Prostitutky by měly chodit buď za peníze nebo s nějakejma pasákama a tak. Jen mezi sebou.
Naopak chlap si může dovolit mít kolik partnerek chce, tam to nemá vliv na vztah nebo nemusí mít. Ale u ženy je divoká minulost vždy špatná, hlavně ve věku do 25-30let. Takové nebrat. Jsou dobré na sex, ale na vztah je to ekl…
Pokud si nějaká rozvedená mamina po 40tce začne užívat, už to nevidím tak přísně, ale to je jiný případ. Záleží na té minulosti v mládí hlavně.
Proboha ty jsi mi ale odborník…
Chlap si může mít kolik chce?
Já ti řeknu třeba svůj pocit…mě by se hnusil i chlap, který by jich měl kolik chce…prostě jsem taková a nemám to ráda. Jednoduše řečeno, bych se nesmířila s tím, kde všude se „koupal“. Ale to jsem já, mohl by být sebelepší, mě by to řekl, pochlubil by se…a z hlavy se mi to nevymaže…i kdybych sebevíc chtěla.
Já měla partnery dva, jednoho dodnes mám. Nevím jestli jsem měla zažít víc nebo míň, ale asi to tak mělo být..a měla jsem možná i štěstí. Nesoudim nikoho, každý nenatrefil ihned na zázrak, aby mohl mít celý život jednoho partnera…
Za mě je rozdíl v tom, kdo si užíval, že takový roznožka prostě byl a nebo neměl štěstí na partnery…
Ale říct, že chlap oukej a ženská je děv…, to je silný kafe, nemyslíš?
@Pírko2 píše:
Pozor, mohl, předtím jsem udělal tu chybu, že jsem přistoupil na společné bydlení.Teď by zamilovanost mohla zůstat…
Jinak i když to ty ženy mají stejně, tak si vem, že ve 26 letech, to máš každé 3 roky vztah (kdybys mezi tím ani nebyla sama, jakože budeš chvíli třeba), by to bylo od nějakých 15ti let kolik partnerů? Asi ti 4 partneři, vychází to krásně
Příspěvek upraven 11.12.22 v 20:20
Tak přistupovat nebo nepřistupovat můžeš na co chceš, ale celý život to žádná holka takhle nedá
to bys musel lovit ve starších vodách. Kluci, co znám a nechtějí děti si většinou nabrnkli zachovalou ženu nad 40.
Není to už jedno jestli 4 nebo 6? Mimochodem, žena má prý průměrně za život 5 sexuálních vztahů, ok, kdyby si ženy ubíraly, tak reálné průměrné číslo může být třeba 6-8. Takže jestli chceš počestnou, tak mi z toho vychází, že 4 vztahy na 26 let jsou celkem dost. Být tebou bych tolerovala do tří maximálně. ![]()
Stejně, člověk se tolikrát v životě snad ani nezamiluje, tak v tom musí být i jednorázovky nebo hodně krátké známosti.
@Pírko2 píše:
Od chlapa historicky nehrozila kukačka, výchova a investice do cizí DNA, aniž bys to věděla…
Tvl. Ty si asi ta uplne nejvetsi Kukačka.. by mi zajimalo u koho tě tvoje mama vyseděla.
@Královna Kosmíru píše:
Tvl. Ty si asi ta uplne nejvetsi Kukačka.. by mi zajimalo u koho tě tvoje mama vyseděla.
Dotazník z roku 2006 ukázal asi 3% otců kteří nejsou otci. Přesná čísla se samozřejmě nedají zjistit. Dle dotazníků mezi roky 2010 až 2020 se to číslo šplhá mezi 5% až 25% (záleželo na oblasti).
Jinými slovy chlap má slušnou šanci že bude živit cizí děcko aniž by o tom věděl. Ano, test otcovství by měl být povinný. Hned mrněti strčit vatičku do pusy a vidělo by se.
Další zajímavá čísla. Asi 41% dotázaných v manželství anonymně přiznalo nevěru, 70% z toho žen, 37% z toho s bývalým partnerem, 40% s kolegou. Asi 17% s nevlastním příbuzným.
Bych se smál kdyby to vlastně nebylo k pláči.
@Lexter píše:
Dotazník z roku 2006 ukázal asi 3% otců kteří nejsou otci. Přesná čísla se samozřejmě nedají zjistit. Dle dotazníků mezi roky 2010 až 2020 se to číslo šplhá mezi 5% až 25% (záleželo na oblasti).Jinými slovy chlap má slušnou šanci že bude živit cizí děcko aniž by o tom věděl. Ano, test otcovství by měl být povinný. Hned mrněti strčit vatičku do pusy a vidělo by se.
Další zajímavá čísla. Asi 41% dotázaných v manželství anonymně přiznalo nevěru, 70% z toho žen, 37% z toho s bývalým partnerem, 40% s kolegou. Asi 17% s nevlastním příbuzným.
Bych se smál kdyby to vlastně nebylo k pláči.
Když říkáš některým ženám pravdu, jsou moc osobní a berou to emočně víc než rozumem. Hlavně ty, co jsou členky pirátské strany
![]()
@Královna Kosmíru píše:
@Lexter Ja ty tvoje moudra nečtu.. sorry …
Ok.
@Pírko2 píše:
Když říkáš některým ženám pravdu, jsou moc osobní a berou to emočně víc než rozumem. Hlavně ty, co jsou členky pirátské strany![]()
Když mě každá říkala, že chce upřímného muže. ![]()
@Lexter píše:
Když mě každá říkala, že chce upřímného muže.
Upřímný asi jak v čem… třeba takové to „dneska vypadáš hrozně“ nerady slyší ![]()
@Pírko2 píše:
Upřímný asi jak v čem… třeba takové to „dneska vypadáš hrozně“ nerady slyší
To ze mě dělá největšího lháře na planetě.
Co bylo slyšet: „Jejda miláčku, to se ti fakt povedlo. Úplně mlaskám.“
Popravdě a v myšlenkách: „Boha jeho, jsem ti říkal, že ty švestky se musí předvařit v cukrové vodě, kdo to má žvejkat?“
Jsem nějak nepostřehla, kde autor zmínil, že jeho problém s minulostí spočívá v množství partnerů té slečny. To někde píše?
A proč je ten strop do kterého nemá mít holka moc zkušeností zrovna 26?
Mě to přijde jako úplně obráceně, proti tomu jak funguje praxe. Holka je nejdřív ta nevybouřená náctiletá. Zkusí nějakou tu první lásku až za hrob co skončí velkým výbuchem. Vyzkouší si nějakou tu divočinu. Partnery na jednu noc. Zajímavá přátelství. Experimenty. Musí zjistit vlastně chce A pak teprve zjistí jestli jí vyhovuje v tom pokračovat, nebo jí to nebaví.
Zdá se mi to nějaké na špičku postavené.