Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pírko2 píše:
Takže jich bylo hodně tím pádem![]()
A tím, že jsi to tajila, jsi mi to prozradila
Za málo chlapů v životě se žena stydět totiž nemusí
Na mě si nepřijdeš, já jsem logik, kdysi jsem dělal pro Gestapo a NKVD
Ja mam jenom základku ![]()
Když jich bude hodně, budu za ku..vu, kdyz malo budu za starou pannu, tak si vyber ![]()
@Malá bobina píše:
Ja mam jenom základku
Když jich bude hodně, budu za ku..vu, kdyz malo budu za starou pannu, tak si vyber
Buď stará panna ![]()
Ale ty už máš děti, takže panna nebudeš ![]()
@Austrike píše:
Tohle může být retroaktivní žárlivost, ze člověk žarlí na to co bylo před ním. U nás o tom moc článku není, v Aj je jich hodně. Tady odkaz, hodně to myslím pomůže k pochopení : https://www.reddit.com/…d_resources/Příspěvek upraven 09.12.22 v 18:30
Super článek, děkuji ![]()
@Fjodorow to jsem rád, docela mi to pomohlo, když jsem řešil něco podobného ![]()
@Pírko2 píše:
Já měl ženských hodně, ale jsem chlap - ten si to může dovolit, je to jako klíč, dobrý klíč je univerzální a otevře hodně zámků. Žen.Ale žena, která do sebe nechá pustit hodně klíčů, je špatný zámek…
To je věda, to je evoluce
Myslím, že žena i muž, který celý život střídá partnery a nedokáže si vytvořit dlouhodobý vztah, bude mýt nějaký psychický problém. Ten jen tak nezmizí. Může na chvíli ustoupit, ale stále tam je. Otázka je, kdy zase vyplave.
@Austrike píše:
@Fjodorow to jsem rád, docela mi to pomohlo, když jsem řešil něco podobného
Spíš přemýšlím o tom, že s nikým dlouho nezůstala, než že bych řešil, kolik měla chlapů.
@Fjodorow píše:
Spíš přemýšlím o tom, že s nikým dlouho nezůstala, než že bych řešil, kolik měla chlapů.
Po dvou letech už jsi hodně nahoře v žebříčku stability (třetí, jestli ty dva předchozí vztahy byly tříleté?), proč by se po čtyřicítce nemohla chtít usadit.
Asi je hodně blbý pocit, že jsi vycházel z úplně jiných předpokladů. Jestli bys ji na začátku takhle nechtěl, tak se cítíš podvedený. ![]()
Jestli právem nebo ne - lhala Ti v tomhle někdy?
Jestli ano, tak máš nárok být naštvaný a klidně to celé rozpustit. Jestli ne, tak to jde za Tebou.
@Fjodorow no, to přesně píšou v tom článku ze tohle řešíme my chlapi, holky zase se bojej jestli nějakou predtím neměl víc rád. Ale já myslím ze tím ze to od někoho víš 1/ je teď v “nevýhodě” protože o spoustě jiných by ses nic nedozvěděl, 2/ ten kdo Ti o tom ( o ní ) vyprávěl “v dobrým “ - jak jinak, si taky může přidávat a zlomyslně si upravovat, to už jsem zažil taky
@Pírko2 píše:
Pokud měla hodně partnerů v minulosti a je mladá, bude to nejspíš dě. vka a bude taková napořád nebo po tom bude min. toužit, i když si to třeba nedovolí, protože se tě může bát.Naopak chlap si může dovolit mít kolik partnerek chce, tam to nemá vliv na vztah nebo nemusí mít. Ale u ženy je divoká minulost vždy špatná, hlavně ve věku do 25-30let. Takové nebrat. Jsou dobré na sex, ale na vztah je to ekl…
a toto je prosím, milé děti, hloupá misogynie a náš everyday patriarchist bulshit a předsudky
@annlady píše:
a toto je prosím, milé děti, hloupá misogynie a náš everyday patriarchist bulshit a předsudky
Pírko je tady něco jako třídní šašek. Myslí si, že je vtipnej. Nejlepší je na něj vůbec nereagovat, jinak je schopnej rozložit každou diskusi a je mu úplně fuk, že tím vlastně poškodí zakladatele/ku.
Kdepak, nejde o žádné k ženám nenávistné věci. Je to pouze evoluce, věda.
Od ženy hrozí kukačka, od muže ne. To je historicky a biologicky dáno. Dneska máme testy DNA, ale v době, kdy se vyvíjel náš mozek nejvíc, po nejdelší dobu, kde máme emoční centra i dneska (ty se moc nemění), tak testy DNA nebyly. Proto podvědomě stále chceme věrnou ženu co nemá minulost děv. ky… Je to i rozumné, protože mozek se nemění tak rychle a žena s takovou minulostí bude mít nejspíš i takovou přítomnost a budoucnost nebo to prostě v sobě má…
Takové ženy mam jen na sex, ne na vztah. ![]()
@Lexter píše:
Sorry, ale množství partnerů v minulosti určuje míru věrnosti do budoucna. Míru vlastnosti pro chlapy nejdůležitější. Mě kdyby nějaká ženská řekla, že nasedla na třicet kolíků tak letí ze dveří. Nebyl bych ani 31. Minulost je docela dobrým indikátorem budoucnosti. Když někdo neumí zacházet s penězi, těžko se to naučí. Když někdo rád opíchá co je v okolí, horko těžko si odvykne.
Mne kdyby nejakej říkal, ze poletim ze dveří, tak by schody počítat nestačil! Nevim co je ti do toho kolik měla žena před tebou kolíků. Takovyhle estebacky manýry..
@Pírko2 píše:
Kdepak, nejde o žádné k ženám nenávistné věci. Je to pouze evoluce, věda.Od ženy hrozí kukačka, od muže ne. To je historicky a biologicky dáno. Dneska máme testy DNA, ale v době, kdy se vyvíjel náš mozek nejvíc, po nejdelší dobu, kde máme emoční centra i dneska (ty se moc nemění), tak testy DNA nebyly. Proto podvědomě stále chceme věrnou ženu co nemá minulost děv. ky… Je to i rozumné, protože mozek se nemění tak rychle a žena s takovou minulostí bude mít nejspíš i takovou přítomnost a budoucnost nebo to prostě v sobě má…
Takové ženy mam jen na sex, ne na vztah.
Ve skutečnosti si rad kdyz ti nejaka da..
@Královna Kosmíru píše:
Ve skutečnosti si rad kdyz ti nejaka da..
Pozor, to ano. Jsem vždycky rád, když mi nějaká dá. ![]()
Ale to neznamená, že jí chci hned na vztah, hlavně když má minulost dě. vky nebo je to pirátka… ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mne kdyby nejakej říkal, ze poletim ze dveří, tak by schody počítat nestačil! Nevim co je ti do toho kolik měla žena před tebou kolíků. Takovyhle estebacky manýry..
Ale ale, že by mnohokolíková? Je pravda, že se ženský většinou cítí dotčené takovou otázkou, ale tak nemaj nasedat na jakoukoliv tyč v dosahu. Pokud, POKUD ženská uvažuje o vztahu se mnou, tak to buď musí velmi dobře utajit nebo prostě nebýt jen lehkým materiálem pro uspokojení zástupů s razítkem na zápěstí.