Blok vůci partnerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
11.12.22 19:35
@Venetia píše:
Co ti konkrétně na tomto vadí?
Vždyť to je dobře, že jsou lidi schopni se o sebe postarat a nepadají do zavislostnich vztahu

Vadí? Znepokojuje. Lidé nenavazují trvalé vztahy. Rozvodovost je na rekordní úrovni a další věci. Ano, znepokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
11.12.22 19:37
@Lexter píše:
Vadí? Znepokojuje. Lidé nenavazují trvalé vztahy. Rozvodovost je na rekordní úrovni a další věci. Ano, znepokojuje.

Ale důvod?
Když tě něco znepokojuje a netýká se tě to osobně musíš mít přece nějaký důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:40
@Venetia píše:
Chudinky panny..řeknou 0 a už mají tři zářezy na triku

S dvanáctkama neradním. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:41
@Venetia píše:
Ale důvod?
Když tě něco znepokojuje a netýká se tě to osobně musíš mít přece nějaký důvod

Musím mít nějaký osobní důvod? Jsem součást společnosti a tak se zajímám i o ni. Samozřejmě, je pro mě těžší najít pořádnou slečnu, ale jediný důvod to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
11.12.22 19:43
@Lexter píše:
Musím mít nějaký osobní důvod? Jsem součást společnosti a tak se zajímám i o ni. Samozřejmě, je pro mě těžší najít pořádnou slečnu, ale jediný důvod to fakt není.

A ty další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:44
@Venetia píše:
A ty další?

Už jsi dostala celou řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
11.12.22 19:45
@Lexter píše:
Už jsi dostala celou řadu.

Jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:48
@Venetia píše:
Jen jeden

Rozvodovost, podíl single lidí, že je pro mě osobně těžší najít pořádnou slečnu. To jsou tři. To už je řada. Kdyby přede mnou stála řada tří ženskejch tak dokonce řeknu, že k…á (jakože hodně dlouhá) řada. Chápu, že asi počítáte jinak.

Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.12.22 19:50
@Lexter píše:

Nenavazují, protože už nemusí, jako dřív. Většina lidí se dnes už o sebe dokáže postarat a zajistit i bez partnera a společensky už to taky není nějaká ostuda.
To, že je možnost volby, jak žít, je podle mě dobře.

Co se týká rozvodovosti, mě to naopak vůbec špatný nepřijde. Dřív lidi umírali často mnohem dřív, dnes s někým jsi třeba cca 50 let. To je strašně dlouhá doba.
To, že to 50 procent lidí dá, je podle mě velké číslo. Ok, z těch zbylých 50 procent je nějaké procento lidí, kteří nejsou spokojení, i když se nerozvedou. Ale pořád třeba tipuju 20-30 procent lidí partnera ta léta miluje. To není podle mě vůbec špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
11.12.22 19:54
@Lexter píše:
Rozvodovost, podíl single lidí, že je pro mě osobně těžší najít pořádnou slečnu. To jsou tři. To už je řada. Kdyby přede mnou stála řada tří ženskejch tak dokonce řeknu, že k…á (jakože hodně dlouhá) řada. Chápu, že asi počítáte jinak.Příspěvek upraven 11.12.22 v 19:50

Jako důvod beru, že ti z nějakých důvodu brání si najít vhodnou slečnu, ale s tím rozvodovost a podíl single lidí nemá co do činění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:56
@Venetia píše:
Jako důvod beru, že ti z nějakých důvodu brání si najít vhodnou slečnu, ale s tím rozvodovost a podíl single lidí nemá co do činění.

Ale snad to může být taky dalšími důvody mého znepokojení ne?

@teerax

Taky celosvětově roste počet lidí vychovávaných jedním rodičem, v té souvislosti i psychických onemocnění mladistvých apod… Je toho strašné moře a nelze to jen tak obsáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
11.12.22 19:58
@Lexter píše:
Ale snad to může být taky dalšími důvody mého znepokojení ne?

@teerax

Taky celosvětově roste počet lidí vychovávaných jedním rodičem, v té souvislosti i psychických onemocnění mladistvých apod… Je toho strašné moře a nelze to jen tak obsáhnout.

No na to jsem se ptala, ale pořád nevím
Tak se znepokojuj dál nebo to nějak vyres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.12.22 19:59
@Venetia píše:
No na to jsem se ptala, ale pořád nevím
Tak se znepokojuj dál nebo to nějak vyres

Já o tom můžu leda tak debatovat mezi snahou najít někoho kdo za to stojí. ;) Což dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.12.22 20:10
@Pírko2 píše:
Naprostá většina z nich neměla víc než 4-5 chlapů do jejich 26let věku. Spolubydlení bylo, tomu se chci teď už vyhnout, chci výlety, sex, společný noci, filmy, zábavu, chodit po barech s kamarády,…

Nechci děti a předem to říkám.

Podle mě je to solidní vztah, kterej by mohl vydržet celej život.Stačí nechtít společný bydlení, nechtít se vidět každý den a nechtít děti. Maličkosti.

Podle mě je to i tak vážný vztah.

Když budeš mít za manžela kamioňáka, taky s tebou nebude každý den, jen tady je to dobrovolné… dělám to pro ten vztah, aby nevyprchala zamilovnost nebo ne tak brzo…

Tak evidentně nemohl, když se vždycky do tří let rozejdeš. :lol: Vztahy se musí někam posouvat, aby vydržely, tenhle styl partnerství by bavil celý život naprostou menšinu lidí, když už tak třeba ženu po 50, která si už vše splnila, rozpadlo se jí třeba manželství a dalšího chlapa už plnohodnotně nechce. A tebe to už evidentně pak taky nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
11.12.22 20:18
@teerax píše:
Tak evidentně nemohl, když se vždycky do tří let rozejdeš. :lol: Vztahy se musí někam posouvat, aby vydržely, tenhle styl partnerství by bavil celý život naprostou menšinu lidí, když už tak třeba ženu po 50, která si už vše splnila, rozpadlo se jí třeba manželství a dalšího chlapa už plnohodnotně nechce. A tebe to už evidentně pak taky nebaví.

Pozor, mohl, předtím jsem udělal tu chybu, že jsem přistoupil na společné bydlení.

Teď by zamilovanost mohla zůstat… :nevim:

Jinak i když to ty ženy mají stejně, tak si vem, že ve 26 letech, to máš každé 3 roky vztah (kdybys mezi tím ani nebyla sama, jakože budeš chvíli třeba), by to bylo od nějakých 15ti let kolik partnerů? Asi ti 4 partneři, vychází to krásně :*

Příspěvek upraven 11.12.22 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria