Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catch-22 No tak byla jsem jednu dobu praktikující kněz Church of Satan (už víc jak 10 let v civilu), to se nějaké ty milostné černé mše sem tam objeví.
Ale zajímalo mě, jestli se to vlastně počítá, když je to výkon náboženské „povinnosti“ a jako kněz jsem na žádné kolíky nesedala, jen jsem jich dost viděla. ![]()
I když víc jsem jich asi viděla ty cca čtyři měsíce, co jsem byla na seznamce. ![]()
@Ruxas píše:
@catch-22 No tak byla jsem jednu dobu praktikující kněz Church of Satan (už víc jak 10 let v civilu), to se nějaké ty milostné černé mše sem tam objeví.Ale zajímalo mě,jestli se to vlastně počítá, když je to výkon náboženské „povinnosti“ a jako kněz jsem na žádné kolíky nesedala, jen jsem jich dost viděla.
I když víc jsem jich asi viděla ty cca čtyři měsíce, co jsem byla na seznamce.
Výkon náboženské povinnosti se odečítá, kněží o polovinu vyšší sazbou. Opatrně, aby ses nedostala do mínusu. ![]()
@Ruxas píše:
@Lexter
Jenom pro zajímavost, ty kolíky počítáte jak? Přemýšlela jsem nad tím a vlastně nevím co přesně mám počítat. Jestli čistě jen klasický styk a třeba sadomaso master/slave se nepočítá když tam nedojde ke styku. A počítá se třeba hromadná masturbace a ta je za jedna, za počet osob, nebo za počet mužů? Ke to složité.
V takovém případě se to už ani nepočítá no. Navlékne se atombordel a žena se obejde ve vzdálenosti dvou kilometrů.
@Lexter píše:
V takovém případě se to už ani nepočítá no. Navlékne se atombordel a žena se obejde ve vzdálenosti dvou kilometrů.
Pošleš mi jeden? (Atombordel) Od té doby co se nepohybuji poblíž reaktorů k nim nemám přístup a napadl mě takový spicy nápad. ![]()
@Ruxas píše:
Pošleš mi jeden? (Atombordel) Od té doby co se nepohybuji poblíž reaktorů k nim nemám přístup a napadl mě takový spicy nápad.
https://www.army-surplus.cz/…-atombordel/
Mám jen dva, z toho jeden náhradní. Ani bych si bez toho nemohl nakoupit. Prodavačka šukala s bráchou takže je buď hodně vodolná nebo úplně vylízaná. Každopádně bude něčím nakažená. ![]()
@Lexter píše:
https://www.army-surplus.cz/…-atombordel/Mám jen dva, z toho jeden náhradní. Ani bych si bez toho nemohl nakoupit. Prodavačka šukala s bráchou takže je buď hodně vodolná nebo úplně vylízaná. Každopádně bude něčím nakažená.
Tohle jsem měl mít za covidu, ale i dneska se může hodit, pokud by Putin použil taktické jaderné zbraně na Ukrajinu nebo vybouchla nějaká jaderná elektrárna tam. Na atomovou celosvětovou válku to nestačí, ale na taktické jaderné bombardování by to stačilo, kdyby foukal vítr z východu. Zásobu jódu jistě máš ![]()
@Pírko2 píše:
Tohle jsem měl mít za covidu, ale i dneska se může hodit, pokud by Putin použil taktické jaderné zbraně na Ukrajinu nebo vybouchla nějaká jaderná elektrárna tam. Na atomovou celosvětovou válku to nestačí, ale na taktické jaderné bombardování by to stačilo, kdyby foukal vítr z východu. Zásobu jódu jistě máš
Vždy při ruce.
@Ruxas píše:
@Lexter
Jenom pro zajímavost, ty kolíky počítáte jak? Přemýšlela jsem nad tím a vlastně nevím co přesně mám počítat. Jestli čistě jen klasický styk a třeba sadomaso master/slave se nepočítá když tam nedojde ke styku. A počítá se třeba hromadná masturbace a ta je za jedna, za počet osob, nebo za počet mužů? Ke to složité.
to je
ja mam zase urcity pocet tech, co selhali…nevim, jestli je mam tedy počítat nebo ne
@Venetia píše:
to jeja mam zase urcity pocet tech, co selhali…nevim, jestli je mam tedy počítat nebo ne
Stejně jsi jim roztáhla nohy, počítej.
@Venetia píše:
to jeja mam zase urcity pocet tech, co selhali…nevim, jestli je mam tedy počítat nebo ne
A taky ti předčasní. Když to stihlo skončit ještě v tramvaji, než se dojelo na kolej a nemusela jsem si sundat ani bundu. ![]()
@Lexter píše:
Stejně jsi jim roztáhla nohy, počítej.
Ale nebyla jsem použita, nebo se počítají i jiné části těla?
@Pírko2 píše:
Samozřejmě, že ano, hlavně do určitého věku to predikuje chování…Takové nebrat, hlavně i kdyby se už umoudřila, tak proč mam mít ženskou, kterou projelo tolik chlapů? Nechci ani bývalou, ani současnou prostitutku.
Z žen na rande dostanu, kolik měly chlapů, nebo až po sexu… nenápadně, podle toho se rozhoduju, jestli vztah bude či nebude. Mimo jiné.
tak ale do tych zien asi nebudes zamilovany. to je od teba celkom podle, mamit z nich takto informacie
Fuuj. Zena ktora sa nechala pouzivat ako pisoar. Nikdy. Urobi sa do nej x chlapov za den do pusy a pride domov a z tou drzkou da pusu mne detom ze milujem ta. Hnusna predstava
Asi bych řekl, že v takovém záběru už ani na počtu nezáleží.