Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Proto bych v životě nejel do Egypta
…
Nechápu, já jezdím s BS již asi 15 let a bez problémů, i v Egyptě..
Letos nám dokonce dali refundaci cca 4000,– za to, že jsme v Řecku dostali na první noc pokoj přes silnici mimo resort. Nebyli jsme tam ani 12h a dopoledne nás přesunuli, samozřejmě na nás popud a stěhování. V Egyptě jsme s ní mi byli 4× a v červnu letíme zas, nikdy žádný problém, ale taky tam nejezdime do špatných hotelu, minimálně 4*
Co to bylo za hotel? Vše fotit, natáčet, poslat a pak řešit. Já posílala stížnost hned z hotelu měkkém a do měsíce jsem měla vyjádření a penězi.
@Anonymní píše: Více
Zažil jsem to už víckrát a ano dáte to na čojku a ta nikdy nic neřešila Jak vám napíše že nic nemůže a že se máte jít soudit
Co to je za hotel?? My máme s BS špatnou zkušenost - hodně lidem na poslední chvíli mění pečlivě vybraný resort za jiný (horší), to se nám třeba s Eximem nebo Tui nikdy nestalo…
Asi máte nějaký horší levnější resort, že jsou tam tak neurvalí… vše dokumentujte, ale na kompenzaci bych se nespoléhala…
Bakšiš za všechno je snad v těchto zemích normální, ne? Do těchto zemí nejezdime.
No, bakšiš za servis je normální. Odnos ručníků z lehátek, kde nikdo není, je také v pořádku. Ten zbytek už teda ne. Na chování delegáta bych podala oficiální stížnost. A vše dokumentovala a podala reklamaci. S touto cestovní kanceláří zásadně nejezdíme.
V životě jsem nezažila nic z toho, co popisujes. Ale já si radši priplatim za kvalitu. Co myslíš odnasenim ručníků? Takovou tu situaci, kdy si lidé již s rozbřeskem pomocí ručníků rezervují místa na lehátku? Pak v pořádku.
Nemůžeš chtít hodně muziky za málo peněz.
Jezdíme přes Blue style a za mě nejvíc super. Bakšiš k Egyptu patří, když jsi tam už po 4, tak bys to měla vědět! Odnášení ručníků je naprosto v pořádku! Typické pro Čechy- zabrat lehátko ručníkem a nas.rat! ![]()
A čím tě straší delegát? Bubu? ![]()
@Da12 píše: Více
A proto se říká- Kdo se bojí, nesmí do lesa
.
Pohrozte policii, že budete volat.
Oni se toho boji.
A že chcete ředitele nebo manažera.
Všechno nahrávat, vyžádat si na recepci formulář. Napsat reklamaci.
Po příjezdu to samé ihned na psát cestovní kanceláři.
Je tu někdo kdo dostal 100% refundaci za reklamaci? Jsme v Egyptě po 4, arabské země 30let, s BS 3× za rok, ale je to čím dál horsi a tentokrát je na tomto Hotelu mnoho pruseru od vydírání na recepci o baksis/úplatky za adekvátní pokoj, který byl již zaplaceny CK, jinak dávají klienty do tzv. Blackhus/ubytovna-vezeni, které neodpovida nabídce, přes zastrašování delegátem, po odnaseni/kradeni ricniku z pláže personálem/plavčíky a následne odmítnutí vydání zálohované kartičky za ručníky (1 rucnik 15eur!) a všude jen očekávájí baksise/úplatky, jinak arogantní..Dále neumožnění výměny hotelu, jen za další nezákonné peníze a zastrašování od delegáta, aby nemusel sepisovat reklamaci na miste.. První noc nechali spát malé dítě na recepci, protože jsme odmítli dát úplatek, ale je toho mnohem více.. Až se vzpamatují ze soku, sepisu to vše a dám sem..PS: mezitím BS první reklamaci zamítla, vše popřela i.to, že na hotel si nikdo nestěžoval, ale vím za za náš pobyt se seslo dalších cca 7 reklamaci a před rokem podobné prusery někdo řešil už na FB.. Hotel maze negativní recenze a pozitivní si píše sám, proto jsme na to předtím nepřišli..
Příspěvek upraven 15.01.26 v 01:58