Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@cruser píše: Více
Jo ČOI podporuje podvodníky a korupci, nejspíš je podplacena Blue stylem..
@Zumpa píše: Více
Viz výše můj upravený prispevek..oni je krádli a tvrdili, že si nepamatujeme kam jsme je dali..Na ručníky byla záloha 15eur/kus.. a kdyz jste je nevrátili, tak vám nedali kartičku na kterou je záloha..
@inkakřivák píše: Více
Ano,.ale tady to bylo jiné a. baksise jsem davala.. Ale tady šlo o vypalne a vše co bylo již zaplacené přes CK, chtěli znovu platit a předem, jinak arogantní a neudělali vůbec nic..
@Anonymní píše: Více
Já už také ne, a to jsem v Egyptě byla každé 3mes. s BS za poslední 2 roky a arabskou kulturu měla ráda, žila jsme tam i pracovala, cestovala 30 let.. Přes BS cestovala taky 30let, ale s nimi uz ani zadarmo po této zkušenosti,.kdy lžou, oje. bavaji. a porušují zakony.. Lepší zahraniční CK nebo na vlastní pěst.. Němci, Rusáci mají stejné zájezdy levnější a vše dostanou lepsi než Češi i bez baksise/vypalneho..V Egyptě jsem chtěla koupit i nemovitost, ale je to tam sama M.afie a oje.by.. Naštěstí včas prozrela, člověk by přišel o víc než podvodný zajezd.. S Egyptem i BS končím. Tento případ sepisu a budu medializovat, protože BS reklamaci zametla a ještě lhala, že na hotel žádné stížnosti nejsou, přitom za 2tydny se tam sešlo min.7 reklamaci,.nás celý zájezd se vzbouřil, aby nemusel do vězení a na FB se těšili stejne průsery pred rokem, ale nejspíš se všemi vyjeb.ala… Hotel maze negativní recenze a pozitivní si píše sám, proto se to nedá varovat předem..
to je dost masakr, o jaký resort konkrétně šlo? ve 4* s BS jsme taky neměli dobrou zkušenost, ale ručníky nám teda nikdo nekradl, ani nevyhrožoval, spíš špína, špatné služby, spoustu věcí za příplatky i při all-inclusive, dost omezené hodiny na jídlo a hlavně hrozná špína, trefili jsme se do ramadánu a jejich prázdnin, plný hotel burek, koupali se ve stejných hadrách jak šli jíst
a pak v tom vedru zpocení hned do bazénů, tam plavala bílá pěna
taky bych se tam nevrátila ani zadarmo…
Dalších asi 7 případů jak v Hurghadě, tak Marse i Sharmu OK… ale tohle byl fakt humus.. od té doby ani neberu 4*, jen 5
@Lucy75 píše: Více
V Egypte jen 5* jinak humac..5*je jako nase 3.
@lilith1 píše: Více
Někdy je 3* lepší než 5, toto psali 4, ale spíše 2*. Byl tam velky rozdíl v pokojich a Čechům dávali to nejhorší i za úplatky.. Hlavně je vydírali skrze to vězení/koncentrak.. Celý zájezd se zbouril a všichni dostali lepší pokoje, kromě me, nám dali stejně díru v arealu.. Bohužel Češi je na úplatky naučili..Rusové nic neplatí a mají to nej a ještě jim arabasi ezou do zadku a obsluhují je jako první v restauraci i když Češi přišli první.. Platila jsme vždy méně než tady a bylo to lepší. Tady katastrofa.
můžeš prosím napsat o jaký hotel se jedná?
A proč jste tam jeli, když už loni byli stížnosti? Létáme skoro 20 let a něco tak moc špatného jsme ještě neměli potřebu řešit…buď si to poskládáme sami a koukáme na recenze nebo s cestovkou a pak úplně stejně dbáme na doporučení kamarádky v cestovce, přijdu recenze, Facebook hotelu, cestovatelské stránky na fb…
Souhlas. My jsme taky nikdy neměli problém a luxus! Ale vždy čtu hodně recenzí a koukám na fotky a videa.
Všichni jsou podvodníci zkorumpovaní, jen ty jsi letadlo
.
@Bytsamsebou píše: Více
Kdyby nejen toto ČOI opravdu řešila, tak nedochází o porušování zákonů a podnikání v sedě zone nejen v Cestovní ruchu a máme se dobře/kvalitně jako na západě…Ale hold tady funguje vše jako.na Vychode, kde vládne hlavně korupce..Staci s podívat na kauzy ve vládě či dozimetr, Motol, teď neemocnice Na Františku a mnoho dalších..Tohle jsem ve vyspělém Západě nezažila..Ale hold Češi si nechají kalet na hlavu a jak se říká, politiku/vládu mají takvou jako si samy zaslouží 😁
To jsem taky zkoušela, Policii, Českou ambasádu, manažera, delegáta.. Všichni jsou domiuveni mezi sebou, vc.eg.delegata.. Dusili me na recepci a malé dítě nechali spát celou noc na recepci..protože jsem odmítla výpalné a jít do vězení/ubytovny na okraji areálu, která byla nebezpečná a nehygienická, namísto již zaplaceného ubytování přes CK v areálu Hotelu…Bohužel jsem byla sama s dítětem, tak si na mě dovolovali.. Rusaku se boji, ale na Čech si dovoluji.. Jsou horsi než Mafie..Nic tak otřesného jsem nezažila a to cestují pres 30let do arabskych zemi.. Blue style je taky zkorumpovaný, a prolhany,.porušuje zákony..