Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letadla jsou grounded.ceka se, az FAA v Americe schvali provedenou zmenu. rozhodne ted nemas sanci timto letounem letet.
@Anonymní píše:
Mám panický strach z letadel, kor po tom, jak se zřítil Boeing, letos máme jet na dovolenou letadlem, můj první let a už teď jsem z toho na prášky, hrozně se bojím, že letadlo spadne. Kdy se vrátí na oblohu Boeing 737 Max a kam tento typ letadel létal? Děkuji
což kam létal, ale hlavně ho měly naše hl. aerolinky smartwings. Neboj, jsou uzeměný.
No, to by teoreticky stihnout slo.ted zalezi na Faa, na jakem mnozstvi zkusebnich letu budou trvat.
Jak máš umřít v letadle, tak je jedno které s tebou spadne. Zubatá si nás vždy najde.
@Anonymní píše:
@jkra poletíme až v srpnu, takže doufám, že se na oblohu nevrátí.
Uz testuji upraveny sw. Urcite udelaji vse pro to, aby ty letadla mohla co nejdriv do vzduchu.
@Anonymní píše:
Mám panický strach z letadel, kor po tom, jak se zřítil Boeing, letos máme jet na dovolenou letadlem, můj první let a už teď jsem z toho na prášky, hrozně se bojím, že letadlo spadne. Kdy se vrátí na oblohu Boeing 737 Max a kam tento typ letadel létal? Děkuji
Proboha, šlo o typ Boeingu 737 MAX 8, momentálně je jejich provoz zastaven, tudíž létat nesmějí. Ty pravděpodobně poletíš Boeingem 737 800 new generation. Pokud letíš s Travel Service/Smart Wings, tak je to více než pravděpodobně. Jejich letecká flotila se skládá převážně z tohoto typu letadel. Chystali se je postupně nahradit právě novou verzí MAX 8, ale teď je jejich provoz zastaven. Starší typ Boeingu je bezpečný. A jen tak mimochodem, krátce před tím, než spadla MAX 8 v Indonésii, jsem letěla stejným typem letadla na Kapverdy, a pak zase zpátky do Prahy. Jak vidíš žiju. MAX 8 momentálně nelétají nikam, takže klid a nevytvářej zbytečný stres a paniku. Moje dcera se mnou loni letěla 3×, seděla se mnou i v MAX 8, když zvládne létat beze strachu pětileté děcko, tak to zvládneš i ty.
@jkra píše:
Smart wings a Travel je maji.
Smart wings a Travel je jedno a totéž. Smart létával pravidelné linky a Travel chartery. Patří k nim i ČSA. Teď si říkají Smartwings group.
@Caboverde píše:ja vim.
Smart wings a Travel je jedno a totéž. Smart létával pravidelné linky a Travel chartery. Patří k nim i ČSA. Teď si říkají Smartwings group.
A do evropských destinací s nimi létají téměř všechny naše cestovky, protože levná přeprava snižuje ceny zájezdů. Třeba Čedok léta na delší vzdálenosti se slušnějšími leteckými společnostmi. Na Kubu přes Zurich se Swiss Air a dále jejich charterem Edelweiss. Na Zanzibar přes Dunaj s Emirates. Bacha na Exim, ten s nima léta všude.
@jkra píše:
No, to by teoreticky stihnout slo.ted zalezi na Faa, na jakem mnozstvi zkusebnich letu budou trvat.
Odhadován je podzim letošního roku. Dřív nezískají certifikaci od FAA.