Boeing 777 Malaysia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
18.3.14 00:46

..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.3.14 01:25

@hBod až na to, že ten padesátiletý poznal delší dětství, první zamilovanost, první vydělané peníze, první párty, možná děti… Co takové 5 leté dítě, které je o to vše připraveno?
Jinak pokud opravdu došlo k havárii, doufám, že nikdo moc netrpěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
18.3.14 07:26

Diskuzi nectu, je moc dlouha, tak nevim ceho jste se dobraly. My doma jsme se sbodli na dvou `firmach` ktere stopro vi, kde letadlo je. Neodhali ale sve monosti. Naplanovane je to ale krasne' za tmy at toho jde videt co nejmene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.3.14 07:33
@Maculinka píše:
@Camael Kde mám ten nový název diskuze? :jazyk:

Hele, ono to vůbec není jen tak, jsem zjistila! Já nad tím fakt furt poctivě přemýšlím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.3.14 11:18

No bacha, muzeme mit odpoved http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.3.14 11:22
@beruska9 píše:
No bacha, muzeme mit odpoved http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

no tak ta je trapná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45725
18.3.14 11:22

Tak to je dobry, Courtney Love zasahuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.3.14 19:40
@hBod píše: Že by s tím zmizením měly něco společného? 8o

Cože? :zed: ja jen soucitim s temi vsemi a detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.3.14 19:58

Tak na nově říkali, že je snad unesli mimozemšťani 8o :zed: (ano, jsem jak novinář, oni to takhle neříkali, ale když pár drobností co říkali vynechám, tak to vlastně říkali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.3.14 22:01

@slavuska1 : jo to uz tady bylo…pry nejaci modri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.3.14 22:09

Cerstve zpravy : pry thajsky vojensky radar zachytil polohu, ale zatim to nikimu nerekli, pac se Malajzie neptala. Sice jde o polohu par minut po vypnuti komunikacnich zarizeni, tak asi to moc nepomuze, ale ukazuje to pry na nekolik veci:
a) je mozne, ze takove informace ma vic zemi, ale nechteji ji sdilet, pac by prozradili, kam maji namirene radary a koho spehuji
b) v pozadi se vede politicky boj mezi asijskymi zememi, ktere bud nesdileji informace, nebo s radosti poukazuji na neschopnost jinych zemi

Jinak nic moc noveho, zase resili ten trenazer, ale pry na nem nemusi byt nic zvlastniho, i kdyz tam mel simulaci moznych mist pristani v Indickem oceanu s Boeingem 777…jelikoz se jedna o pilota Boeingu 777, ktery leta v oblasti Indickeho oceanu. Take rikali, ze letadlo musel nekdo preprogramovat, ale v zasade by to mel zvladnout i kdokoliv, kdo ma doma bezne dostupny letecky simulator (jako hru) a nejake letecke zkusenosti, nemusel to byt zrovna pilot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.3.14 22:34

Diky za diskuzi..zmizeni letadla take sleduji a uplne me z toho vzdy mrazi..
Kdyby v tom mel prsty ten jeden z pilotů tak je fakt ze by se cestujici spojili s rodinami..muselo jich byt vic..pribuzni rikali ze telefony jeste par dni na to vyzvanely..kdyby nekde spadlo-bouchne,,vyhori a mobily nefunguji. kdyby spadlo do vody tak taky prestanou fungovat..
Je zajimave ze kdyz by leteli tak nizko tak by si toho sakra musel nekdo všimnout. Me nad hlavou proletět letadlo rak me trkne ze je neci divne..takze museli byt nejspis jen nad tim mořem..
Kdyby ho unesli tak myslím ze na vyjednavani uz by se nekdo ozval
Je mi jich mic lito, vsech..ale bojim se nejhoršího :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.3.14 22:46

Nebo mě napadlo…že a to už v historii leteckých nehod bylo, spáchal s plně obsazeným letounem pilot sebevraždu :nevim: a taky by mě zajímalo proč v den kdy měl odlétat ho opustila manželka :think: kruci, ale je to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.3.14 22:50

@gabki manzelka opustila jednoho z pilotů? to ani nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.3.14 22:57

Ano, když minulou sobotu odletěl kapitán letu MH370 Zaharí Ahmad Šah manželka se od něho odstěhovala! Ale proč???ještě než měl večerní odlet zůčastnil se u soudu procesu s malajsijským opozičním vůdcem odsouzeným na pět let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová