Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to přijde v pohodě. Od milence bych si brala všechny nabízené výhody, které by mě zaujaly a neměla žádná jiná očekávání. Však proč by sis neužila jeho prachy. Problém nevidím ![]()
@Klopotkova píše: Více
Me přijde, že už to tu jednou bylo. Akorad chtěl poslat obe milenky na kurz ![]()
Zrovna včera jsem si říkala, že bych si početla něco nového od Klopi ![]()
@Klopotkova proč myslíš, že si z Vás dělá legraci? třeba prostě koupil kurz pro milenku maturantku a chtěl Vám dopřát stejně
asi nevěděl, že tam budou samé holky do 25, nebrala bych to jako že si ze mě utahuje..
Vy jste všichni ujetý. To už rovnou můžete bydlet spolu jako jedna velká rodina.
Legraci si z vás nejspíš dělá protože může. Ví, že zase prilezete když zašusti peněženka.
Takovýho si vážíš? Kdyby místo milenek radši pustil chlup někam kde je to potřeba. Třeba
dětem co potřebuji genovou léčbu. Ty jo, to by byl milenec, chlap, člověk na poklonu.
Tenhle? Milenky, kabelky, dárečky a prachy jsou k ničemu
![]()
@Atisia píše: Více
už se opakuje…tak ono už není moc možností, co nového vymyslet
![]()
@xavierka píše: Více
Milenec mojí milenky, je milenec milenky mého milence od naší milenky. Chápete, že jo
![]()
@Atisia asi na to potrebuji myšlenkovou mapu, grafické znázornění a moderátorku TV Nova, která by mi k tomu poskytla komentář. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to jsi úplně vedle. On pravidelně přispívá na charity a různé léčby. Vím, že jeho žena občas pošle celý svůj měsíční příjem na charitu.
@Atisia píše: Více
Blesk je tvůj pomalejší bratr, tu diskuzi jsem založila já. AkoráD. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.24 v 12:29
Příspěvek jsem nečetla, protože zase zklamání. Člověk si dle nadpisu mysli, ze si pocte na zajímavé téma, rozklikne, a zase Klopotkova, tyhle vymyšlený, prearanzovany stories mě absolutně nezajímají.
@Klopotkova píše: Více
Málo. Jinak by nevymejslel hovadiny a nehonil baby. Kdyby fakt pořádně koho podporoval nebude mi prachy na milenky. Takže to zase takový terno není.
@Judy Hopkava píše: Více
Máš tady celou škálu různých témat, zcela jistě si vybereš to vhodné pro tebe. Není nutné vstupovat do mojí diskuze, která tě vlastně vůbec nezajímá
a o které si dokonce myslíš, že je vymyšlená.
![]()
@Anonymní píše: Více
To je pěkný blábol, co píšeš. A zneužíváš anonymity. ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Jo, chlap ve slipech
to je fakt terno.
Slipy tak jedině malému klukovi, tam mi to přijde praktičtější než malé boxerky, jinak je to těžce asexuální.