Bohatý milenec se rád předvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
23.7.24 11:24

Mě to přijde v pohodě. Od milence bych si brala všechny nabízené výhody, které by mě zaujaly a neměla žádná jiná očekávání. Však proč by sis neužila jeho prachy. Problém nevidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.24 11:31
@Klopotkova píše: Více

Me přijde, že už to tu jednou bylo. Akorad chtěl poslat obe milenky na kurz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
23.7.24 11:35

Zrovna včera jsem si říkala, že bych si početla něco nového od Klopi :))

@Klopotkova proč myslíš, že si z Vás dělá legraci? třeba prostě koupil kurz pro milenku maturantku a chtěl Vám dopřát stejně :D asi nevěděl, že tam budou samé holky do 25, nebrala bych to jako že si ze mě utahuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 11:37

Vy jste všichni ujetý. To už rovnou můžete bydlet spolu jako jedna velká rodina.
Legraci si z vás nejspíš dělá protože může. Ví, že zase prilezete když zašusti peněženka.
Takovýho si vážíš? Kdyby místo milenek radši pustil chlup někam kde je to potřeba. Třeba :think: :think: dětem co potřebuji genovou léčbu. Ty jo, to by byl milenec, chlap, člověk na poklonu.

Tenhle? Milenky, kabelky, dárečky a prachy jsou k ničemu :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
41432
23.7.24 11:38
@Atisia píše: Více

už se opakuje…tak ono už není moc možností, co nového vymyslet :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.24 11:39
@Keyllah píše: Více

Asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.24 11:42
@xavierka píše: Více

Milenec mojí milenky, je milenec milenky mého milence od naší milenky. Chápete, že jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.7.24 12:11

@Atisia asi na to potrebuji myšlenkovou mapu, grafické znázornění a moderátorku TV Nova, která by mi k tomu poskytla komentář. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.7.24 12:21
@Anonymní píše: Více

Tak to jsi úplně vedle. On pravidelně přispívá na charity a různé léčby. Vím, že jeho žena občas pošle celý svůj měsíční příjem na charitu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.7.24 12:28
@Atisia píše: Více

Blesk je tvůj pomalejší bratr, tu diskuzi jsem založila já. AkoráD. :roll:

Příspěvek upraven 23.07.24 v 12:29

• Citovat
  • Upravit
871
23.7.24 12:29

Příspěvek jsem nečetla, protože zase zklamání. Člověk si dle nadpisu mysli, ze si pocte na zajímavé téma, rozklikne, a zase Klopotkova, tyhle vymyšlený, prearanzovany stories mě absolutně nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 12:31
@Klopotkova píše: Více

Málo. Jinak by nevymejslel hovadiny a nehonil baby. Kdyby fakt pořádně koho podporoval nebude mi prachy na milenky. Takže to zase takový terno není.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.7.24 12:31
@Judy Hopkava píše: Více

Máš tady celou škálu různých témat, zcela jistě si vybereš to vhodné pro tebe. Není nutné vstupovat do mojí diskuze, která tě vlastně vůbec nezajímá :D a o které si dokonce myslíš, že je vymyšlená. :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.7.24 12:33
@Anonymní píše: Více

To je pěkný blábol, co píšeš. A zneužíváš anonymity. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.7.24 12:37
@Ploskutáček píše: Více

Jo, chlap ve slipech :mrgreen: to je fakt terno.
Slipy tak jedině malému klukovi, tam mi to přijde praktičtější než malé boxerky, jinak je to těžce asexuální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky