Bohatý milenec se rád předvádí

Klopotkova
23.7.24 10:27

Bohatý milenec se rád předvádí

Zdravím milé diskutující.
S jedním panem jsem po nějakém čase obnovila milenecký poměr.
On je to muž velmi při penězích, který si může dovolit rozhazovat peníze za blbosti, přijde mi, že si z nás milenek dělá legraci.
Co vím, tak v současné době má jen jednu milenku, která před pár týdny maturovala. Myslela jsem před časem, že je do ní zamilovaný, ale teď už mi to tak nepřípadne.
Té milence koupil za maturitu Hyundai Tucson a před maturitou zaplatil kurz pro manekýnky.
On jí teď platil i kurz líčení se cvičením jógy a prodejem kosmetiky.
Mně se ptal, zda tam nechci jet taky, zpočátku mi to přišlo ujeté, nakonec jsem si řekla, že tedy ano.
On o mně ví, že jsem silně bisexuální a řekl mi, ať tu jeho maturantku kdyžtak vyzkouším, pokud se ona k tomu bude mít.
Já jsem dlouho nad tím kurzem váhala, chtěla jsem oddělený pokoj, on, že tam zkoušel volat, že to z kapacitních důvodů nejde, že musíme být na pokoji spolu.
Milence nakecal, že jsem jeho sestřenice, že jsme se roky nestýkali, že rodiče se spolu nebavili.
Minulý týden nastal den d, on nás zavezl 150 km od místa našeho bydliště na ten kurz.
Kurz byl super, naučila jsem se odborně líčit, kurzy jógy jsem vynechala, jógu necvičím, je pro mě málo akční. Venku byl bazén, tak jsem chodila plavat.
Byla možnost se i saunovat, v těch parných dnech jsem tuto možnost nevyužila.
Připadne mi, že si ze mě vystřelil, byly tam samé holky do 25ti let max, mně je 41, jen instruktorce líčení bylo 34. Byla snad jediná, se kterou jsem si tak nějak měla co říct.
Ty holky tam nebyly zlé, většina z nich byla fakt milá, ale ta naivita, ach, ta naivita a životní zkušenosti, které prostě musí s věkem nabrat.
Milenka milence o něm celou dobu tvrdila, jak ho miluje, ale že ví, že s ní být nemůže, protože má děti, které jsou malé a ještě ho potřebují, což ano, to je pravda, nicméně on jí nakecal takové ty žvásty, že s manželkou už nespí, že je pro něj jen tlustý kamarád. S manželkou spí a tlustá není, naopak, je to vysoká, kostnatá dáma.
Jeho manželka je totiž dlouholetou milenkou a kolegyní mého muže.
S milenkou milence jsem nic neměla, jako bi se neprojevila, i když jsme se na pokoji viděly několikrát nahé.
Vzala mě tak nějak normálně a snažila se být milá.
Milenec mám každé zaplatil kromě celého kurzu i kosmetiku pro každou v hodnotě 5000Kč.
Můj muž neví, že spím s mužem jeho milenky, natož, že kurz platil a vezl nás na něj.
Mně se milenec ani nelíbí, není můj typ, říkám mu Klíma, protože mi připomíná Vítka Klímu v seriálu Ulice.
Měla a mám se z nej dobře, chystáme spolu společný projekt, ovsem říkám si, proč si z nás dělá legraci. Zřejmě si myslí, že díky penězům může a prostě ho to baví a baví se tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.7.24 10:34

Mně to přijde dost divné, ujeté.

cit: „Můj muž neví, že spím s mužem jeho milenky, natož, že kurz platil a vezl nás na něj.“
Ty máš milence, muž má milenku. A milenec a milenka jsou manželé? Nepobírám? :think:

• Citovat
  • Upravit
118
23.7.24 10:37

Mně to teda přijde jako telenovela a zbytečné komplikování si života :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
23.7.24 10:39

A sága pokračuje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.7.24 10:42

Milenec milenky moji milenky… :think: :) :) :) :) :hug: aneb kámen prcá cihlu a když se k tomu dá i vtipný text, pohádka je na světě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.7.24 10:44

Seber mu kreditku, nezapomeň na PIN a pošli Klímu do maturantky klínu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
23.7.24 10:53
@xavierka píše: Více

už ani vtipný to není :think: už přehrává, opakuje se a vtip se jaksi vytratil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.7.24 10:58

@Keyllah spíš mi to připomíná takové ty romány, které jsem četla ve dvaceti. Padesát odstínů apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.7.24 11:00
@Betty MacDonald píše: Více

Zrovna před chvílí jsem si říkala, že jsem dlouho nic nečetla o Úďovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
23.7.24 11:03
@xavierka píše: Více

to mělo alespoň trochu nějaký děj, občas i vtip…tady už je to spíš smutné, jak se přehnaným gradováním snaží alespoň o trochu pozornosti ve světe internetu, když ji v reálném životě nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.7.24 11:06
@Keyllah píše: Více

My se v osobním životě známe? Pokud ne, tak jak si vůbec něco dovolíš takového tvrdit… Neskutečné…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.7.24 11:08
@Mall126 píše: Více

Luďan se svým černošským přítelem vstoupil do registrovaného partnerství minulý týden.
S tímto webem skončil poté, kdy byl odsud vyhnaný.

• Citovat
  • Upravit
814
23.7.24 11:16

A o syna se celou tu dobu staral manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.7.24 11:18
@saddreamer píše: Více

Celou dobu ne.

• Citovat
  • Upravit
11706
23.7.24 11:19

Většina mužů se ráda předvádí, záleží pouze, jak moc. A to vůbec nemusí být milenec. Tu nové autí, tu nové cibule v ceně pražské 4+1, tu slipy od Versaceho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí