Bohatý milenec se rád předvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Missinecka
23.7.24 21:51

Fakt ty bláboly ještě někdo čte?

• Citovat
  • Upravit
35
23.7.24 21:51

Ty musis byt hodne ale hoooodne jednoducha… Panebože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.7.24 21:52

Jj ted jsem cetla… A mam dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.24 22:51
@Pipi 3004 píše: Více

To je taková místní samozvaná celebrita, snaží se šokovat, ale už jí to nikdo nežere. Když byla před rokem s tématy na štíru, tak si vymyslela linku, která táhne -imaginární dítě otce nejistého, ale teď ji uplně do toho jejího eroticky laděného románu nepasuje, tak o něm téměř nepíše a snaží se vymyslet něco, kde by opět alespoň šokovala, když už to tady lidi nebaví…to je chudák člověk…(Už roky se neví, zda je to psychicky nemocný muž nebo žena).
Ale asi jí to pomáhá, tak jí/mu tu pozornost aspoň na pět stránek přejme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.24 23:02

Pro ty, co se v tom ztratili- milencova milenka neví, že milencova manželka je milenka jejího manžela, a manžel ani netuší, že manžel jeho milenky je vlastně milenec jeho manželky.
Jak prosté… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6892
24.7.24 01:06
@CernaKocka PresCest píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
24.7.24 02:56
@Anonymní píše: Více

Je to jak lušťovka :mrgreen: A jo, v podstatě výměna manželek Real bez kamer, ale intuice mi říká, že je to jen drobatko hloupý vtip a pravdy ani za mák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24149
24.7.24 03:32

@Klopotkova
My jsme teď byli na vernisáži obrazu Filipa Čapky (ten, co hraje Klímu). V reálu je to sympaťák (ten manzel podpantoflak labilky je jen role), moh by byt teda vyšší.
Jinak milence nech, at se předvádí a cáluje. Asi chtěl trojku, ale maturantka se nechytla. A ta kostnata neni inženýrka tribarevna, ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15010
24.7.24 07:04
@Judy Hopkava píše: Více

Taky naši pohádkářku nečtu, ale došla jsem se pobavit do komentářů, z toho si vyvodím, co zase sesmolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15010
24.7.24 07:15
@CernaKocka PresCest píše: Více
:D A plesnivý traktorista tam tentokrát nefiguruje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
24.7.24 09:41

A jaká je otázka? Proč máš pocit, že by si z tebe (z vás obou) dělal Klíma srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 11:05
@AnastazieB píše: Více

Ano, a ptá se na eMiminu, kde z ní má každý jen srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.7.24 12:12
@Arturie píše: Více

Vím, že herec se jmenuje tak, jak píšeš a samozřejmě, že Vítek Klíma je jen role.
Ten herec nevypadá špatně, ovšem můj typ není a typově je hodně podobný milenci. A vyšší by být fakt mohl.
Nejdřív mi připadalo, že maturantku fakt miluje, když o ní mluvil, děsně na ni žárlil, že na něj čas nemá a na spolužáky má. Mluvil o ní i jako o přítelkyni.
Potom to auto, kdyby mu byla ukradená, žádné jí nekoupí.
Teď mi přijde, že má z toho jen srandu.
Inženýrka je vysoký, subtilní typ. To jsem kdesi nejednou psala.
Když se u nás pelešila s mým mužem, tak první, čeho jsem si všimla, na chodbě, byly její letní páskové boty, podle mojí velikosti 37 mi ty její připadaly jak lodě. ⛵

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.7.24 12:16
@brambourka píše: Více

Dopřát stejně rozhodně ne. On z ní byl zpočátku strašně unešený. Mezi námi je to jen o sexu a o obchodě.

• Citovat
  • Upravit
11
26.7.24 20:07

Ta smyšlená slátanina se nedala ani dočíst 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat