Boj s celulitidou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Miss.MM
16.6.13 18:13

Cvičit, pít hodně, ale opravdu hodně vody a bude po celulitidě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 09:23

Holky díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.13 11:43

Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi až nezakládám novou :palec:
Mám takový problém, pokud budete mít některá radu, ocením. V těhotenství se mi na zadku udělala pomerančová kůže, resp. teď, když jsou nabraná kila už pryč. Jinde jí nemám, ale na zadku na dvou místech ano a co vám budu říkat, prostě jí nechci :mrgreen: Slyšela jsem, že když je to v takovém malém rozsahu, tak na to dobře zabírá nějaké přístrojové ošetření (nebyla to lymfodrenáž). Nemáte některá zkušenost jaké přístrojové ošetření je opravdu účinné?

• Citovat
  • Upravit
110
8.10.13 12:29

Já jsem byla na galvanizaci, tak jak jsou galvanické žehlička na obličej, tak je i na tělo, byla jsem párkrát ale naznala jsem, že je lepší si jí pořídit, tak se teď šmrdlám doma :-), jinak lymfodrenáž moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.13 13:11

@ivetttka a jakou zehlicku mas? pomáhá??

• Citovat
  • Upravit
110
15.10.13 12:03

Mám od nuskinu a pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
21.7.14 22:39
@Anonymní píše: ;) mě na celulitidu pomohlo pít čistou vodu, dělat každý den 50 dřepů a lymfondrenáž ;). :mavam:

Po jak dlouhe dobe drepovani, jsi asi tak videla nejake zmeny k lepsimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.9.15 14:00

Mě hodně pomohl Herbalife Thermojetics. Pila jsem ho 2× denně a asi po 14 dnech si manžel všiml změny :dance: brala jsem ho asi tři měsíce pravidelně, teď si ho občas uvařím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.9.15 20:34

Na celulitidu zabírá vacupress, ale pak se musí chodit na udržování jinak je to zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková