Bojím se odejít z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matkabagristy píše:
s vs te za kasu nevezmou
U nás dělá na kase Mgr.
nemám teda tušení, proč šla na kasu, ale už je tam dlouho, tak asi jí to vyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Řadový pracovník, co byl 10 let mimo obor. Jako upřímně, buď kde jsi a trochu se rozkoukej, ať víš, jaká je realita
@terien
Nejsem a ani jsem to o sobě netvrdila, že jsem elita. Byla jsem řadový pracovník, ale ničí sekretářka nebo asistentka.
Pár kontaktů mám, ale člověk se nechce vždycky vracet.
Ale jo, dobrý, beru to. Dík za názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych vydržela v nové práci a mezitím se poohlížela po práci jiné.
V dnešní době je celkem těžké sehnat si práci…Takže bych tomu ještě dala šanci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Hanka1
Tak předně, já nebyla na manažerské pozici a ani na ni neaspirovala. Takže nenaříkám, a ani o vedoucí místo neusiluju. Nenastoupila jsem k původnímu zaměstnavateli, ale k novému, místo mi nikdo nedržel, jen mi při nástupu sem neřekli, že budu zakládat do šanonů.Ano, 9 let je dlouhá pauza, ale ne všechny technické obory za 9 let pokročí tak, že je vše zastaralé. Možná se pletu, ale stavařina se až tak moc nezměnila.
Hele i stavarina postupuje a temer 10 let je proste fakt velka dira, co jsi delala predtim? Projektanta, rozpoctare, pripravare?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 píše:
Já to nějak nechápu, to místo sekretářky v klidu někde v kanclu, půjdeš radci za kasu, kde denně budeš v kontaktu se stovkou lidí a možnou nákazou? Tak buď jsem blázen já nebo ty.
Dělala bych tady dál a poohlédla se jinde.
Přesně tohle jsem taky nepochopila. Ona napsala, že až půjde do tuhého, půjde klidně za kasu… to si fakt polepší no. ![]()
A s VŠ ji mimochodem na kasu stejně nevezmou, takže dost možná zůstane bez příjmu úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Resim to same. Pred necelym mesicem jsem nastoupila na pozici sekretarky a prace me vubec nenaplnuje a neni tam karierni rust. Mam VS, pracovala jsem v manazerske pozici se 6.letou praxi, umim plynule 3.jazyky a ted po materske nastup jako sekretarka. Jasny lepsi neco nez nic, ale nechci se zahrabat touto pozici. Manzel mi to schvaluje a chci abych byla spokojena, vydelava nadstandart, tak nam to nijak do rozpoctu nezasahne
Tak super
alespoň vy obě (ty i druhá anonymka - růže) uvolníte ta „šíleně podřadná“
pracovní místa někomu jinému, kdo za ně bude v této době vděčný a nebude jimi opovrhovat. V době, kdy se na jedno místo hlásí stovky uchazečů, vlastně uděláte dobrý skutek, když to přenecháte ostatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Hanka1
Tak předně, já nebyla na manažerské pozici a ani na ni neaspirovala. Takže nenaříkám, a ani o vedoucí místo neusiluju. Nenastoupila jsem k původnímu zaměstnavateli, ale k novému, místo mi nikdo nedržel, jen mi při nástupu sem neřekli, že budu zakládat do šanonů.Ano, 9 let je dlouhá pauza, ale ne všechny technické obory za 9 let pokročí tak, že je vše zastaralé. Možná se pletu, ale stavařina se až tak moc nezměnila.
Spíš bych přemýšlela, jak Ti v současné práci vyjdou vstříc ohledně dětí, třeba jejich nemocí, chození po doktorech atd.
Jestli to bude bez problémů, tak bych zůstala.
Ono na těch vyšších pozicích na toto mohou koukat špatně a raději vezmou mladou bezdětnou nebo chlapa, aby tam mohl být do večera, nespěchal domů, neřešil dětské nemoci atd.
Jsi opravdu v jiné pozici než před lety a ze škol vychází každý rok množství stejně vzdělaných lidí jako Ty, připravených v práci pomalu přespávat…nadšení ze začátku.
Opravdu bych to brala rozumně, aby nebylo hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
No tak vyskakovat si nemuzou - maji rezervu na ctvrt az pul rok, to neni zadna hitparada…
To stačí. Důležité je si věřit. Se strachem se člověk nikdy neposune dál. Znala jsem jednoho, ten dělal 15 let v místě, z kterého mu bylo špatně. Co to je za život? Většina lidí nemá rezervu na víc než na měsíc dopředu a to ještě, kdo ví jestli. Čtvrt až půl roku, to je skvělé. Odešla bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
To stačí. Důležité je si věřit. Se strachem se člověk nikdy neposune dál. Znala jsem jednoho, ten dělal 15 let v místě, z kterého mu bylo špatně. Co to je za život? Většina lidí nemá rezervu na víc než na měsíc dopředu a to ještě, kdo ví jestli. Čtvrt až půl roku, to je skvělé. Odešla bych.
teda nevim, ale z okoli neznam nikoho, co by zil z ruky do huby, coz rezerva na pouhy mesic dopredu je. A takhle rozhodovat se muze, kdyz nebude zivit deti, ale jen sebe. A pocitat s tim, ze mne mozna nekde vezmou na kasu…Nic ji nebrani v soucasnem zamestnani si hledat misto jine…
- Citovat
- Upravit
@Kipa22 píše:
Většina lidí nemá rezervu na víc než na měsíc dopředu a to ještě, kdo ví jestli. Čtvrt až půl roku, to je skvělé.
Rezervu jen na mesic maji snad jen mladi, co sotva zacli vydelavat a nebo hodne nizkoprijmove rodiny, ne? Normalni rodina ma snad rezervy vyssi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
Rezervu jen na mesic maji snad jen mladi, co sotva zacli vydelavat a nebo hodne nizkoprijmove rodiny, ne? Normalni rodina ma snad rezervy vyssi
no nebo financne negramotni… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
no nebo financne negramotni…
Nebo.. jako fakt bych si netroufla tvrdit, ze vetsina lidi jede uplne nadoraz. Nebo se mozna pohybuju mezi jinyma lidma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
Nebo.. jako fakt bych si netroufla tvrdit, ze vetsina lidi jede uplne nadoraz. Nebo se mozna pohybuju mezi jinyma lidma
ja jsem taky asi v jine socialne bubline,…
- Citovat
- Upravit
@Ernais píše:
Rezervu jen na mesic maji snad jen mladi, co sotva zacli vydelavat a nebo hodne nizkoprijmove rodiny, ne? Normalni rodina ma snad rezervy vyssi
No tak, co jsem si všimla, tak na emimino chodí samí zazobaní, ale v reálu to chodí jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit