Bojím se odejít z práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
13.3.21 06:06
@Kipa22 píše:
https://www.parkerhill.cz/…pouhy-mesic/

Dle průzkumu České bankovní asociace, do něhož se zapojilo zhruba 1100 respondentů ve věku od 18 do 79 let by zhruba polovina z nich dokázala z úspor vyžít půl roku, třetina lidí pak cca 3 měsíce a zhruba pětina lidí pouhý měsíc.
Petina je 20%, to fakt neni vetsina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.3.21 08:37
@matkabagristy píše:
Dle průzkumu České bankovní asociace, do něhož se zapojilo zhruba 1100 respondentů ve věku od 18 do 79 let by zhruba polovina z nich dokázala z úspor vyžít půl roku, třetina lidí pak cca 3 měsíce a zhruba pětina lidí pouhý měsíc.

Ano, tohle uz mi prijde reálnější, tvrzeni @Kipa22 mi prislo fakt dost mimo. Znam takove lidi, ale je jich fakt minimum, vetsina ma rezervy fakt na par mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.3.21 08:43
@Ernais píše:
Ano, tohle uz mi prijde reálnější, tvrzeni @Kipa22 mi prislo fakt dost mimo. Znam takove lidi, ale je jich fakt minimum, vetsina ma rezervy fakt na par mesicu

no, spatne to maji lidi, co zijou sami-samozivitlky na rodicaku, osameli duchodci, chlapi, co z nizkeho prijmu plati vyssi alimenty… Ale kdyz jsou dva, situace byva uplne jina. Moje matka, vdova, z duchodu neusetri nic. Tchani, duchodci, si meni auto casteji nez my, uzivaji si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
13.3.21 09:06
@matkabagristy píše:

Zakladatelka psala, že má rezervu na čtvrt až půl roku dopředu, takže to odpovídá průzkumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.3.21 09:29
@Kipa22 píše:
Zakladatelka psala, že má rezervu na čtvrt až půl roku dopředu, takže to odpovídá průzkumu.

smankote, ty jsi pruzkumem argumentovala svuj vyrok, ze vetsina lidi ma uspory tak na mesic.
Vis, kolik je vetsina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
13.3.21 13:28
@matkabagristy píše:
smankote, ty jsi pruzkumem argumentovala svuj vyrok, ze vetsina lidi ma uspory tak na mesic.
Vis, kolik je vetsina?

Ne, že většina nemá víc, než zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.3.21 13:33
@Kipa22 píše:
To stačí. Důležité je si věřit. Se strachem se člověk nikdy neposune dál. Znala jsem jednoho, ten dělal 15 let v místě, z kterého mu bylo špatně. Co to je za život?Většina lidí nemá rezervu na víc než na měsíc dopředua to ještě, kdo ví jestli. Čtvrt až půl roku, to je skvělé. Odešla bych.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
13.3.21 15:06
@matkabagristy píše: :zed:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.3.21 15:09

Nedovedu si predstavit, ze mam rodinu, deti a rezervu jen jeden plat…

• Citovat
  • Upravit
2113
22.3.21 08:28

Těš se na novou práci a nepřemýšlej. Chápu tvé obavy, ale obavy před novou práci má hodně lidí, i ten nejvíc komunikativní a společenský člověk má občas strach, ale neměl by nás úplně ovládat a paralyzovat, to dobre není. Nalad se na to, že to zvládneš, s celým kolektivem nemusíš být hned nejlepší kamarádka, stačí vycházet a respektovat se, kamarády si tam později třeba najdeš. Možná i hned, co ty víš. Hlavně si vše nemaluje černe a opakuj si, že jdeš za lepším, jdeš za lepším, bylo do správě rozhodnutí, nebo se pokus se šéfem dohodnout na zkrácení výpovědní lhůty, já jsem měla jedno výpovědní 2 měsíční, v nové práci nemohli tak dlouho čekat, ale dohodla jsem se jen na 1 měsíci, pres ten měsíc dělal vyberko na moje místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat