Bojím se začít brát ad

125
22.10.19 19:48

Bojím se začít brát ad

Je tu někdo kdo se bál začít brát ad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.19 19:57

Pro mě byla ad takový strašák, že jsem se nikdy neodhodlala jse brát a dnes jsem za to fakt šťastná, protože jsem se z těch hnusů dokázala dostat sama :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
125
22.10.19 19:59

Já se bojím aby mi nebylo ještě hůř už tahle nemůžu být sama doma jinak silim úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 20:01

A můžu se zeptat, kvůli čemu bys je měla brát? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.19 20:01

Tak to vam asi nebylo tak zle. Ja se na ne tesila. Ze mi konecne bude lip. Uz jsem mela dost konkretni predstavu, jak to tady na tomhle svete zabalim.

• Citovat
  • Upravit
7333
22.10.19 20:04

Bylo to super!! AD jsou fakt dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.10.19 20:05

Před dvouma měsíce mi ochrnul obličej a to vše spustilo… Já se bojím být doma sama že se mi něco stane mám pořád pocit že se udusim nechci jíst myslím si že mi to zustane v krku a udusim se… Jezdím pořád na pohotovosti že se dusim doma nefungují přítel už je na nervy že mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 20:07
@Anonymní píše:
Tak to vam asi nebylo tak zle. Ja se na ne tesila. Ze mi konecne bude lip. Uz jsem mela dost konkretni predstavu, jak to tady na tomhle svete zabalim.

Myslím si, že nejde úplně o to jak moc zle člověku je, ale jakou konkrétní poruchu má, u některých poruch je dost typické, že má člověk strach ty léky brát :think:

• Citovat
  • Upravit
27635
22.10.19 20:11
@verapodra píše:
Před dvouma měsíce mi ochrnul obličej a to vše spustilo… Já se bojím být doma sama že se mi něco stane mám pořád pocit že se udusim nechci jíst myslím si že mi to zustane v krku a udusim se… Jezdím pořád na pohotovosti že se dusim doma nefungují přítel už je na nervy že mě

a obličej ti ochrnul kvůli čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.10.19 20:15

Skoro všichni - samozřejmě že deprese a úzskoti lžou o tom, jak strašné bude brát léky - snaží se zuby nehty udržet u moci.

Jinak teda - jsi v psychoterapii?

Až léky zaberou (bude tam nejspíš krátkodobé zhoršené úzkostí, ale to znamená, že léky dělají to co mají), tak sice zmizí ty nejhorší stavy, ale nenaučí tě to fungovat tak, aby ses opakovaně nedostávala do situací, co ti úzkostně depresivné problémy způsobují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.10.19 20:16

Zánět lícního nervů ale rhb a akupunktura zabrala a obličej už je zkoro jak byl… Ale ta psychika horší a horší už nemůžu být sama ani jíst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
22.10.19 20:20

@verapodra ad tě ale nespasí a nezachrání musíš se s tím naučit pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.10.19 20:24

Už mesic se snažím s tím něco udělat ale jsem pořád na pohotovosti a volám sanitku víc a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.10.19 20:42
@verapodra píše:
Už mesic se snažím s tím něco udělat ale jsem pořád na pohotovosti a volám sanitku víc a víc

Tak asi můžu doporučit hospitalizaci v psychiatrické nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.10.19 20:47

Hospitalizace prý není nutná mám začít brát asentru a mám ještě Neurol ten mám brát při ty atace kdy chci na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová