Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Taky máte někdy obavu jestli vám to vubec bylo dáno do vínku mít potomka?
Dobrý den, zakladatelko, nevím, zda sem chodíte nebo ne, ale zkusím to. Vyplnily se vaše pocity? Moc doufám, že ne. Já mám totiž takové pocity, už od mládí, vůbec to nedokážu reálně vysvětlit a uklidňuju se tím, že je to nesmysl, když spousta žen má opačný pocit, že určitě děti mít může a pak se ukáže, že to tak není. Každopádně s věkem ten pocit není lepší a zatím se 100% naplnil
Tak hledám útěchu, že třeba vám intuice lhala a jste teď šťastnou maminkou ![]()
@Irinka0210 dobrý den, přečetla jsem si váš příspěvek a strašně moc mě to mrzí… takový pocit/tušení jste měla odjakživa? Nebo až když jste se začali snažit? Já to mám bohužel odjakživa, i když reálný důvod není (vše funguje na první pohled dobře). Každopádně je to už stará diskuze a třeba se něco změnilo, moc bych vám to přála ![]()
@Pentilka @MateaFitz dobrý den, asi už na tento web nechodíte, ale zeptám se: Jak to dopadlo? Naplnila se vaše intuice? Nebo vás příroda překvapila a máte už dávno děti? Moc přeji, ať je to ten druhý případ ![]()
Já byla vždy přesvědčena že to půjde hned. Nikdy jsem se s ničím léčila, nebrala žádné léky, žádnou antikoncepci. MS přesná jak hodinky, ovulaci jsem na sobě taky vždycky poznala, věk 26 taky super… No a teď už to jsou 3 roky, těhotenství žádné, 1. IVF taky bez úspěchu, příčina nebyla zjištěna.
Chce se mi z toho brečet snad každý den. Pomalu žacím uvažovat nad adopci
@Monička43 no to je druhý případ, člověk nečeká, že by byl někde problém… a ono ho to překvapí
To mě teda také hrozně mrzí…jste ale ještě mladá a věřím, že snad vyjde třeba další IVF. Imunologii vám dělali před IVF? Prý to často nedělají a IVF jen tak zkusí a teprve po neúspěchu třeba zjišťují, zda tam není problém…což by tak být nemělo
Ať člověk nepodstupuje třeba naprosto zbytečný pokus ![]()
Držím palečky do dalšího pokusu ![]()