Bojím se, že má syn nějakou poruchu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.3.16 23:23
@pe-terka píše:
Mě můj darebák taky zdrhl, byl hrozně rychlej. Brala jsem si vozík, vlítla za ním, ale pozdě - nakouslý dvě rajčata. Jindy za u pokladen čórl zmrzlinu. To vzniklo tak, že já pro něco vlítla dovnitř, venku ho hlídal manžel. Kluk běžel za mnou, manžel myslel, že to vím, já zas myslela, že je s ním…vylezu z Billy a mladej v ruce kornout 8o 8o. Manžel myslel, že jsou mu ho koupila :nevim:. Nekoupila :cert:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Já mu to taky nedovolím, má to zakázaný, ale ujede mi, vlítne do potravin a tam si vezme housku nebo koláč a já to tam pak jdu platit, protože to je nakousaný. Ví že když něo chce, musí mi říct, že si nesmí sám brát věci. On třeba když jdeme nakoupit, chce mít košíček, samozřejmně tam hází kde co, taky ví že nesmí, že nakupuju jen já, ale nedá mu to

evidentně mu to dovolíš, protože ač to dělá opakovaně, nejsi schopná zasáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@sloninka Na koloodrážedle jede hodně rychle, to mu nestačím a než ho doběhnu, tak se někde sám obslouží. Slnice u nás kolem nejsou a aut se on bojí, u silnice vždycky čeká a kouká až se rozsvítí zelený panáček

• Citovat
  • Upravit
2966
17.3.16 23:24

Znova se tě zeptám, když ti ujíždí, proč mu to odrážedlo ZA TREST nevezmeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 23:25
@sloninka píše:
Znova se tě zeptám, když ti ujíždí, proč mu to odrážedlo ZA TREST nevezmeš?

evidentně je jí to fuk, taktéž nechápu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.3.16 23:26

Mě teda připadá úplně normální, neboť něco podobného mám doma… :nevim: Můžeš stokrát vysvětlovat, aj tak si to udělal po svém. Snad ti naleju trochu optimismu do žil, časem se to zlepší. Ale musíš být důsledná, vysvětlovat, mluvit.
Chce všechno hned a myslí si, že všichni a všechno jsou tu kvůli němu a kvůli tomu, aby si mohl užívat život. No proč mu to nedopřát, ale je třeba prostě nastavit hranice a hlavně vydržet! Neboj, jednou budeš mít z neřízený střely dítko, který ti budou mnozí závidět.
Jo… a víš, co se říká? Že kdo je to kreativní dospělý?… To je dítě, který přežilo.
Jinak ten salám mě fakt pobavil /neboť se to nestalo u nás :D /, to ten můj nevymyslel :mrgreen: :palec: :hug:

Příspěvek upraven 17.03.16 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95

Myslím, ze můj syn je něco podobného jako vás. Samozřejmě máme jiné pribehy. Jsou mu 2 roky. Do obchodu si sám pro věci nechodí :). Do lednici nedosáhne atd. Ale vím, ze je to povahou dítěte, neduslednosti rodiče a v mem případě i rozmazlenosti. Přejde to, až naberou více rozumu. Chce to trpělivost… ( tedy sice píšu, ze to chce trpělivost, ale dokáže me pěkné vytočit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
@Anonymní píše:
@sloninka Na koloodrážedle jede hodně rychle, to mu nestačím a než ho doběhnu, tak se někde sám obslouží. Slnice u nás kolem nejsou a aut se on bojí, u silnice vždycky čeká a kouká až se rozsvítí zelený panáček

Já bych mu to odrážedlo zabavila a jezdil by jen po zahradě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.16 23:28
@martina.se píše: :mrgreen:

Ted už se tomu taky chlámu, ale ten nahoře asi věděl, proč jsem ho měla tak mladá (bylo mi 25, druhý dítě). Mít takovýho nezvedence teď, trefil by mě šlak :oops: :lol:. A víš, co krámů mi naházel do záchodu? Botičky, nákup (vybalovala jsem druhou tašku), pórkem šudlil v záchodě :cert:. Takhle divokej byl tak do šesti let, postupně to sláblo, s nástupem do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

@Katy 7 Já pochopila, že jsou z nějakého města. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@pe-terka Tak to máme dost podobný. Já klukovi taky pořád říkám, že je jak vopice po 100 letech puštěná z klece :zed: On je fakt jak urvanej z řetězu. V drogerii si vezme dětskej vozík, prodavačky ho už znaj a vždycky se smějou, já nakoupím a on jede k pokladně, tam vyloží věci na pás a řekne si mi o korunky, že chce zaplatit :D
Bohužel to ADHD s poruchou pozornosti máme v rodině a k tomu aspergra :nevim: a já na to ADHD mám podezření taky :oops: Můžu se zeptat v kolika letech se to dá diagnostikovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
5598
17.3.16 23:31
@TSMoruga píše:
@Katy 7 Já pochopila, že jsou z nějakého města. :mrgreen:
:mrgreen: V tom případě bych ho vzala do parku. Ale tam by ho zakladatelka možná už nedoběhla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 23:31
@pe-terka píše:
Ted už se tomu taky chlámu, ale ten nahoře asi věděl, proč jsem ho měla tak mladá (bylo mi 25, druhý dítě). Mít takovýho nezvedence teď, trefil by mě šlak :oops: :lol:. A víš, co krámů mi naházel do záchodu? Botičky, nákup (vybalovala jsem druhou tašku), pórkem šudlil v záchodě :cert:. Takhle divokej byl tak do šesti let, postupně to sláblo, s nástupem do školy…

a já si myslim, že mám doma éro, který mi během minuty 4× přelítne z místnosti do místnosti, stihne mi schovat klíče, mobil a vyrabovat batoh :mrgreen: :lol: mám se nač těšit.. naštěstí ještě jakž takž poslouchá, i když tatínka teda víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
17.3.16 23:32

Ale třeba ten obchod, tak to dítě strčím do košíku, nebo ho držím, cokoli.
Jo, i naše by si bralo, co ho napadne, pokud vjede na odrážedle, jednoduchá práce, jde nakoupit bez něj. :nevim:
Malý dítě samotný v lednici? :lol: :lol: :lol:

I když každej jinej, mi přijde, že tvé dítě je normální živé dítě, jen je třeba nějaký řád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 23:33

Já si ani nemyslím, že by to bylo důsledností. Mám kamarádku, se stejně starým synem jako zakladatelka a se stejným chováním jako je zakladatelčin syn(až na to s tím obchodem, ona ho stihne zastavit).Kamarádka je opravdu VELMI důsledná, neustoupí, vysvětluje (donekonečna, opravdu pro mě až neuvěřitelně) a malý je naprsoto urvaný z řetězu. On je teda i agresivnější na ostatní děti(možná spíš neopatrný, než cíleně agresivní- jde, nehledí, žduchne, podkopne nohy,…)Začal chodit do školky, ze začátku katastrofa pro učitelky, ale teď se to trochu lepší. Ale fakt jen mírně, pomalu,…ale lepší. Je ukázněnější, začíná fungovat s davem. Takže ode mě vlastně rada vůbec žádná, ale uplně chápu zakladatelku jak ji to vytáčí, rozčiluje,…- přesně jak kamarádku. Anonym z důvodu informací o kamarádce a jejím dítěti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML