Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem, uz pres rok a pul se snazime o miminko ale bez uspechu. Antikoncepci neberu uz 5 let. Podle doktora jsem zcela zdrava a pritel byl na spermiogramu ale je tez zdravy. Cca na konci zari jsem zacala uzivat tablety Fertility Blend, zadne vedlejsi priznaky jsem nezachytila. Ovulaci citim kazdy mesic, citim jeden den vajecniky jenze, tento mesic mi prisla velice bolestiva. Od 1.10 jsem mela plodne dny a tak jsme se hezky snazili. Okolo 5.10 mela prijit ovulace, 4.10 mensi bolesti a ja vedela, ze je tady. Jenze 5.10 bolesti jako prase, druhy den uz mensi ale uz je 8.10 a me stale boli vajecniky jak kdybych to mela dostat. Ms mam dostat az za +- 12dni. Myslite, ze by se mohlo zadarit nebo mam ty ovulacni bolesti po tech lecich? Ja to mam poprve v zivote. Nikdy se mi to nestalo. Vzdy v den ovulace trochu bolest vajecniku a pak uz nic. Mozna to ovlivnili ty prasky ale docela me to zarazi. Spodek me stale poboliva, obcas jak kdyz se mi napina nebo mi tam skubne kdyz se protahnu. Mozna uz blbnu. Budu vdecna za kazdou odpoved. Vsem snazilkam preji brzke // a mnoho zdravicka. ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!