Bolest bricha v 4. tydnu tehotenstvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.20 20:49

Obnovuji

Ahoj měla bych na Vás dotaz..
Jsem po 2 pptratech (revizich). V době má jsem začala mít návaly, nevolnosti a bolest prsou (mám to tak normálně) ale nedalo mi to a udělala si test. Je pozitivní.. Měla bych být 4+2.. Mám ale problém, píchá mě na vajecnikach a docela dost.. Docela se toho bojím, protoze u posledního si myleli, že mám mimo. Naštěstí se to nepotvrdilo.. Na gyndu se chci objednat až tak 2 týdny ororze vím, že teď by mi stejně nic neřekli.. Jen mě zajímá zda s tím má někdo zkušenost? S pícháním na vajecnikach? Nevím jestli to nemůže být po těch revizich…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 10:02

Nejistota

Holky nejsem tady dlouho.
Potřebovala bych radu. Jsem 12+2 TT.
Je to normální že mě břicho už několik dní pobolívá? Takové ne moc pichlavé bolesti a taky kolikrát mi to střílí jednou na pravém boku a jednou v levém boku. Jsem opravdu nejistá zda je vše v pořádku. Nevím ani jak mám v noci ležet. Na kontrolu jdu 1.10.
Za každou radu jsem vděčná holky 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 17:00

Já mám to samé, ale jsem 4+6.. Mě to spíš udělalo to, že jsem měla mít ms která samozřejmě nepřišla. Pokud ti to bude dělat víc asi bych radši zajela do nemocnice na ultrazvuk at máš jistotu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 18:10
@Anonymní píše:
Já mám to samé, ale jsem 4+6.. Mě to spíš udělalo to, že jsem měla mít ms která samozřejmě nepřišla. Pokud ti to bude dělat víc asi bych radši zajela do nemocnice na ultrazvuk at máš jistotu..

Hodně to není. To naštěstí. Při procházce to přestalo.
Ale psala jsem i svému lékaři a uklidnil mě. Já mám hodnýho doktora, který odepisuje na emaily všem pacientkám co si neví rady.
Spíš musím změnit stravu a nějaká pohybová aktivita taky neuškodí. Tak to popsal v e-mailu.
Já mám i celiakii a pro mě to byl zázrak že jsem otěhotněla.
Kontrola mě stejně nemine tak to bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 20:55

Tak ti držím opravdu držet palce aby ti vše dobré dopadlo. A já věřím že dobře dopadne! Vím je to stresující. Já se bojím kontroly aby bylo vše na správném místě. Nemocnic už mám dost..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.20 17:11

Je to potrat?

Dobrý den, Čekám 3. miminko jsem v 5tt, včera jsem začla krvácet. Nejprve slabě, pak silněji jako normální menstruace. No a teď ještě trochu krvácím, ale už to není růžové, ale červená jasná krev se sraženinami.
Jedná se o potrat? K dr si zajdu, ovšem ještě jsem tam od testu nebyla a v práci na to nemám volný čas v týdnu, jakmile nějaký čas najdu. Tak tam zajdu.

• Citovat
  • Upravit
14313
20.10.20 17:18
@Anonymní píše:
Dobrý den, Čekám 3. miminko jsem v 5tt, včera jsem začla krvácet. Nejprve slabě, pak silněji jako normální menstruace. No a teď ještě trochu krvácím, ale už to není růžové, ale červená jasná krev se sraženinami.
Jedná se o potrat? K dr si zajdu, ovšem ještě jsem tam od testu nebyla a v práci na to nemám volný čas v týdnu, jakmile nějaký čas najdu. Tak tam zajdu.

To ti nikdo přesně nerekne, s tímto problémem bych šla hned k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
20.10.20 17:23
@Anonymní píše:
Jedná se o potrat? K dr si zajdu, ovšem ještě jsem tam od testu nebyla a v práci na to nemám volný čas v týdnu, jakmile nějaký čas najdu. Tak tam zajdu.

Nejspíš ano, ale taky to může být jen hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.10.20 17:50

Měla jsem to teď u druhého těhotenství.
Měla jsem i hrozne bolesti a křeče, u mě ale tmavá krev a sraženiny. V nemocnici mi dr řekla, ze počínající potrat. Ať jdu druhy den na gyn. Na gyn prý jen maly hematom, dostala jsem léky a teď už máme druhou holcicku.
Určitě bych se objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 18:56

Napadlo mě jestli to není toto :
Biochemické těhotenství je to, které se projeví pozitivním těhotenským testem, ale je potraceno dříve, než může být zobrazeno na ultrazvuku. Toto potvrzení je možné, podle kvality přístroje a lokálních podmínek, zhruba mezi 4. a 6. týdnem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky