Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymnianonym no tak to je špatný znamení já jsem taky ve druhem
ale začínám třetí ještě 3 měsíce a bude venku
a doufám ze to preziju protože už teď moje těhotenství je nekonečný příběh
pořad něco
Tak to je mazec. Ja jsem teď v 18tt a už od 11tt me pořád bolí hlava už jsem z toho nešťastná. Beru jeden nebo dva panadoli extra doporučení neurolozky ale uz si nevím rady. Masáž krku delam namasirovala jsem si i u lopatek. A na rehabky k doktorce jdu az 17. Září ach jo. Piju magnesium. 2× denně. Ani nemám vysoký tlak nic právě že akorad. Myslíte že ten panadol může miminku ublížit jsem už nešťastná
😔 je to druhé tak si ani nemůžu jit hned lehnout jen odpoledne s malou když jde hajat.
![]()
@spiritkad a proc panadol extra a ne jen paracetamol? V tom extra je navic hodne kofeinu. Magnesium mas jake? Vypijes kolik tekutin? Mne boli hlava dneska, jen kdyz je rano pod mrakem, asi tlakem
@spiritkad panadol extra mi dr nedoporučil. Hlava mě bolela od začátku do konce téměř každý den, ale prášky jsem si teda nebrala. Bála jsem se. Měla jsem horcik, magnesium, hodne vzduchu, vody a když to v práci šlo, namocila jsem si kapesník, dala na hlavu a uterkou stahla a hlavu mazala tygří mastí. Občas to pomohlo, občas ne a já pak ![]()
@spiritkad já měla od svého gynekologa povolené léky ve druhem trimestru. V prvním jsem trpěla na migrény, tak to jsem proste musela nějak vydržet a ve druhem mi dovolil Nimesil. Ne každý den, ale občas ze si ho dat muzu, ze tím miminku neublížím. Ve třetím už ho zase smět nebudu, ale i tak bylo super byt po dloooouhe době bez bolesti.
@spiritkad Taky jsem trpela na bolesti hlavy dost. Ale bylo to cely evidentne od krcni patere. Nepomahalo nic, cvicila jsem denne nekolikrat, pila vodu ve velkym, magnesium, tma, ticho, studeny, jen na chvili panadol novum pomohl, kolikrat jsem myslela, ze si zavru hlavu do dveri. Potom jsem koupila tehotensky polstar a od ty doby me hlava bolela do konce tehu asi jen dvakrat, takze to na cem se spi je taky hodne dulezity.
Taky mě od konce prvního trimestru začala brutálním způsobem bolet hlava, bolela mě snad pět tní v týdnu, někdy až šílený několikadenní migrény, bylo to na odstřel. Kolikrat jsem chtěla už skočit z okna
My mame známou doktorku, která se zabývá i homeopatií, něco mi predepsala a do par dni byl klid. Ale to už je na člověku, čemu věří, já zas nechtěla brát normální léky. Tak hlavně ať je brzy lépe ![]()
Nic krom paralenu bych si nevzala. a to na migreny trpim cca 5 let. prave ten panadol extra atd mi gyndar zakazal, ze proste musim vydrzet. a uz vubec ne nimesil, to je drijak jak kra.va ![]()
Panadol extra tam ma jen malou dávku kofeinu 65 je to pry jako malé kafe to se může říkala neurolozka max denně 3 a gindar na to nic neřekl. Tak nevím. Bolí me hlavně po ránu jak střep kdyby to šlo vydržet vydržím ale musím fungovat kvůli dceři taky a uz to mam dlouho a uz jsem vyčerpaná. Nekdy si vezmu jen jeden. Vypiju tak 3litry vody Magnesium mám zdrovit mg+b6 375mg Šumak. ![]()
Příspěvek upraven 27.08.19 v 08:12
@KarolB polštář taky mám už z prvního těhotenství a ten pomohl. Ted alw ne.Taky na ní cvičím na krční páteře i jsem začala těhotenské cviky ![]()
@Kaci89 já bych si to taky sama nevzala, ale když mi to povolil… vzala jsem ho za celou dobu jednou, když jsem fakt nemohla vydržet, jinak zkousim všechny možné i nemožné způsoby…
Holky jestli to mate od krcni patere, jakoze jo, kdyz to mate po ranu, tak doporucuju to nahrovat tzv „vaskem“,je to takova lahev, kam date horkou vodu.me to pomaha dost
Teď jdu volat na gindu tak uvidíme co mi řekne jestli miminu neublížím uz když to pořád beru ten paracetamol. Ja už nevím možná ty homeopatika ![]()
Tak mi bylo řečeno tak 1 panadol exzra max. Tak ho přestanu brat. Ale paralen normálně můžu. To pry nevadí holky me je do pláče
ještě k tomu čekáme po malé vytouženého chlapecka. Co myslíte že by ještě mohlo pomoct. Na ginde říkala sestra ze můžu byt citlivá i na změnu tlaku. Ja nemůžu mít normální těhotenství ![]()
@PepiKo a mužu se zeptat jak se to jmenovalo zkusila bych to také děkuji ![]()