Bolest hlavy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
27.1.14 10:41
@iunka píše:
Ahoj :-) Takže říkáte, že je to úplně normální? Mě bolí hlava od včerejška. Včera ráno jsem si dala Paralen. Zabral, ale k večeru se bolest vrátila. Do toho křeče od nadýmání… No včera jsem si užila. Večer už jsem prášek brát nechtěla, že to třeba zaspím. Ale vůbec. Ve čtyři ráno jsem se vzbudila, hlava zase bolela, nemohla jsem usnout. Teď mě bolí pořád. Když se nehýbu, je to taková tupá bolest. Nejvíc to bolí když vstávám, zakašlu… To je jakoby mi dal někdo hlavu do svěrače. Jako po kocovině… Vysoký tlak nemám, každý den si ho měřím, beru už měsíc Dopegyt na tlak. Můžete mi některá poradit, z čeho to může teda být ta hlava? A co mi pomůže? Díky moc

Migréna řekla bych :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 10:42

@iunka hodně pít, daleko víc, jak za normálních okolností. já bolest hlavy jedině přepiju, nic víc nepomáhá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
27.1.14 10:42

Mě bolela hlava nejvíc na přelomu 3.-4.měsíce, pak to samo přešlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.14 10:48

@iunka ..ja jsem mela ve 2 trimestru taky bolesti,3 dny v kuse, na zvraceni mi bylo, a mohla jsem fakt jen lezet s hadrem na hlave, do toho zavrate..samo to odeslo, a ted ty migreny nejsou tak intenzivni.je to to normalni, ale chapu jak ti je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
27.1.14 10:51

@iunka Ahoj, já taky trpěla bolestí hlavy v těhu. Hlídej si pití, tím myslím vypij třeba 3-4l denně a taky odpočívej. Moje tělo stávkovalo, když jsem třeba špatně spala a pak jsem přes den makala, neodpočinula si. To pak byla bolest :roll:. Ted den ani ne, ale další, jak se to nakupilo. Bohužel jsem zjistila až ke konci těhu co mi to způsobuje a co pomáhá :lol:. Prášky na bolest ani nemělo smysl žrát, spíš když mě začala bolet hlava, tak jsem vypila najednou min 0,5l vody. Většinou mě hlava stejně bolela, ale nerozjelo se to do nějakých velkých bolestí. Dalo se fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.14 11:02

Na pití samozřejmě myslím. Ale chvilkama je to fakt šílené. Mám pocit, jako by se mi mozek nevlezl do lebky a tlačil na ni :( Jsem v 21tt, tak uvažuju, jestli si vzít zase paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.1.14 11:51

Taky mě bolí často hlava. I v prvním těhotenství. A před tím a mezi tím jsem trpěla na migrény. No zaplať pán Bůh, „jen“ za bolest hlavy. Já si na to beru taky paralen. A nebojím se toho, takže klidně i dva denně. Ale občas mi pomůže jít prostě ven. Když lítám za děckem, tak na to zapomenu. Ono počasí a změna těžiště těla tomu taky moc nepomáhá. Hold vydržet no. A ještě se mi stává, to nevím, jestli to má někdo taky (docela by mě to zajímalo) - slyším v uchu svůj tep :-D Když jsem přes den v zápřahu, tak to nevnímám, ale jak chvíli sedím, je klid, jdu spát, tam mi to tam furt tepe :-D To je správnej magořinec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.1.14 14:22
@iunka píše:
Ahoj :-) Takže říkáte, že je to úplně normální? Mě bolí hlava od včerejška. Včera ráno jsem si dala Paralen. Zabral, ale k večeru se bolest vrátila. Do toho křeče od nadýmání… No včera jsem si užila. Večer už jsem prášek brát nechtěla, že to třeba zaspím. Ale vůbec. Ve čtyři ráno jsem se vzbudila, hlava zase bolela, nemohla jsem usnout. Teď mě bolí pořád. Když se nehýbu, je to taková tupá bolest. Nejvíc to bolí když vstávám, zakašlu… To je jakoby mi dal někdo hlavu do svěrače. Jako po kocovině… Vysoký tlak nemám, každý den si ho měřím, beru už měsíc Dopegyt na tlak. Můžete mi některá poradit, z čeho to může teda být ta hlava? A co mi pomůže? Díky moc

kup si magnesium laktici je tam 100 tablet, za 126kč, ber ho 3× denně 1 tabletu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.14 14:48

@siamka7 Právě, že magnesium taky už beru. Celé těhotenství. Teď ho brát musím i kvůli tomu Dopegytu. Beru ho jen teda 2× denně, tak zkusím zvýšit dávku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.1.14 14:49
@iunka píše:
@siamka7 Právě, že magnesium taky už beru. Celé těhotenství. Teď ho brát musím i kvůli tomu Dopegytu. Beru ho jen teda 2× denně, tak zkusím zvýšit dávku :-)

zkus, mě to pomohlo, mě dr. říkala že musím brát aspon 3 denně, jinak to prý nemá smysl, že to nepomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
7.9.14 08:36

Ahoj holky, jsem v 18tt a tak 3 tydny me boli v kuse hlava. Nastesti mi pomaha kava. Jakmile ji vypiji bolest ihned prestane.Jsem rada, ze do sebe nemusim cpat prasky, ale kavu asi taky neni nejlepsi pit kazdy den? Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
7.9.14 11:32
@Sussane píše:
Ahoj holky, jsem v 18tt a tak 3 tydny me boli v kuse hlava. Nastesti mi pomaha kava. Jakmile ji vypiji bolest ihned prestane.Jsem rada, ze do sebe nemusim cpat prasky, ale kavu asi taky neni nejlepsi pit kazdy den? Co myslite?

zkusila si magnézium? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
7.9.14 11:34

@siamka7 jo to beru kazdy den, i hodne piji, ale nic krome te kavy nepomaha :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
7.9.14 13:46
@Sussane píše:
@siamka7 jo to beru kazdy den, i hodne piji, ale nic krome te kavy nepomaha :,(

to znám, já to měla také, to bylo hrozné :zed: musíš vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.9.14 20:12

Poradite nekdo co na bolest hlavy boli me od vcerejsiho vecera.
Vcera me odpol kruplo v krcni pateri kdyz jsem otacela hlavu muze to byt take z toho.
Brala jsem si 1/2panadolu a nic.
Bolest je silna:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí