Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@spiritkad jasně, Nux vomica 30, Silicea 30 a phosporicum acidum 15. Ale už si popravdě vůbec nepamatuju to dávkování, vim, že jsem něco brala ráno, něco večer a něco bylo jako “akutní lék”, že když jsem cítila, že na mě jde nesnesitelná bolest, vzala jsem si to a plus ještě rozředila v půl litru vody, který jsem vypila během půl hodiny… opravdu se mi pak nikdy už několikadenní migréna nerozjela. Ale homeo jsou fakt i hodně o víře, mně i chlapovi hodně pomohly vždycky ![]()
Zkus si to najít na netu, co o těch jednotlivých homeo píšou… já to měla rozepsaný na papíru a když jsem se to naučila, tak jsem ho vyhodila ![]()
@spiritkad ja si myslela, ze ten extra ne. Dle me to i kofein zhorsuje. Zkus horcikovy olej na lytka, dobre se vstrebava a ucinkuje rychle. A zasla bych asi na fyzioterapii se poradit
K doktorce na rehabky jdu právě 17.9. Uz jsem 3 týdny objednaná přes neurolozku. Dříve nebyl volný termín. Zkusím si zavolat na recepci jestli se nevolni k doktorce termín dříve. Uz si sprchu ji chladnější vodou hlavu tak to taky trochu pomáhá a nahrivam krk ale s tou malou je to zážitek ještě ze jde od 2.zari do školky a budu mít aspoň dopoledne chvilku kludu. Zatím to bez paralenu nedám 😔 uvidím jak se to uklidní zkouším ted i cvičit teh. cviky a uvolňovat tu krcni. ![]()
Bolí mě pořád hlava… paralen nic sprcha nic obklady nic piju dost ani procházka nepomohla jsem v 6týdnu a už mi z toho hrabe nemůžu nic
![]()
@Barunkakelunka22 to me mrzí me přestala v 18tt zašla jsem si na tehot. Masáže vřele doporučuji a doktor gindar mi zvýšil magnesium a pomohlo to. Dobrá he i teg. Joga Držím palce at to brzy prejde 😔 👍 ![]()
Ahoj holky jsem v 8tt a mám 3 den bolesti hlavy a motání hlavy docela mám strach nevím zda by to to mohlo být že neudrzim v sobě žádnou tekutinu ani jídlo?
Ahoj holky, je tu někdo, kdo trpěl nebo trpí jako já? Jsem 18+2 a bolesti hlavy mám čím dál častěji. Minulý týden od pondělí do čtvrtka, dnes mi to zase začíná. Moje neuroložka se s ordinací odstěhovala, takže momentálně žádnou nemám. Minulý týden jsem byla kvůli bolesti hlavy na PN a kolegové už jsou nastvany, nedokážou pochopit, že léky kromě paralenu, který mi nezabírá si brát nemůžu a že když je mi tak zle, že mi hlava třeští několik dní a zvracím pul dne, že pracovat nemůžu. Zítra se chystám zavolat zase na gyndu, nevím, zda by mi mohli dát nějaký doporučení někam na neurologii, kde by mě vzali přednostne
Nebo zda se mám domluvit s Dr a jít zatím na delší dobu na PN, protože jakmile cítím, že mě bolí hlava, mám další stresy z reakci z kolegu. Doteď jsem se kvůli tomu snažila ty bolesti přecházet a pracovat i s nima, ale už nechci, akorát mě to stresuje a hlava mě bolí častěji. Klasika, jako ležet v tmavý chladný místnosti, obklad a ticho mi taky vůbec nezabírá
prosím anonym, chodí sem kolegyně
Ahoj holky, jsem 16tt a dva týdny mě bolí hlava. Co vám na to pomohlo? A je to normalni?
@Karinka323 Take me bolela, pak to samo preslo. Obcas jsem si vzala polovinu paralenu.