Bolest hlavy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2808
27.8.19 08:59

@spiritkad jasně, Nux vomica 30, Silicea 30 a phosporicum acidum 15. Ale už si popravdě vůbec nepamatuju to dávkování, vim, že jsem něco brala ráno, něco večer a něco bylo jako “akutní lék”, že když jsem cítila, že na mě jde nesnesitelná bolest, vzala jsem si to a plus ještě rozředila v půl litru vody, který jsem vypila během půl hodiny… opravdu se mi pak nikdy už několikadenní migréna nerozjela. Ale homeo jsou fakt i hodně o víře, mně i chlapovi hodně pomohly vždycky :palec:
Zkus si to najít na netu, co o těch jednotlivých homeo píšou… já to měla rozepsaný na papíru a když jsem se to naučila, tak jsem ho vyhodila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.19 09:31

@spiritkad ja si myslela, ze ten extra ne. Dle me to i kofein zhorsuje. Zkus horcikovy olej na lytka, dobre se vstrebava a ucinkuje rychle. A zasla bych asi na fyzioterapii se poradit

• Citovat
  • Upravit
16
27.8.19 09:50

K doktorce na rehabky jdu právě 17.9. Uz jsem 3 týdny objednaná přes neurolozku. Dříve nebyl volný termín. Zkusím si zavolat na recepci jestli se nevolni k doktorce termín dříve. Uz si sprchu ji chladnější vodou hlavu tak to taky trochu pomáhá a nahrivam krk ale s tou malou je to zážitek ještě ze jde od 2.zari do školky a budu mít aspoň dopoledne chvilku kludu. Zatím to bez paralenu nedám 😔 uvidím jak se to uklidní zkouším ted i cvičit teh. cviky a uvolňovat tu krcni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.19 18:00

Už nevím co

Bolí mě pořád hlava… paralen nic sprcha nic obklady nic piju dost ani procházka nepomohla jsem v 6týdnu a už mi z toho hrabe nemůžu nic :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.10.19 21:32

@Barunkakelunka22 to me mrzí me přestala v 18tt zašla jsem si na tehot. Masáže vřele doporučuji a doktor gindar mi zvýšil magnesium a pomohlo to. Dobrá he i teg. Joga Držím palce at to brzy prejde 😔 👍 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.11.21 17:31

Prosim co na bolest hlavy v 36tt krom paralenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.22 14:15

Ahoj holky jsem v 8tt a mám 3 den bolesti hlavy a motání hlavy docela mám strach nevím zda by to to mohlo být že neudrzim v sobě žádnou tekutinu ani jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 20:38

Ahoj holky, je tu někdo, kdo trpěl nebo trpí jako já? Jsem 18+2 a bolesti hlavy mám čím dál častěji. Minulý týden od pondělí do čtvrtka, dnes mi to zase začíná. Moje neuroložka se s ordinací odstěhovala, takže momentálně žádnou nemám. Minulý týden jsem byla kvůli bolesti hlavy na PN a kolegové už jsou nastvany, nedokážou pochopit, že léky kromě paralenu, který mi nezabírá si brát nemůžu a že když je mi tak zle, že mi hlava třeští několik dní a zvracím pul dne, že pracovat nemůžu. Zítra se chystám zavolat zase na gyndu, nevím, zda by mi mohli dát nějaký doporučení někam na neurologii, kde by mě vzali přednostne :? Nebo zda se mám domluvit s Dr a jít zatím na delší dobu na PN, protože jakmile cítím, že mě bolí hlava, mám další stresy z reakci z kolegu. Doteď jsem se kvůli tomu snažila ty bolesti přecházet a pracovat i s nima, ale už nechci, akorát mě to stresuje a hlava mě bolí častěji. Klasika, jako ležet v tmavý chladný místnosti, obklad a ticho mi taky vůbec nezabírá :,( prosím anonym, chodí sem kolegyně

• Citovat
  • Upravit
195
18.3.23 07:57

Ahoj holky, jsem 16tt a dva týdny mě bolí hlava. Co vám na to pomohlo? A je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.3.23 07:46

@Karinka323 Take me bolela, pak to samo preslo. Obcas jsem si vzala polovinu paralenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí