Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale jo, jde to.. už jsem chytla jednou z malýho nerva… plakal a řval a nešel utišit ani uklidnit, tak jsem ho okřikla.. následovně jsem to oplakala
![]()
Už jsem ho měla plnou hlavu, tak si ho vzal manžel a já se šla uklidnit..
Jinak vše jakžtakž, já pořád nemám zavinutou dělohu, v půlce srpna jdu na KO, tak doufám že už to bude v pořádku..
A krom toho, že nekojím
je vše v pohodě.. ![]()
Monny, to si z toho nic nedělej, že si chytla nerva. S dětmi to není zrovna jednoduché, takuž toho mám občas plné zuby, ale vždy mám po ruce manžela, tak ten to vyřeší ![]()
Nemáš zavinutou dělohu? Ale to by už teda být mělo. Možná to je taky tím kojením, to pomáhá zavinutí, Ale určitě to bude při příští KO v pořádku a vlítnete na druhé
![]()
zuzi, no mě se nezavinula, tak jsem brala čípky na zavinování..
a nevím jak jsem na tom teď, KO až v sprnu viď ![]()
A druhé fakt nehrozí..
Dádino bude nejspíš jedináček ![]()
Tak přeji hodně zdrau při zavinování.
Letím do hajan, dobrou. ![]()
ahojte holky
Tak se hlásím zpět…v pondělí jsme se vrátily z porodnice…co se porodu týče, šlo to rychle, za 3,5 hodiny byla venku a vylítla jak špunt, ale nestihli mě nastřihnout tak mě malá potrhala, ztratila jsem asi litr krve takže jsem i dostala transfuzi, takže ten první den po porodu nic moc, ale pak už OK. Malá je miláček, jen to noční spaní nám nejde…jinak ani nekojím, odstříkávám a dávám z lahvičky, protože se mi malá v porodnici dvakrát přidusila takže jsme testovali mlíko atd. Nějak se furt nemůžu sžít s myšlenkou že tu malou mám, ale tak časem se to snad srovná. Přikládám fotečky malé ![]()
Kami
![]()
Ještě jednou moc gratuluju, maličká je kouzelá
A s tím krmením si hlavu nelámej, podívej jak jsem dopadla já
![]()
Kakami, VELKÁ gratulace i ode mne
Malá je nádherná, takový skříteček. Jen si užívej mateřství.
Holky děkuju moc, jsem z ní opravdu unešená…nejvíc teda v noci když ji celou probrečí
A jak se máte? Jak vy si to užíváte?
Kakami píše:
Holky děkuju moc, jsem z ní opravdu unešená…nejvíc teda v noci když ji celou probrečí![]()
Ahoj Kakami, neboj to přejde, začátky jsou nejhorší, ale uteče to ani nebudeš vědět jak.
Zuzana. k píše:Kakami píše:Ahoj Kakami, neboj to přejde, začátky jsou nejhorší, ale uteče to ani nebudeš vědět jak.
Holky děkuju moc, jsem z ní opravdu unešená…nejvíc teda v noci když ji celou probrečí![]()
Přesně tak, nejvíc kritické je šestinedělí ![]()