Bolesti podbrisku strach jet doktoru

NellinkaNella
15.3.22 14:24

Bolesti podbrisku strach jet doktoru

Ahoj maminky, holky mam bolesti v podbrisku mota se mi hlava a je mi zle uz jsem premyslela i ze pojedu na pohotovost ale mam strach, ze si me tam nechaji. Mam jit zitra do práce v pondeli jsem ukoncila neschopenku a zdalo se to byt dobré, ale bohužel ne ted nevim co dělat silene to boli kdyz se normálně pohybuju i kdyz lezim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18677
15.3.22 14:29
@NellinkaNella píše:
Ahoj maminky, holky mam bolesti v podbrisku mota se mi hlava a je mi zle uz jsem premyslela i ze pojedu na pohotovost ale mam strach, ze si me tam nechaji. Mam jit zitra do práce v pondeli jsem ukoncila neschopenku a zdalo se to byt dobré, ale bohužel ne ted nevim co dělat silene to boli kdyz se normálně pohybuju i kdyz lezim

Tak buď trp nebo jed. Co myslíš ze zítra v práci v tomhle stavu uděláš? Muže to byt cokoliv vc slepaku. Až ti to prdne, tak bude jedno jestli jsi měla nebo neměla jít na směnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.3.22 15:17

Jestli to souvisí s problémem, se kterým jsi marodila na tu neschopenku, jela bych hned. Jestli to jsou zaražený prdy, nebo ses přejedla, to musíš vědět sama. Radši jed. V práci se to nezblázní, jestli si tě nechají v nemocnici, jistě ne jen tak proto, že mají málo pacientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.6.22 23:56

Dobry den, muzu se zeptat, jak to u vas nakonec dopadlo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NellinkaNella
6.6.22 08:31

@jezevinka dobrý den přešlo to samo tak uvidime co bude dal nejak jsem to uz pak neřešila :) dekuji moc za optání a přeji krasny den

• Citovat
  • Upravit
607
13.11.22 17:59

@NellinkaNella mohu se prosim zeptat, jak to u vas dopadlo s tou uzlinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová