Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak a kterapak je tady z Boskovic a je spis na povidani nez na psani a sla by s prckem ven na prochajdu, pristi tyden uz ma byt zase hezky
Mam osmimesicni holcicku, bydlim tady kratce a hledam kamaradku s ditetem ci detma… tak sup sup ![]()
Ahoj já teda nejsem přímo z Boskovic - bydlim 20 km od Boskovic
@Lucka91 @e-lili a az bude opet pekne, mate nektera chut se sejit? Ja malou miluju, ale kontakt s dospelou bytosti je k nezaplaceni ![]()
@Lucka91 tak parada, ja se sem vratila po letech a vsichni koho jsem znala jsou vsude mozne po republice a tady nikdo, tak jedu od znova
a kdepak bydlis?
Mam to podobne. vratila sem se po x letech z brna a byvali kamosi sou trosku nekde jinde.
@zlobikbobik ahoj, no super a koukam, ze mas jeste nejspis i maleho chlupateho kamarada, ja taky
tak to bysme pripadne mohly vyvencit nase ratolesti i s pejskama ![]()
@Janha pejska už bohužel nemám, ale ráda bych s někým venčila ty moje dračice, chodím furt sama, nikoho neznám a trošku problém je můj široký kočár, ne všude se vejdu
@e-lili no tak nejak
ja pro zmenu z Prahy a tady zbyla jen vetsina tech, kteri se zasekli v case a jinak jsou tak nejak rozeseti vsude mozne. Zustala mi jen jedna kamaradka z Blanska a ta jeste nema deti a pak uz se da mluvit jen o znamych…
@zlobikbobik jeee to me mrzi, ale tak to bych to aspon vyrovnala, predpokladam, ze mas dracice dve a ja jen jexnu a psa
ja stejne nejradej jezdim po venku, protoze toho myho psikuse beru vetsinou s sebou a na sezeni nekde na kafcu je ta moja berunda jeste mala, dlouho ji to nebavi… tak kdyz budes chtit, muzem se domluvit a vyrazit klidne uz pristi tyden.
OK, byla bych moc ráda. Já nikam vysedávat nechodím, holky jsou taky malé ještě.
Ja taky, napisu ti do sz cislo a jak budes mit chut nekam vyrazit, dej vedet ![]()