Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
proč půjdete v pondělí k lékaři, když dítěti nic není - a ne boule není problém při cestě letadlem
S bouli bez priznaku komoce mozkove nebo jinych varovnych priznaku bych k lekari nechodila. Ani s bouli o prumeru nejakych 5 cm.
Sla jsem tedy jednou, kdyz hrbol nezmizel ani za 13 dni. Bylo mi sdeleno, ze dcera ma vnitrni jizvu a jak se o ni starat. S dalsimi vnitrnimi jizvami jsme jiz k lekari nechodili, uz jsem vedela, co s nimi delat.
Letet s bouli muzete uplne bez problemu.
A od lékaře očekáváš co, že se tam chystáš? Že tu bouli zatlačí nebo? A to tam budete chodit s každou boulí?
Nečekám nic, spíš jestli nám to doporučí nebo ne. Vím, že je v kabině podtlak. Tak, aby ji to neublížilo. Boule má možná více než 5 cm.
Ale boule nemá nic společného s letadlem a letem. Nic se mu nestane.
No stejne bych k lekari nechodila. A podtlak v letadle te bouli fakt nic neudela.
Dobrý večer, omlouvám se pro někoho za trapný dotaz. Ale jsem na važkách, v pondělí asi zajdeme k lékaři. Ale do té doby. Nestalo se to někomu také? Dítě dovádělo, upadlo na hlavu a má velikou bouli. Nebylo ani v bezvědomí, ani se zatím neprojevuji žádné příznaky otřesu mozku. Ale ta boule je fakt dost velká. V nejbližší době nás čeká let letadlem a já nevím, jestli to není nebezpečné? Moc děkuji za odpovědi a názory