Bratr má přítelkyní...

Anonymní
12.11.20 21:56

Bratr má přítelkyní...

Dobrý večer, s bratrem jsme měly a máme skvělý vztah. Jeho poslední přítelkyně byla skvělá, máme spoustu společného a někdy se i sejdeme. Teď si našel přítelkyní, která na mě prvním okamžikem působila sympatický. Ale, teď už na mě působí divně. Jednou má růžové vlasy, podruhé je zrzka, potom modré, pak zas zelené a teď je blondýna. Obléká se divně, někdy až moc vyzýváve, že je jí všechno vidět. Můj muž na ní čumí, je to takové trapné. Když třeba jíme, začne si zpívat nebo když jsme byli jednou na nákupech tak si tam žačala zpívát a tančit a bylo štrašne nepříjemné jak se na nás všichni dívali. Má sedm psů a když k ním jdeme na návštěvu, je to hrozný, všude jsou chlupy a psy po mě lezou. Je taková hodně akční, teď chce dokonce s bráchou někam na dovolenou. Co mě nejvíc štve, je že se stará o moje manželství. Dříve jsme měli s manželem krizí, brácha jí to řekl a ona přesvědčila mého muže že to nemáme dořešene a manžel se mnou o tom furt mluví a chce nás objednat v poradne. Moje dcera jí má štrašne ráda, spí u ní a setkávají se, volali si. Mě to trochu otravuje. Dcera chce, být jako ona, chce dělat stejnou práci a chce si obarvit vlasy a líčit se. Její kamarádky se už líčí, dcera mi dříve řekla že se chce líčit protože její kamarádky se líčí… Ale řekla jsem ji jednou ne a už jsme se o tom nebavili, ale teď kvůli švagrové se o tom furt bavíme. Trávili jsme spolu docela dost času, s bráchou k nám chodila skoro každou neděli na večeři. Teď kvůli covidu, jsme kontakt omezili a mě to maximálně vyhovuje. Ale až se tahle doba úklidi. Tak nevím, co dělat, jestli jí snášet nebo jím říct pravdu. Bratr by se na mě naštval a asi i manžel a dcera. Co byste dělali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
12.11.20 22:04

Ja bych takovou švagrovou brala, aspon bych se nenudila :mrgreen: spis mi prijde, ze ty jsi az moc usedla a moc se staras, co si o tobe kdo mysli. Akorát do vztahu by se nemusela montovat, ale i to by mohl byt dobry impuls, pokud to chlapa nakoplo neco řešit :nevim: a co delat? No bud si zvykni a nebo si rozhadej rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 22:09

@Kriss Tina Ale mě víc vyhovovalo když jsme to prostě uzavřely, teď o tom chlap furt mluví a mě to už začíná otravovat. Myslím si že i manželovi to vyhovovalo, ten když má s něčím problém tak to řekne. Ale najednou přijde ona a hned se všechno změní. Manžel mi jí navíc dává i za příklad, že bych měla být trochu jako ona že je úžasná ale já taková být nechci.

• Citovat
  • Upravit
18641
12.11.20 22:10

Vše ostatní bych ignorovala. Na návštěvu nelez a psi nebudou otravovat. Ohledně dcery mate snad s manželem domluvenou vychovu, ze chce bracha na dovolenou, do toho je ti houby. Jedine co, tak bych ji řekla, at se do mého vztahu nemicha a i před bratrem a manzelem at v tom mají všichni jasno. To bude nějaká objimacka stromu co chce spasit svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.20 22:10

Říká se, že každý člověk má jednoho souseda idio-ta. Pokud ty ne, tak jsi ten idio-t ty. Nějak se mi to teď vybavilo, když píšeš, že všichni ji mají rádi, ale tobě se zdá divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.11.20 22:13
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Ale mě víc vyhovovalo když jsme to prostě uzavřely, teď o tom chlap furt mluví a mě to už začíná otravovat. Myslím si že i manželovi to vyhovovalo, ten když má s něčím problém tak to řekne. Ale najednou přijde ona a hned se všechno změní. Manžel mi jí navíc dává i za příklad, že bych měla být trochu jako ona že je úžasná ale já taková být nechci.

Tak nevim co jste meli za problém, mozna nemel pocit, ze to máte doresene, ale nechal to byt, protože ty jsi to za vyresene mela :nevim: mozna je s tebou nuda a zbytek rodiny uvítá nekoho streleneho na oživení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.20 22:15
@Anonymní píše:

Tak si z ní vem jen něco. Nemusíš mít růžové vlasy a sedm psů. Ale být víc uvolněná. Občas si dovolit udělat něco, co bys nikdy neudělala. Začni se učit něco nového, nějaký koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 22:15

@hospodki To jsem jí řekla, ona řekla že to myslela dobře a že nám to určitě pomůže, pak se jí hned zastal manžel že mu otevřela oči a že bych jí měla poděkovat. Pak mi ještě brácha psal, že má jeho přítelkyně pravdu a že bych měla jít k psychologovi.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
12.11.20 22:22

Holt je jiná, jestli je s ní bratr šťastný, přála bych mu to. Prostě nejste na stejné vlně, třeba si k ní časem najdeš cestu nebo ne. Na návštěvu chodit nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Kriss Tina Bylo toho trochu víc, manžel trávil hrozně moc času v práci a vůbec se nám nevěnoval. Já už jsem i přemýšlela o rozvodu, pak sem si ale našla kamaráda s kterým jsem navázala vztah. Manžel na to přišel, chvíli jsme byli od sebe, pak jsme se shodli že chyba byla na obou stranách. Že se změníme. To jsme udělali a dohodli se že se k tomu už nikdy nebudeme vracet.

• Citovat
  • Upravit
6794

Jedna ze dvou svagrovych je divna a konzervativni. U nas na Valassku se rika, ze ma v prde.li pravitko. Ta s barevnyma vlasama to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 22:27

@VitaminC Nechápu a ani to nijak neodpovídá na můj dotaz.

• Citovat
  • Upravit
53518
12.11.20 22:30
@Anonymní píše:
@VitaminC Nechápu a ani to nijak neodpovídá na můj dotaz.

Ale jo. Nebuď tak upjatá. Nenuť se do kamarádství s výhledovou švagrovou, ale na druhou stranu se neboj trochu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
12.11.20 22:31

No po pravdě, vic bych si rozumněl se švagrovou podle popisu. Ty mi přijdeš moc usedlá a myslím, že na ní i tak trochu žárlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.11.20 22:33

A nezarlis na ni? :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie