Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
1.8.07 13:19

ahojky, tak jak jsem slíbila tak trošku nahlížím. Koukám že se pěkně rozrůstáte.
Na to pálení žáhy zkuste Renii, mě vážně funguje a může se i v těhotenství a při kojení.
Na zácpu je zas nejlepší lék, hodně pít a já každé ráno jedla jogurt s musli. moc doporučuji.

Jinak se mějte krásně, přeji klidné žaludky a krásné těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.8.07 13:26

ahooooooooooooooooooj!

tak konecne doma :) , ten posledny tyzden bol nekonecny, hlavne preto ze som zacala kazdy den krvacat, ale vcera som bola na prehliadke a videla som malicke a aj jeho srdiecko :lol: :lol: :lol: , len ten polyp sa lekarovi nepacil, chcel ma hospitalizovat, ale si to nakoniec rozmyslel. :?
zajtra odchadzame na chatu a potom ideme este na par dni k manzelovym rodicom na vychod, to bude nuda :roll: keby tam aspon bol internet. strasne ma to stve ze si s vami nemozem pisat castejsie!!!! :evil:
o druhej idem na odbery a snad aj pre preukaz

majte sa krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
1.8.07 13:36
misurda píše:
ahooooooooooooooooooj!

tak konecne doma :) , ten posledny tyzden bol nekonecny, hlavne preto ze som zacala kazdy den krvacat, ale vcera som bola na prehliadke a videla som malicke a aj jeho srdiecko :lol: :lol: :lol: , len ten polyp sa lekarovi nepacil, chcel ma hospitalizovat, ale si to nakoniec rozmyslel. :?
zajtra odchadzame na chatu a potom ideme este na par dni k manzelovym rodicom na vychod, to bude nuda :roll: keby tam aspon bol internet. strasne ma to stve ze si s vami nemozem pisat castejsie!!!! :evil:
o druhej idem na odbery a snad aj pre preukaz

majte sa krasne

Ahoj misurdo,tak se musis stasne moc opatrovat..a odkud ze Slovenska jsi? ja mam manzela taky ze Slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.8.07 14:41

ahoj!

tak ja som z holica, to je hned prve mesto pri hodonine a moj muz je z tulcika, to je mala dedinka pri presove. prave som sa vratila od lekara a mam uz preukaz :wink:

setrit sa aj tak setrim, sak nic takeho hrozneho nerobim, mame teraz mesiac dovolenku, tak uzivam.............ale asi nemozem ist ani na kola a na to som sa tesila, tak budem iba papkat a priberat, uz teraz mam strasne nafuknute brucho, neviem co si mam na seba obliect :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
2.8.07 19:55

misurdo, tak poradne odpocivej a nic nedelej a jen si uzivej :)

dam vam sem par fotek tohle je dnesni ultrazvuk (kontrola dopadla na jednicku tak uz mam i prukazku)

http://www.ecards.cz/…2_207602.jpg

a takhle se to moje maly zlaticko nechalo vcera nosit protoze mu rostou zoubky :)
 http://www.ecards.cz/…6_206352.jpg

jinak resite obleceni tak nosim bud tehotenske co jsem tu nasla (cast ma pujcene kamaradka) no a nebo bokovky ci neco jineho ty kalhoty na fotce jsou taky tehu laclace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.8.07 16:26

AHoj devcata,
doufam, ze je vam vsem dobre. Ja jsem sice docela v pohode, az na vecerni nevolnosti, ale to se da.
Vcera jsme byli na vylete na Nachodskym zamku a myslela jsem, ze to tam se mnou sekne - zatuchlo, nevetrano … :? prekvapilo me, jaka jsem to sragora:lol:
Enko-gratuluji k prukazce. obleceni zatim moc neresim, asi budu spis za pochodu. To oproti tomu moje mamka uz resi co budu nosit v zime :lol:
jinak vsem dekuji za rady - jim ovoce a denne activii a je to znat. bricho uz me tak netlaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.8.07 19:37

:lol: :lol: ahoj všechny dvojčátkový mamčy, nějak nestíhám, chodím ještě na jeden webík, tam je to trochu frekventovanější :D , ale víc ležím, protože ten výtok s tím špiněním ě trochu znepokojuje… tak se snažím hodně odpočívat, stejně jsem jak mrtvola, ráno je mi zle, ne na blinkání, ale na vodě, nemůžu se dokopat ke snídani od včerejška, nevím, co s tím…pořád říhám…ach jo, nevíte co na to ? jak se přemoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.8.07 22:51

ahoj July, prikladam z jednoho webu rady. me nejvic pomaha jist malo a casto. taky mam zaludek spis jen na vode. dneska se mi povedlo jist male porce, kazdou chvili neco a ani mi blbe nebylo. pomuze mi i prochazka na cerstvem vzduchu

• Ráno v posteli, ještě než vstanete, snězte kousek suchého chleba, sucharu nebo sušeného ovoce - zvýší to hladinu cukru v krvi, která je po ránu obzvlášť nízká a může přispět k zesílení pocitů nevolnosti.
  • Během dne často uzobávejte malé kousky jídla: ulamujte si kousky sušenek, žvýkejte syrové ovesné vločky, kousněte si banánu, aby žaludek nebyl nikdy úplně prázdný. Nejlepším prostředkem proti nevolnosti je totiž nenechat k ní vůbec dojít. Když už vám je jednou zle, většinou už do sebe nedostanete vůbec nic.
  • Co nejčastěji odpočívejte, a to i během dne. Většina žen se v prvních týdnech těhotenství cítí velmi unavená. Únava však vede také k nevolnosti.
  • Hodně se pohybujte na čerstvém vzduchu. Přitom se v těle šíří endorfiny, které přirozeným způsobem potlačují bolest.
  • Obklopujte se příjemnými vůněmi. Těhotné ženy reagují velmi citlivě na pachy. Čerstvé vůně, například s obsahem citrónu nebo pomeranče, mohou zahnat nepříjemné pocity.
  • Jezte zázvor. Toto koření pomáhá proti nevolnosti a povzbuzuje trávení. Zázvor je obsažen v nápoji Ginger Ale (nejlépe chutná dobře vychlazený) a v zázvorových sušenkách. Čerstvý zázvor se dá často přidat do jídelníčku jako koření. Kdo jej nesnáší v žádné takové podobě, ať požádá svého lékaře o tablety.
  • Když vám nic z toho nepomůže, zkuste brambory na loupačku. Mezi těhotnými se tradují jako tajná rada, kromě toho obsahují důležité živiny.
  • Lékaře se zeptejte na tablety obsahující vitaminy a minerály, aby bylo správné zásobování dítěte pojištěno. Možná vám také doporučí terapii pomocí vitamínu B6: budete tak mít zvracení víc pod kontrolou.
  • Pijte bylinné čaje, například z meduňky, máty, listů maliníku, heřmánku nebo chmelu. Nejlepší je postavit si večer termosku s čajem k posteli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
5.8.07 10:13

Ahoj holky, zdravím po delší době.

U nás celkem nic nového, až na to, že se mi nevolnosti také přesunuly na odpoledne až večer, až aby to odeznělo…

CO se týče oblečení tak jsem si musela koupit už nějáké „normání“ těhu kalhoty a pár triček, mám totiž všechno nad břicho a na ploché bříško i prsa… no a u druhého těhu my pupík vylezl hodně rychle takže se vůbec do ničeho nenacpu… ty kalhoty z prvního těhotenství jsou buť ještě moc velký a nebo děsný :-)))) Ale sehnala jsem v CA fakt pěkný jeansy jen za 750,– tak dává tip někomu kdo třeba schání.

Gratuluju všem s novou těhu průkazkou,

EnkaL - gratuluju k dobé kontrole a UTZ, já už se taky nemůžu dočkat, ještě 9 dní … :-) Holka obdivuju tě že to takhle zvládáš s tím malým prďolkou, Sofinka už je hrozně samostatná a chodí si všude sama, všude si vleze takže jí téměř nemusím tahat…

Misurdo - opatrujte se !!!!

Kajdo - gratuluju k // je to bezva pocit co :-)

Jinak co se týče mích poznatků klistýr vůbec nic neni, nevim proč z toho všichni dělají takovou kovbojku, dokonce můžu srovnat aplikaci s Yalem který jsem si zaváděla před jedním operačním zákrokem, a klistýr mi byl mnohem příjemnější, je to prostě věc názorů, jako všechno.

Mějte se hezky, a opatrujte se.

Ahoj Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.8.07 00:06

ahojky!!!!!

tak konecne zase doma (aspon do konca augusta) a zadne nove problemy sa nevyskytli, som uplne v pohode :lol: len mam taky pocit, ze som pribrala najmenej3 kila. :oops: . konecne mozem pisat castejsie, len dufam ze bude s kym, pozeram ze to tu nejako vazne :?
na dalsiu kontrolu idem 21.8 a este sa vas chcem opytat na farbenie vlasov, ja ich mam uplne strasne -sedive vyrastene :cry: mozem si ich odfarbit obycajne alebo len nejake sampony? poradte prosim!!!!

vsetkym peknu dobru noc a mozno zajtra.......? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.8.07 12:20

Misurdo, ja jdu na kontrolu ted ve ctvrtek. Uz mas prukazku?
Nevim, jak to s tema vlasama je. taky by me to zajimalo. ja si je obarvila, tak to snad nevadi. horsi je, ze jsem neco cistila toluenem a trochu se toho nadychala v koupelne. vubec mi to nedoslo. radsi se zeptam Mudr. ubira mi tehotenstvi na IQ nebo co??
MInuly tyden jsem si koupila bezvadny tehostensky kalhoty. Vydrzi mi az do konce, koupila jsem si je z normalni silnejsi dzinoviny, abych v nich v zime nezmrzla. teda pokud nejaka bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.8.07 12:54

ahoj jitus!!!!

preukazku sice uz mam, ale este tam nic nemam napisane,len datum dalsej prehliadky (asi mas pravdu s tym IQ ked si ta setricka myslela ze si to inak nezapametam) :lol:
tiez by som si mala kupit nejake nohavice, uz su mi dobre len jedny kratasy a jedna minisukna, takze ked prsi musim sediet doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.8.07 13:16

Misurdo,
me moje mamka vynadala do debilu - opravnene, ze jsem delala s tim toluenem. Ale nepriotravila jsem se, tak to snad bude dobry. to by snad clovek prece nemohl ani dychat, ne ??
Koukas uz po kocarkach? ja zacinam sondovat co a jak. libi se mi ctyrkolky s nafukovacimi koly. hlavne velkou korbu. my jsme oba vysoky a taky aby byl pouzitelny i tu pristi zimu.
no, ja uz skoro zadny kalhoty nezapnu. sice to jeste neni tak videt, ale proporce se meni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.8.07 20:14

Misurdo, vlasy si muzes normalne barvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 07:33

tak dik enkol, hned sa idem objednat ku kadernicke. :)

jitus: po kocarkoch este nepozeram, mozno som trochu pesimista, ale este stale sa bojim ze sa nieco moze stat. ani neviem ake su na trhu.
tiez chodis stale na zachod? v noci ma to strasne otravuje a rano vstavam okolo siestej, siedmej a uz nemozem spat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí