Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Milli_Š hlasím, že já jsem z Prahy
Mně bylo dnes po ránu také na zvracení, ale naštěstí jsem to ustála. Od rána mě pobolívá podbřišek, přesně jak píše @Milli_Š jako kdybych to měla dostat, ale nikde nic. Tak snad bude vše v pořádku! Čím víc se blíží kontrola u MUDr. tím víc mám strach
V práci dnes samý stres, nejraději bych už zítřek odpískala, ale to by šéfa asi kleplo…
Katuško jo jo mám kluka
…Káju
…bude mu už devět
a je pravda že u něj jsem nevolnosti skoro neměla, pamatuju si tak na 2× zvracení ale nic víc…
…a je pravda že na 90% čekám holku
![]()
jinak sem trochu vynervovaná, zdálo se mi že mám slabulinkej nahnědlej výtor a jemně nevoněl…ale chci počkat do večera jestli se to potvrdí, a nebo je to tím že je mi pořád hůř
![]()
Mili š…jo jo taky mě pobolívá podbříšek
…na začátku víc a teď jako by pořád
…
Hokly
no já vám to tady trošku s těma holčičkama zamotám… ale kdyý´ž jsem byla těhu s holkou tak mi bylo špazně ale jen občas a skoro jsem nezvracela, každý den jsem jezdila do práce a jen vím že jsem si musela občas otevřít okno v autobuse, a pak jsem byla těhu po druhé a myslela jsem že se ubliju k smrti
bylo mi tak špatně že jsem málem zkončila v nemocnici na začátku těhu jsem zhubla 5kg no a narodil se nám kluk tak že to stím jaké čekáme pohlaví asi moc nesouvisí ale spíš tím jak tělo vše vnímá
![]()
Ja zase nekde cetla,ze kdyz se ceka vlasate mimi,tak se tehu prozvraci. Ja mela maleho plesacka a za cele tehu jen jedna nevolnost,zadne zvraceni. To je ale blbost,jasne ze to nesedi. Kazde tehu je jine. Klidne bych zvracela,kdybych vedela,ze to bude holcicka,to bych za ni trpela ![]()
Byla jsem těhu v minulém roce 2× a špatně mi nebylo skoro vůbec, tak jako teď, spíš jsem jen unavená a mám trochu citlivá prsa, jinka nic nebolí a pokud bych nevěděla že mám broučka v bříšku tak bych ani nevěděla že jsem v tom…
mám zkušenost kydž bylo moje děti v pubetě tak jsem do toho vlítla uplně naplánovaně a zjistila jsem to až když mi nedarazila mrcha ale ta druhá v pořadí… kdaž jsem došla k mudře že mám určitě poruchu a´t mi něco píchne tak mě docela šokovala s tím že jsem v 8tt těhu nedopadlo dobře ale to že jsem v tom jsem netušila ani náhodou a měla to být holka ![]()
Mam znamou a ta ma nejak geneticky dane,ze holky potraci. Stalo se ji to snad sestkrat za sebou a vzdy holky. A nedavno porodila.zdraveho.chlapecka.
já už jsem nad tím taky uvažoval, jestli namám podobný problém, ale doktor na genetice to vyloučil že kdyby to tak bylo tak bych neměla dceru ale jen kluky… byla jem těhu i s tímto už 7× a děti mám jen dvě… snad to bude tentokrát už v pořádku
![]()
Ahoj holky,
Langosinko: asi to neplatí
já měla moc vlasaté mimčo a zvracela jsem jen v týdnu když se mi malá v bříšku otáčela, ale na začátku vůbec.
Já mám pro změnu zimnici,furt jím,na prsách mě trochu bolí bradavky a mám velkééé břicho
Jinak nic.
@Wedy píše:
@Milli_Š hlasím, že já jsem z PrahyMně bylo dnes po ránu také na zvracení, ale naštěstí jsem to ustála. Od rána mě pobolívá podbřišek, přesně jak píše @Milli_Š jako kdybych to měla dostat, ale nikde nic. Tak snad bude vše v pořádku! Čím víc se blíží kontrola u MUDr. tím víc mám strach
V práci dnes samý stres, nejraději bych už zítřek odpískala, ale to by šéfa asi kleplo…
Jéé, tak super, Wedy!
A kde máš v plánu rodit? Jestli už jsi o tom teda přemejšlela …
Já mam sice práci relativně klidnou, ale taky už to tam nějak nedávam, jsem děsně unavená a nedokážu se tak uplně soustředit a nemyslí mi to moc. Taky bych to tam nejradši už odpískala, ale je fakt hodně brzo a mojí šéfovou by teda kleplo rozhodně. To by nerozdejchala …
No ahojky
ten výtok mi mloc mrzí,ale třeba to nic nebude,jen se ti tam něco hnulo.Já taky konečně asi po dvou dnech dojela až na poslední stránku,tak vám jdu končně napsat.
Pořád s emi chce spát,na
je mi 5 minut po každém jídle a jinak ok.Prsa taky bolí
na kontrolu jdu ve středu a ty jdeš zítra viď,moc drřím palce ![]()
@ABRILL píše:
já už jsem nad tím taky uvažoval, jestli namám podobný problém, ale doktor na genetice to vyloučil že kdyby to tak bylo tak bych neměla dceru ale jen kluky… byla jem těhu i s tímto už 7× a děti mám jen dvě… snad to bude tentokrát už v pořádku![]()
![]()
Ahojky,jsi hodně statečná,moc to obdivuji,mě se tohle stát,tak nevím.bála bych se a co v práci,nemáš s tím problém?jinak přeji hodně moc štěstí,ať to vyjde :_)