Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
6.4.12 13:58

hoope gratuluji ke zvonečku :hug: :hug:
janičko23 tobě k prukazce
holky pořádně si to užívejte :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.4.12 14:02

Hoope, mám velkou radost s tebou :hug: :hug: :hug:
Doufám, že takovou radostnou zprávu budu psát v úterý i já :think:
já snědla na oběd s chutí čočkovou polívku a teď kvílím v křečích a je mi zle.. já jsem taková k… rohatá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:04

@tervi to si piš, že budeš :hug: A čokoládová polívka? Neznám, ale dala bych si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
6.4.12 14:07

holky gratuluju k uspesnym KO :-) ja jedu za chvili na vikend na vysocinu a vratime se v pondeli, to asi nestihnu precist pak :-( to bude tak 50 stran :D
tak se mejte krasne a drzte palce, at mam mimiska v poradku … jedem na vesnici a tam se tradicne schazime s mistnakama v hospode, takze se budu nervovat kvuli tomu jestli tam neni moc zakoureno :-( ale doufam, ze to miminku pro jeden vikend neuskodi. Pokusim se si sednout to rohu a obcas otevirat okno :D ale stejne z toho mam strach, ale na druhou stranu si rikam ,ze prece nebudu sedet sama na chate, ze kolik zenskych je tehotnych a litaj po hospodach a kourej a nebo po diskotekach, nez to zjistej, ze jsou tehulky… tak snad bude vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.4.12 14:08

Marušš, já psala i tobě a to zmizelo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.4.12 14:09

@Marruš psala jsem, že i tobě gratuluji a že Vám hrozně závidím :D ale v dobrým..
A NE ČOKOLÁDOVÁ, ALE ČOČKOVÁ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:10

@Hannkie užij si to a neboj. Mimi vydrží :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:12
@tervi píše:
@Marruš psala jsem, že i tobě gratuluji a že Vám hrozně závidím :D ale v dobrým..
A NE ČOKOLÁDOVÁ, ALE ČOČKOVÁ :P
:lol: :lol: já mám dost. A přísahám, že se mi to stává v poslední době strašně často :roll: A to jsem teprve na začátku :lol: A děkujeme :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 14:13

tervi jasně že bude KO taková!!!! :D :d Je to super!!!! :) já se jí nemohla dočkat :D :D :D.....

holky díky moc!!! :D já se smusím ještě na chvilku vrátit do města ale jinak v pohodě!!! :D :D co budete vařit o víkendu!!! Potřebuji inspiraci! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:15

Já jsem to vyřešila pá+so svíčková a ne+po udělám bramborový salát a k tomu jeden den řízky a druhý upeču kuře. K tomu hovězí vývar a tím končím vyvařování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 14:26

nad svíčkovou sem taky uvažovala a vněděli jsme se nahlásili ke tchánům takže pohoda, oficálně jim oznámíme že budou mít vnučku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:27

@Hoope :palec: mi se nikam jezdit nechce. Ale to bude sranda, až to bude chlapeček :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 14:32

MArruš no jo :D já musím pro malého je na prázdniny u babíčky a musím ho vyzvednout v Praze tak to spojíme s návštěvou :D :D…a když bude zdravej tak co :D :D :D :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 14:36
@Hoope píše:
MArruš no jo :D já musím pro malého je na prázdniny u babíčky a musím ho vyzvednout v Praze tak to spojíme s návštěvou :D :D…a když bude zdravej tak co :D :D :D :dance: :dance: :dance:

když mi vypadlo, že ty už máš chlapečka doma :) Tak to jo. To je jasná Lilianka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 14:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v klídku :D i třeba Lilín!!! :d Hlavně zdravej!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí