Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@caspino píše:
miláček je 31týden
aha docela brzo. tak hlavně ať mimčo v pohodě a ona taky
@miláček123 píše:
Ahojky holky, tak dnes jdu na císaře. Držte palce
Děkuji
jsme s tebou! Držíme pěstičky!!
![]()
@miláček123 píše:
Děkuji
Držíme palečky
a ted už asi i gratulace k Terezce ![]()
@caspino píše:
taky jsme ji už navštívili…začátkem srpna…je to lepší dříve…teď to jen nenechat doma![]()
Jo tak toho se bojím že pak v tom stresu to necháme doma ![]()
@dundunda a o čem je řeč, prosím? Jestli nevadí, že se ptám. Já abych to taky pak nenechala doma ![]()
@Tofik píše:
@dundunda a o čem je řeč, prosím? Jestli nevadí, že se ptám. Já abych to taky pak nenechala doma
tofíku…já jsem byla s přítelem na matrice, protože nejsme sezdaní…k porodu musíme mít s sebou potvrzení, že se přítel příhlásil k otcovství a je tam dohoda jak se budou děti jmenovat…my máme zatím jen příjmení, protože jméno zatím nevíme
![]()
Juuů, už takhle brzy na matriku?
To abych pak nezameškala, mám to v plánu tak měsíc před porodem ![]()
@miláček123 píše:
Děkuji
Ahoj holky, po dlouhe době jsem našla prvopocatecni diskuzi. Úplne jsem na ni zapomněla ![]()
Doufám ze Terezka i maminka jsou v pořádku ![]()
Koukám kolik z vás je napřed
a uz si vybíhá i matriku asi bych taky měla ty jo uz ![]()
@Sisi 79 píše:
Juuů, už takhle brzy na matriku?To abych pak nezameškala, mám to v plánu tak měsíc před porodem
No my nechtěli na poslední chvilku kdyby nahodou chtěl prcek dříve a po narození se to pak složitě vyřizuje
Raději dříve než později
jinak po nás už jména chtěli, takže bud Vojta a nebo Elisabet
ale bude to holčička ![]()
@Tofik píše:
@dundunda a o čem je řeč, prosím? Jestli nevadí, že se ptám. Já abych to taky pak nenechala doma
Jj je to papír o přiznání otcovství a aby se prdola jmenovala po tatínkovi
Ted už to má tatka jisté ![]()
@dundunda píše:
No my nechtěli na poslední chvilku kdyby nahodou chtěl prcek dříve a po narození se to pak složitě vyřizujeRaději dříve než později
jinak po nás už jména chtěli, takže bud Vojta a nebo Elisabet
ale bude to holčička
Po nás chtěli taky jména, ale prý když ještě nejsme rozhodnuti tak můžeme až před porodem…vyplníme nějaký lístek a ten se doplní k tomu co máme s matriky.My máme jména Terezka a Patrik a bude to kluk…rozhodovali jsme se mezi Dominikem a Patrikem, ale udělám přiteli radost a dám Páťu.
![]()
miláček je 31týden