Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gala-dali jojo, to mě taky napadlo, já ta to trpím, takže to nebude divný ![]()
@atominnka píše:
Ahoj holky?Tak schválně, kolik nás tu v březnu našlo svoje //?
Já našla 19.3.a pokud vše půjde dobře, bude to naše druhé mimi
Já taky
naprosto stejná situace
držím palce
@Sebinah píše:
Ahojte, tak ja sa k vám predbežne pridávam, aj keď to ešte od DR potvrdené nemám.no, meškalo mi to asi piaty deň dnes, keď som si urobila test. Prikladám foto. Robila som Gravitest 10, je tam písané že veľmi vysoká citlivosť. Posúďte samé
![]()
O dva dni pridám ďalšiu
Moc gratuluji, takový testík mám cca taky, jsem 16dpo
Ty jsi dnes kolik po oplodněni?
Jinak já jdu k Dr za 14dni nejspiš ![]()
@gala-dali já takly ječtě na koni jezdím, jen si netroufnu na tu akci, bude tam dost jiných koní a bohužel i na koních jezdí magoři
Takže nebudu zbytečně riskovat
Holky, tak já to budu muset doma asi zítra vybalit. Nejdřív to nějak ukoulím s mamkou a ta to pak nějak opatrně řekne taťkovi, protože ve čtvrtek má přijet prej sestřenka, která je v sedmým měsíci a mamka jí vesele nabízí moje věci po Ríšulkovi, že já to už potřebovat nebudu. Tak to budu muset říct, aby si půlku mojí výbavičky neodvezla. To bude děs. Mami, tati, s manželem, kterej se na nás vybodnul mám dítě a teď čekám druhý s chlapem, kterej před třemi týdny taky zdrhnul a dítě ho nezajímá. No…myslím, že mě asi nepochválí. ![]()
Holky, kdo máte prcky ještě na plínách, tak v Kauflandu mají na Pampers Active Baby slevu 41%.
@Honzuovka píše:
Holky, kdo máte prcky ještě na plínách, tak v Kauflandu mají na Pampers Active Baby slevu 41%.
Do zítřka
Jo a v tescu mají do 9.4. Beba mlíka se slevou 25%, malej je chlemstá, tak nakoupím do zásoby
@Dastula1 píše:
@Honzuovka hlavně se moc nestresuj, ať mrňousek v pořádku
já se na ně můžu vybodnout, jsem toho názoru, že tohle je věc jenom mámy, jenom ta si může rozhodnout, jestli si dítě nechá nebo ne. Takže si můžou. Je sice blbý, že teď bydlím u nich, ale i tak nemají právo za mě rozhodovat nebo mě někam tlačit. Můžou to okomentovat, vyjádřit se k tomu, ale to je všechno. Já si to vyslechnu, za chvíli to vypustím a jedu si po svém.