Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.3.13 12:16

@petulíína přesně tak :zed:

@mammy
pokud to přestalo a už to bude v klidu, m tak bych asi nešla
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 12:21

@mammy Šla bych na kontrolu a nebo tam aspoň zavolala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
25.3.13 12:23
@mammy píše:
No já začla dnes taky špinit, mám z toho blbej pocit, na toaletáku krev a pak nic, přestalo to. Co vy, šly byste raději na kontrolu hned nebo čekaly co z toho?

já určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.13 12:54

Ahojky, tak jsem ve 4 TT, za měsíc mám kontrolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
25.3.13 12:57
@Sima.jij0001 píše:
Ahojky, tak jsem ve 4 TT, za měsíc mám kontrolu :dance:

gratulace :-) a byla jsi na uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.3.13 12:58

Tak mě doktor sdělil, že podle menstruce by to bylo už 8+6 ale protože kojím, tak je cyklus nepravidelný, bůhví kdy jsem ovulovala, tak podle ultrazvuku odpovídá asi 6.,7. týdnu, uvidíme časem. To jsem oproti vám napřed co holky :mrgreen: asi to je tím kojením, pořád jsem si říkala, že nemůžu čekat pravidelnej cyklus půl roku po porodu, prostě jsem tu menstruaci pořád nějak očekávala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 13:02

@mammy ja Bych nesla pry je to normalni to pry proto ze vajicko se uhnizduje v prokrveny deloze a sliznici, je toho Plno na netu. Zkus si najit tehotenstvi tyden po tydnu. Ale kazdy je jiny a je Jen na tvem zvazeni. I kdyz pujdes nic tim nezkazis a budes aspon klidnejsi ze je vsechno v poradku. ( neboj bude to vsechno ok ) pekne si uzivej tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.3.13 13:07

@Sima.jij0001 super tak, že jsi už byla na gyndě???A kdy jsi měla posl.ms mohla bych být na tom podobně jako ty, protože já měla posl.ms 26.2. mi začla…a co na gyndě říkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pumpkin01
25.3.13 13:08

pozitivní březen :-)

Ahoj, já jsem na diskuzi úplně poprvé. S manžou jsme zkoušeli, i když ne úplně intenzivně, asi rok… a 16.3. jsme našla 2 čárky!!! Manžel doslova skákal radostí. :D K doktorce jdu zítra, tak jsem zvědavá a doufám, že vše probíhá, tak jak má. Legrační je, že jsem byla v únoru na prev. prohlídce a doktorka mi řekla, at na to vlítnem ten večer (dejte si pár deci :mrgreen: ), protože jsem měla ovulovat (dle UTZ) a tak trochu tomu pořád nemůžu věřit, že to vlastně ten večer vyšlo… Měla jsem při další MS přijít na krev na hormony, ale doktorka mi říkala, že to určo nebude potřeba, že se to určitě povede… nechápu, vážně to předpověděla… ale je fakt, že jsem odtamtud odcházela šíleně pozitivně naladěná… Strašně se těším, až to řekneme rodině, ale chceme ještě pár týdnů počkat… Přeji všem moc štěstí a nám to všem dobře dopadne!!

• Citovat
  • Upravit
3932
25.3.13 13:09

@agabuska já právě toto u prvního těhotenství nezažila, takže sem se celkem lekla. Nakonec sem se rozhodla, že nikam nepojedu, pošlu si chlapa pro ascorutin, polehávám i když s naším malým to moc nejde. :mrgreen: Zítra si zavolám ke své doktorce, jestli by na mě nemrkla. Sice malinko špiním, ale snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:11

Ahoj holky, muzu se pridat? :) nasla jsem dve carky ve ctvrtek 21.3. :) tak pokud vse dobre pujde, tak budem mit krasne Jezisky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 13:13

@mammy bude to dobre uvidis. A co je to ten ascorutin? Jestli se muzu zeptat. Pekne odpocivej co to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 13:13

@Mikejla_a moooc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.3.13 13:17

@janees Ahoj, taky hlásím 8tt :mavam: takže budem plus minus stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 13:18
@Mikejla_a Jasně, že můžeš, čím víc, tím líp :pankac:
@Pumpkin01 píše:
Ahoj, já jsem na diskuzi úplně poprvé. S manžou jsme zkoušeli, i když ne úplně intenzivně, asi rok… a 16.3. jsme našla 2 čárky!!! Manžel doslova skákal radostí. :D K doktorce jdu zítra, tak jsem zvědavá a doufám, že vše probíhá, tak jak má. Legrační je, že jsem byla v únoru na prev. prohlídce a doktorka mi řekla, at na to vlítnem ten večer (dejte si pár deci :mrgreen: ), protože jsem měla ovulovat (dle UTZ) a tak trochu tomu pořád nemůžu věřit, že to vlastně ten večer vyšlo… Měla jsem při další MS přijít na krev na hormony, ale doktorka mi říkala, že to určo nebude potřeba, že se to určitě povede… nechápu, vážně to předpověděla… ale je fakt, že jsem odtamtud odcházela šíleně pozitivně naladěná… Strašně se těším, až to řekneme rodině, ale chceme ještě pár týdnů počkat… Přeji všem moc štěstí a nám to všem dobře dopadne!!

Moc vám oběma gratuluju :kytka: :kytka:

@janees alespoň ti odpadlo snažení a ty nervy kolem toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí