Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mar. ani opravdu není co.....některé věci, se opravdu blbě ![]()
první těhu jsem měla teda zlaté…tak snad to bude ta holčička, ale hlavně zdravíčko, ale mohla by být ![]()
Maro, když jsem poprvé otěhotněla, byla jsem samozřejmě šťastná, mimčo jsme plánovali a vyšlo hned napoprvé, ale mateřské pudy ke mně dorazily až s prvními pohyby a prvními nákupy, do té doby jsem si připadala divná
Všichni mi furt sahali na břicho a tak, no já jsem na to ťuťu ňuňu nikdy moc nebyla
Teď je pro mě malá středobodem světa ![]()
O tom metříku Ti pošlu SZ, jen co budu mít chvilku.
j.s., tak snad to brzy přejde, musí to být hrozně vyčerpávající. Tak holčičku by sis přála?
Já bych zas asi chlapečka, ale ve skutečnosti je mi to úplně jedno, hlavně ať je to zdravé že
Já měla první těhu taky pohodové, jen mě asi od 4.měsíce fakt PŘÍŠERNĚ pálila žáha, to byl hnus. Zatím se mi to zdá stejné tak uvidíme co bude ![]()
Seal:
bylo mi to tak nějak jedno, ale když nemůžu v noci spát a přemítám a přemýšlím, tak bych si moc přála holčičku, je fakt, že nejdůležitější je zdraví a vše to zvládnout v pohodě i s tím prvním, tak bych chtěla holčičku, abych mohla jednou s ní prožívat, to, co přožívá moje mamka ![]()
ahojky holky ![]()
prosím vás,uklidněte mě…slabounký špinění je v pořádku,že jo?žádná krev,jen lehký špinění… ![]()
a jen tak mimochodem,prozradíte mi některá co je ten metřík?? ![]()
s.v.
a neměla jsi pohlavní styk, nebo nemáš mít MS, nic by to nemělo být, ale pokud budeš špinit déle, asi bych aspoň zavolala dr nebo chtěla, ať se na mě podívá…
metřík je metřík
na jedné internet. stránce si vybereš, jak chceš aby metřík vypadal a potom se ti počítají měsíce do porodu, nebo potom, kolik je tvému broučkovi, taky jsem ho měla, ale asi nějak zmizel a stránku neznám, ale je tady toho plno, stačí se mrknout někde do dizkuze…
""http://lmtf.lilypie.com/HPPQp2.png:http://lmtf.lilypie.com/HPPQp2.png
TI TO UDELAM A NAPISU TADY DO ZPRAV OKOPIRUJ A VLOZ TO DO PSANI A JE TO OK ![]()
ok mam dobry stránky kukni jak mimi roste počkej chviličku zkusím zhruba ten termín zjistit ![]()