Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bufanda no me teda v noci jo a dnes fest, ted k veceru chodim jak kacer a pomalicku. Dole mam uplny tlak. Zkousim si ted davat vanu, jestli to prejde nebo to prijde
5
Nakonec jsem si misto pizzi udelala krupici
![]()
@Terkapali ja taky tak s byvalym. Vedela jsem, ze kdyz si nikoho nenajdu, nedokazu odejit. A ono se stalo na stesti ![]()
@V09 krupicu jsem měla včera
. Jo no, já nehledala, on tak nějak přišel sam ![]()
@V09 Tchýně chlapovi řekla, že se nesmím koupat v teplé vodě, tak se mu snažím vysvětlit, že ne horká, ale teplá je ok, že uleví, když je to planý poplach.
Tak to já to mám zase tak, že raději sama, než se trápit v nefunkčním vztahu. S ex jsme spolu byli 4 roky, ale chodili jsme spolu pár měsíců před devíti lety, než jsme to dali dohromady znovu. Myslela jsem si, že on je ten pravý.
@Terkapali No tak můj taky na dítě zatím nikdy nevztáhl ruku
nemůžu zase podle psa hned dělat závěry, že
a hlavně ani psovi nikdy neublížil…prostě dostane výprask, když ho víc vytočí no…i já jí párkrát seřezala za její život…vždy když zdrhla na dlouho někde blízko u silnice a měla jsem o ní strach…to jsem pak nepříčetná a strašně jí vynadám a naplácám…ale vždy na zadek no (běhá za zvěří prostě v lese…jinak poslouchá)…
Já to s tou psychologickou stránkou taky umím…musím na to dávat pozor, abych to neaplikovala na muže…pak se cítí být v koutě a z toho právě pramenilo vždy nejvíc hádek
…
@Terkapali Takže jsi si začala s Tomášem, když jsi byla ještě s bývalým?
@Bufanda V kříži zatím ani jednou, ale spodek už jo…a hlavně mi tak podivně zřejmě tedy tvrdne břicho, ale nahoře na špičce, kdežto spodek je v pohodě…to je fakt divný
a kolikátý jsi teď týden?
@pindulinka89 no tak víš o čem mluvím ![]()
Psychologie
to chlapa lituji, vím já se cítí ![]()
V podstatě jo, to byl ten podmět to konečně ukončit. My už posledního půl roku spolu ani nějak nekomunikoval, spaval v obýváku
a najednou se zjevil Tom, proběhla večeře, pak zprávy, každý den spolu… No a já řekla doma ať se odstehuje… ![]()
Příspěvek upraven 09.02.19 v 20:22
@Bufanda taky jsem s byvalym byla 4 roky. Horka nesmi byt no…ale kdyz se mi ted nahodou rozjede porod, tak uz strach nemam. Uz by to melo byt v pohode…
Vsak ono je potreba nekdy dat na zadek. Ne bit nebo nepravem, ale prece jen jsem zastancem, ze spartanska vychova a duslednost mela neco do sebe. Nez dnesni „moderni“ laxni pristup. I u deti myslim. Jak pise Terka, chce to kolikrat zatnout zuby, ale ty deti pak jednou podekuji.
@pindulinka89 i me zacalo tvrdnout dost bricho. Spodek se mi zarovna a vystrci se mi to jakoby na horu
![]()
@V09 ne že bych Sof mlatila hlava nehlava
Ale občas, když už je toho příliš, tak na zadek dostane. Ikdyz poslední dobou stačí hodit fakt naštvaný výraz… Pak ví, co následuje, tak se radši uklidní, nebo poslechne, než aby dostala ![]()
@Terkapali vsak to je prave fajn, kdyz k tomu nemusi dojit
taky tvrdnuti od vcera safra..
@Terkapali No hlavně u mě je to s tou psychologií o to horší, že jsem ženská a on chlap…nemůžu být prostě tolik dominantní, že…jenže je to těžké a výchova je výchova holt no…jsem stejná jako mj taťka v tomhle…akorátže já jsem právě ženská
![]()
No a to Tomáš neměl z toho nějaké špatné pocity, že (samozřejmě teoreticky, chápu, že to tak nebylo) rozbíjí v podstatě rodinu, ještě po tom, čím si prošel?
@V09 Co znamená „spodek se mi zarovná“?
Já jsem tedy dnes taková obecně špatně naladěná z toho, že ještě teoreticky 3+ týdny budu takhle nepoužitelná a neefektivní…nebaví mě to
…