Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
14.1.16 09:51

@frozendarkness Co ja bych dala za 8kg. Uz mam nahore 15kg a to jsem mela puvodne 52kg. Strasne me boli pod tou vahou nohy, hlavne kolena. Po hodine stani uz nemuzu vydrzet. A to se neprecpavam.

Holky, mam takovy trosku asi blby dotaz, ale moc tomu nerozumim a sestricka je taky zmatena. Kdyz jsem na neschopence a 2.2 nastupuju na MD, k jakemu dni mi ma ukoncit neschopenku? K 1. nebo 2.2.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.1.16 10:01

Mě se zatím povedlo přibrat asi 3kg, podle včerejší kontroly na diabetologii. Ale ještě počkám, co ukáže váha zítra na gyndě, ta čísla se od sebe liší o 3kg, tak budu radši jásat, až to uvidím na váze, na které mě váží od začátku těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
14.1.16 10:33

@Ellabela rekla bych ze k 1.2. ale pockej si, co pisnou holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 10:50

@NikaKaa @danushtek Díky, holky. Zkusím tam zavolat. Aspoň si zajistím nějaký program, z toho sezení doma mi za chvíli hrábne :mrgreen: Ještě jsem uvažovala nad gavidjógou, ale nevím, jestli na ni není pozdě.. s tím břichem tam něco nacvičovat :think: I když známá říkala, že paradoxně ji to bavilo hlavně tehdy, když už se skoro nemohla hnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.1.16 10:55

@Ellabela ja mam to same a ptala jsem se v praci primo ucetni a ta mi rekla ze musim v jeden den ukoncit nemocenskou a zaroven i zacit materskou ze tam nesmi byt prodleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
14.1.16 11:06

@jitam @Baruss008
Diky holky. Ja si to myslela, ze by tam nemela byt prodleva, protoze pak bych musela ten jeden den vlastne nadelat. Takze k 2.2. Na doktora ani sestricku se nechci spolehat, protoze do ted mi neprisly penize za rijen a listopad, protoze mi do listku na penize napsala spatne datum, takze se to pekne protahlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 11:08

@Ellabela Já bych řekla, že prvního dostaneš poslední dávku z nemocenské, takže ukončit k 1.2. s tím, že to znamená včetně.. a od 2.2. začneš brát mateřskou, takže MD s nástupem 2.2. Kdybys nemocenskou ukončovala k 2.2., tak by to podle mě papírově znamenalo, že ti toho 2. mají dát dva příspěvky (nemocenskou i mateřskou). Já jsem vždycky jela ukončit nemocenskou ten den, který měl být poslední. Takže třeba 22.1. jsem jela k dr., že to chci ukončit a další den do práce. A toho 22. jsem ještě měla placený jako PN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 11:11

Každopádně se na to 19. na kontrole zeptám, ptž taky přecházím z PN na MD :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.1.16 11:26

@Capelucita chci se zeptat jaké homeopatika jsi užívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
14.1.16 12:39

@Ellabela taky bych řekla ukončit k 1.2. a MD začít od 2.2., prodleva tam nevznikne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
14.1.16 12:42

@Martinabébé Aha, ja prave nevim, jak to je. Na neschopence jsem byla naposledy predloni a doktorovi neverim, tak jeste zkusim personalni, az ji budu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
14.1.16 12:53

Zadávám v práci mimo jiné i docházky a když někdo končí nemoc a hned na to navazuje dovolenou, k jednomu dni ukončím nemoc a další mu začne dovolená, takže rozhodně ne v jednom dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 13:14

Mě teď v pondělí 11.1 končila neschopenky a os 12.1 jsem na MDTakhle mi to napsala sestřička a v práci v poho. nemáš tam prodlevou navazuje to na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.1.16 14:38

Já budu nastupovat na MD zřejmě 4.2. ale neschopenku ( tu jsem odmítla již v 7tt i když mám riziková jednovaječná dvojčátka, nechá se to zvládnout bez ní) nemám, vybírám si dovču a + 14kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.1.16 16:15

U mě je to nakonec tak, že se nikde hlásit nemusím. Jen do 30ti dnů po porodu musím na UP donést RL mimča, aby mě vyřadili z databáze. Pak musím na UP přímo tady u nás kde si zažádám o rodičák. Mají to tady takhle pitomě rozdělený.
Jinak já jsem -3kg, v prvním trimestru jsem měla velké problémy a zhubla skoro 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí