Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
17.1.16 10:54

@Samantha9 Měla jsem čtvery. Ob den pračka, v nouzi jsem svrchní kalhotky přepírala růčo, když se dařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
17.1.16 16:06

@monini79 Tak člověk tu chvilku není a už se rodí miminka. :-) Moc gratuluju k dvojčátkům, ať jsou v pořádku a brzy vás pustí domů! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
17.1.16 16:09

@Katka93 Já můžu doporučit vložky Batist Flower. V porodnici jsem dostala jeden balík, a pak jsem si ještě musela dalších 5 balení dokoupit protože jsem měla opravdu silné očistky :roll: a byla jsem v porodnici 6 dní, takže jeden balík na den. Teď jsem si jich raději rovnou koupila 5 balení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
17.1.16 16:12

Jo a také jsem byla na velkém UTZ (29+3), vše v pořádku, malá má 1500g a je natočená hlavou dolů a prý už tak zůstane, je hodně natlačená dole, tak jsem ráda. :) Také mě překvapují výsledky ze štítné žlázy, mám tak pěkné hodnoty, že mi doktor snížil dávku léků. Snad to takto dobře půjde i nadále. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.16 16:50

@Saffiraa Krásné zprávy, gratuluju!! :potlesk: Jen tak dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
17.1.16 19:58

Holky, tak jsem si myslela, že mam v tažce pro srbe zabaleno vše, ale nebejt vás některých, tak bych si třeba nezabalila sprcháč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.1.16 20:42

Já si minule nezabalila hřeben a krém na obličej, jsem musela mazat bepanthenem, trošku jsem se pak leskla :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.1.16 21:52

Ahoj holky… děkuji za odpovědi a rady :)
Já byla dnes u kamarádky na utz a malá je pořád napříč :( doufám, že se ještě otočí… a váží 1 750g… podle utz u mého dr jsem dnes 31+1, podle utz v gennetu ve 12.tt 32+0… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.1.16 22:02

Teda já ještě tašku sbalenou nemám :lol: Doufám, že v únoru to stačí :mrgreen: Teď ještě pojedem na týden k mamce do Trutnova, vracet se budem asi začátkem února a věci do porodnice jsem chtěla zabalit pak, tu tašku budu ještě potřebovat na cestu k mamce :) V únoru, asi měsíc před termínem, ještě pojedu na víkend do Liberce, ale to už možná radši vezmu nějaké nezbytnosti s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.1.16 22:09

@Suzuveverka Tak hlavně nerodit v Liberci :D Radši si dojeď kousek vedle do Jablonce :D Ne, sranda… na porod je ještě času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.1.16 22:11

Holky, kde a jaký pořídit maliník? U prvního jsem nepila a teď bych chtěla zkusit :) tak nevím jestli sáčkový, sypaný… v lékárně nebo drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.1.16 23:40

@Katka93 Od táty je to stejně blíž do Jablonce :-)

Maliník mám sušený svůj ze zahrady, ale koupila bych spíš někde, kde prodávají bylinkové čaje a sypaný. Taky jsem ho pila, k tomu jsem jedla len, a porod v pohodě, doufám, že tentokrát to taky vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
18.1.16 09:37

@Suzuveverka Tak to zkusím někde pořídit :-) a odkdy se může pít? Můj první porod byl fakt děsný, tak bych ráda udělala vše proto, aby to teď bylo lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
18.1.16 09:46

Jinak tašku taky ještě sbalenou nemám, ale už se na to chystám… Věci co nepoužívám nebo mám víckrát hodím do igelitek, aby to bylo pohromadě… Cestovky používáme, tak ty ještě obsadit nemůžu :-D dneska jdu vyprat oblečky pro malou… Ať už to mám taky připravené…pak ještě autosedačku a korbu ke kočárku… No a koncem měsíce budu sledovat akce na pampersky a udělám zásobu :-D plná cena je fakt šílená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.1.16 12:03
@Suzuveverka píše:
@Katka93 Od táty je to stejně blíž do Jablonce :-)Maliník mám sušený svůj ze zahrady, ale koupila bych spíš někde, kde prodávají bylinkové čaje a sypaný. Taky jsem ho pila, k tomu jsem jedla len, a porod v pohodě, doufám, že tentokrát to taky vyjde :-)

Co ten malinik a len delaji? Od kdy se muzou? Diky :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital