Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
19.1.16 20:26

@Dancing27 hezký!!! Mimčo bude od narození v pokojíčku? V cizině je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
19.1.16 20:28

@Dancing27 Moc pěkné, já ještě ani nemám komodu na oblečení (přebalovací pult máme ten na postýlku) :( Vypekli mě v Ikei, myslela jsem, že dokoupím jen další komodu do série, ale asi je přestali vyrábět v našem dekoru :cert: Tak jsem teď úplně bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
19.1.16 20:35

@Lucie0123 Toho se děsím při každé kontrole :( (chodím někdy i každý týden). Držím palce, ať to zvládneš co nejdýl doma a pokud možno až do termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.1.16 20:35

@Saffiraa Já jsem radši nachystaná předem :-), mě to vše dalo na 8 praček ;-)

@Capelucita Nebude, bude v ložnici, ale postýlku přesuneme až se malá narodí, je na kolečkách takže bude cestovat po bytě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.1.16 20:38

Tak u mě je zatím všechno „špatně“ :( malá je moc nahoře a příčně, placenta vepředu a dole… doufám, že se to všechno ještě srovná a budu moc rodit normálně :) Dneska jsem vyprala oblečky, dvě pračky… ještě nějaké deky, plíny, zavinovačky a bude hotovo… teda taky to ještě budu muset vyžehlit :D A teď sháním kojící polštář a rychlozavinovačku… nikde se mi žádná nelíbí :( mám představu nějakou bílou nebo béžovou s růžovými prvky, ideálně mašlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.1.16 20:40

@xxpav.ka Tak to nezávidím :-(. My měli stejný problém s ložnicí. Chtěli jsme si koupit delší komodu, protože jsme si pořídili nové terárium, ve stejném dekoru jako postel a stolky, ale naše řada se už nevyrábí. Nakonec jsme si museli nechat komodu udělat na míru od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
19.1.16 21:13

@Dancing27 Tak to je taky varianta, ale to by jednak trvalo, jednak by to asi bylo o dost dražší. Výhledově budeme měnit nábytek komplet, jen ještě nevíme jak, takže teď je to taková patová situace - koupit něco „dopředu“ se nedá a koupit tak, aby to ladilo k tomu co máme, se mi nedaří (koukám i po bazarech, ale bez úspěchu). Ale na druhou stranu, jsou to prkotiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
19.1.16 21:18

Holky, když už se tady řešila zn. porodnických vložek.. tak jaký síťovaný kalhotky k nim? máte někdo nějakou značku? četla jsem, že holky kupoval Molipants, ale ty jsou primárně inkontinenční, tak teda nevim.. pomůže někdo zkušenější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.1.16 21:23

@xxpav.ka taky nás takhle ikea vypekla.

@Katka93 za mě jsou rychlozavinovačky na nic. Preferovala jsem ty klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.1.16 21:29

@Capelucita Mě právě u syna vyhovovaly :) ale převazovala jsem je mašlí, aby líp držely… proto teď sháním rovnou s mašlí.. ten suchý zip to fakt neudrží… ale klasickou máme taky.. od prababičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
19.1.16 21:29

@Dancing27 pokojíček je krásný tak moc se mi líbí my zatím budeme všichni v jednom pokoji než se pritelovi rodiče odstěhuji
@Capelucita co jde tak objednávám na netu, ale lékárničku musím zaject osobně.
Nejvic mě štve že mi přítel pořád říkal jak je hrozně času tak nemám ani komody na oblečení, postýlku, povlečení atd.je toho hrozně moc. Teď už sili i on a vše musí být rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
19.1.16 21:34

@xxpav.ka děkuju já sem začala tušit že je něco špatně jak začalo břicho tvrdnout už od rána magnesko a nic nepomáhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.1.16 21:53

@Lucie0123 Joo, to znám… na vše času dost :) u prvního jsem z chlapa šílela :D

Holky, kojící polštář je lepší s kuličkami nebo dutým vláknem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
19.1.16 22:10

@Katka93 no já sem mu říkala že mám divný pocit a že bych to chtěla mit o trošku dřív. Neposlechl a teď i on sili :D
Kuličky se rychle prolezi takže za mě duté vlakno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
20.1.16 07:56

@Katka93 Já mám obrovský s kuličkama už od prvního, teď jsem ráda, že těch kuliček trochu „ubylo“, aspoň se dá natáhnout a spím s ním, aby mě malej nekopal, když za námi přileze v noci do postele. Myslím, že ty kuličky se dají trochu líp tvarovat, ale nemám přímé porovnání; a duté vlákno se asi taky proleží, aspoň co vím z polštářů s dutým vláknem. Zase se asi dá celý vyprat, u těch kuliček peru jen potah. Ale přiznám se, že na kojení jsem ho moc nepoužívala, byla jsem líná a kojila hlavně vleže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí