Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
16.1.16 14:36

My v 29+1 skoro obě 1200g, konečně mám pořádné foto a DVD…sice za 1000,– ale je to naposledy v mém životě! V üterý opět po druhé na cukr a na 3D a ve středu poradna. Dneska mě opět v noci tak bolelo v podbřišku, že už jsemsi řikala, estli se něco neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
16.1.16 18:54

@AlibabaA8 krásné, gratuluji :palec:, domluv jim, ať ještě chvilku vydrží a nikam se nehrnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.1.16 20:44

Ahoj holky… jdu si pro radu.. :) co vše máte koupené do porodnice? Já dnes koupila bepanthen, vložky do podprdy, jednorázové kalhotky, vlhčené ubrousky,.. vím, že potřebuji ještě plíny pro mimi a vložky pro sebe… ale jaké vložky? V DM mě žádné neoslovily :D a v maxovi měli jen ty, co jsem měla u prvního a stály za prd :(
A další věc… v čem povezete mimi z porodnice? Chtěla jsem dnes koupit něco pěkného.. a nikde mě nic nezaujalo… HM, Lindex, CaA, FaF…nikde nic :( a hlavně nevím, co počasí… jestli pořídit i nějakou chlupatou kombinézku? Asi to bude nejlepší… ale v březnu může být -10 i +20 :D tak fakt nevím… nakonec jsem pořídila jen tu kosmetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
16.1.16 20:50

Prosím o radu zkušených mamin, které u prvního mimča látkovaly. Kolik svrchních kalhotek si mám pořídit? Chci si je objednat, ale nevím, kolik mi jich bude stačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
16.1.16 20:51

@Katka93 já si v lékárně koupila porodnické vložky a byly k tomu i ty jednorázové kalhotky, tak zkus tam..já konkretně koupila u Dr. Max, ale mají je všude..
Ale ted čtu, že už jsi je měla, takže asi neporadim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.1.16 20:53

@Samantha9 U Maxe jsem právě byla a nejen, že kalhotky neměli vůbec… ale vložky jen ty, co mi u prvního nevyhovovaly, tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
16.1.16 20:54

@Katka93 Toz ja mam kabelu pro sebe - vlozky z lekarny, jednorazovy kalhotky, kosilky, podprdy, vlozky do podprdy, sprchac, sampon, pastu, kartacek, manikuru atd. Toaletak, kapesniky, rucniky, jeleni luj, mineralku, pantofle. Doklady, papir a propisku. Pro prcka - plenky, ubrousky, prebalovaci podlozky, kosmetiku, hadyrky, latkovy plenky (na koupani, ublinkavani).
Tot asi vse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.1.16 20:56

@Katka93 já měla batist flower a jdu nich zas. Ještě jsem měla jednorázové podložky pod sebe a kojící čaj.
@Samantha9 dodnes mi stačí troje. Ze začátku jsem měla jedny Batolini, jsou levné a menší a dvoje Bamboolik (jednou SZ a jednou PAT). Ty Batolini jsem pak vyměnila za další Bambooliky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
16.1.16 21:08

@Katka93 mě byli doporučeny vložky Samu Classic, jak od holek okolo, tak v nemocnici to prodávají. Tak doufám že opravdu budou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.1.16 22:34

@monini79 Ať se mrňouskům dobře daří, aby jste byli všichni brzy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.1.16 22:53

@kuklisek @Hanule_lt @scan03 Děkuji :) přebalovací podložky pod sebe je super nápad… u prvního jsem neměla a povlečení bylo věčně špinavé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 22:56

@Katka93 Já jsem projížděla recenze a vyšly mi nejlíp Batist Flower, ale osobní zkušenost nemám.. Vzala jsem 2 balíky - 40 vložek. Holky si chválily, že jsou dlouhé narozdíl od jiných. Jinak taky řeším, do čeho obléct. Asi vyčlením „hezčí“ kousky a udělám kupičky pro více variant počasí, pak se sáhne po té aktuální. Ale vyloženě nakupovat něco „na cestu z porodnice“, to jsem nešla… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
17.1.16 09:19

@Martinabébé taky nemam nic vylozene „na cestu dom“. Mam pripraveny bodyno s dlouhym, dupajdy, cepicku tenci a tlustejsi, mikcu tenci a tlustejsi a deku do sedacky takovou tu primo do sedajdy - takze je jakoby pod pasama v sedacce a zabali se mimco pak pres pasy:-) (popis zni dost blbe, ale snad tusite co mysim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
17.1.16 09:43

Ja koupila na cestu dom jen dupacky a plysovou kombinezu. Jinak mam pripravene body s dl. rukavem, dupacky, mikinku, ponozky, rukavicky, slabsi a teplejsi cepicku a tu kombinezu a do sedacky deku. Snad to nebude ani malo, ani moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.1.16 10:39

Vložky taky koupím u Maxe, doufám, že zas v porodnici dostanu celý balík a nebudu moje moc potřebovat. Síťované pratelné kalhotky mám z minula.
A na miminko budu mít nachystané oblečení z toho, co mám doma, nic extra pořizovat nebudu. Body, overal, mikinku, teplé ponožky a autosedačkový fusak. A teplejší a slabší čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí