Poradna duly
Jana Čurdová
My v 29+1 skoro obě 1200g, konečně mám pořádné foto a DVD…sice za 1000,– ale je to naposledy v mém životě! V üterý opět po druhé na cukr a na 3D a ve středu poradna. Dneska mě opět v noci tak bolelo v podbřišku, že už jsemsi řikala, estli se něco neděje.
@AlibabaA8 krásné, gratuluji
, domluv jim, ať ještě chvilku vydrží a nikam se nehrnou ![]()
Ahoj holky… jdu si pro radu..
co vše máte koupené do porodnice? Já dnes koupila bepanthen, vložky do podprdy, jednorázové kalhotky, vlhčené ubrousky,.. vím, že potřebuji ještě plíny pro mimi a vložky pro sebe… ale jaké vložky? V DM mě žádné neoslovily
a v maxovi měli jen ty, co jsem měla u prvního a stály za prd ![]()
A další věc… v čem povezete mimi z porodnice? Chtěla jsem dnes koupit něco pěkného.. a nikde mě nic nezaujalo… HM, Lindex, CaA, FaF…nikde nic
a hlavně nevím, co počasí… jestli pořídit i nějakou chlupatou kombinézku? Asi to bude nejlepší… ale v březnu může být -10 i +20
tak fakt nevím… nakonec jsem pořídila jen tu kosmetiku…
Prosím o radu zkušených mamin, které u prvního mimča látkovaly. Kolik svrchních kalhotek si mám pořídit? Chci si je objednat, ale nevím, kolik mi jich bude stačit..
@Katka93 já si v lékárně koupila porodnické vložky a byly k tomu i ty jednorázové kalhotky, tak zkus tam..já konkretně koupila u Dr. Max, ale mají je všude..
Ale ted čtu, že už jsi je měla, takže asi neporadim.. ![]()
@Samantha9 U Maxe jsem právě byla a nejen, že kalhotky neměli vůbec… ale vložky jen ty, co mi u prvního nevyhovovaly, tak nevím ![]()
@Katka93 Toz ja mam kabelu pro sebe - vlozky z lekarny, jednorazovy kalhotky, kosilky, podprdy, vlozky do podprdy, sprchac, sampon, pastu, kartacek, manikuru atd. Toaletak, kapesniky, rucniky, jeleni luj, mineralku, pantofle. Doklady, papir a propisku. Pro prcka - plenky, ubrousky, prebalovaci podlozky, kosmetiku, hadyrky, latkovy plenky (na koupani, ublinkavani).
Tot asi vse ![]()
@Katka93 já měla batist flower a jdu nich zas. Ještě jsem měla jednorázové podložky pod sebe a kojící čaj.
@Samantha9 dodnes mi stačí troje. Ze začátku jsem měla jedny Batolini, jsou levné a menší a dvoje Bamboolik (jednou SZ a jednou PAT). Ty Batolini jsem pak vyměnila za další Bambooliky.:-)
@Katka93 mě byli doporučeny vložky Samu Classic, jak od holek okolo, tak v nemocnici to prodávají. Tak doufám že opravdu budou dobré.
@monini79 Ať se mrňouskům dobře daří, aby jste byli všichni brzy doma.
@kuklisek @Hanule_lt @scan03 Děkuji
přebalovací podložky pod sebe je super nápad… u prvního jsem neměla a povlečení bylo věčně špinavé ![]()
@Katka93 Já jsem projížděla recenze a vyšly mi nejlíp Batist Flower, ale osobní zkušenost nemám.. Vzala jsem 2 balíky - 40 vložek. Holky si chválily, že jsou dlouhé narozdíl od jiných. Jinak taky řeším, do čeho obléct. Asi vyčlením „hezčí“ kousky a udělám kupičky pro více variant počasí, pak se sáhne po té aktuální. Ale vyloženě nakupovat něco „na cestu z porodnice“, to jsem nešla…
![]()
@Martinabébé taky nemam nic vylozene „na cestu dom“. Mam pripraveny bodyno s dlouhym, dupajdy, cepicku tenci a tlustejsi, mikcu tenci a tlustejsi a deku do sedacky takovou tu primo do sedajdy - takze je jakoby pod pasama v sedacce a zabali se mimco pak pres pasy:-) (popis zni dost blbe, ale snad tusite co mysim)
Ja koupila na cestu dom jen dupacky a plysovou kombinezu. Jinak mam pripravene body s dl. rukavem, dupacky, mikinku, ponozky, rukavicky, slabsi a teplejsi cepicku a tu kombinezu a do sedacky deku. Snad to nebude ani malo, ani moc.
Vložky taky koupím u Maxe, doufám, že zas v porodnici dostanu celý balík a nebudu moje moc potřebovat. Síťované pratelné kalhotky mám z minula.
A na miminko budu mít nachystané oblečení z toho, co mám doma, nic extra pořizovat nebudu. Body, overal, mikinku, teplé ponožky a autosedačkový fusak. A teplejší a slabší čepičku.