Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucie0123 Já jsem byla ve 28+0 a líbilo se nám to moc. Máme 3 fotky a asi 5 min video. Je tam krásně vidět, jak je mimi podobné starší dceři. Byl se mnou manžel a dcera, hlavně u ní jsem ráda, že jsme šli, začala se pak na mimi těšit. Do té doby to pro ní bylo moc abstraktní.
Tak my meli 5 dnu pred porodem odhad max 2500g a syn se narodil 3920g - takze se spletli velmi vyrazne:-)
My s prvnim na 3D byli - hezky zazitek, ale nic moc - mam blbe propustny podkozi, takze zadny krasny foto nemame
ted s druhym jsme z tohoto duvodu nebyli…
@Lucie0123 tak ho neber a jdi sama, když o to stojíš
mě nepříjdou škaredé, hlavně nám tam na 100% potvrdili, že to bude kluk ![]()
@NikaKaa jojo to řikala doktorka 1100g a taky ji hned vyšel TP na 13.3 ne až 20.3 čehož se stale drží muj gyndař
@NikaKaa ja mam nakoupeny asi cca na mesic ty nejmensi - c.1 cekame dvojcatka, takze 6 baliku po 88 ![]()
@miska.siskaa tak dvojčátka budou trošku dřív, menší, tak to je jasné, pořád zvažuju, jestli je kupovat, jestli nebudou stačit ty 2.
@Marketa S mně řekl na konci 28tt 1600g, asi se sekl a to řádně
@NikaKaa My jsme dnes koupily v kaufu i ty nejmenší. Brali jsme 1b jedniček a 2b dvojek. ![]()
Jinak já byla naposledy na UTZ 30+2 a odhad váhy byl 1,45kg a prý je to ukázková slečna
. Příští týden jdu zase, tak uvidíme. Čeká mě i monitor, už se moc těším na to tlukoucí srdíčko
.
Holky, dnes mě začala pálit žáha
Zkusila jsem studené mléko, ale moc to nezabralo. Na tu sodu zatím nemám odvahu.
Nemáte ještě nějaký tip? ![]()
@Saffiraa Čeho se bojíš u sody? Mě teda na žáhu zabírá na 100%. Pak ještě Vincentka, ale tam u těhotných je nějak omezené množství. Teď si večer preventivně dávám polotmavý birrel, nikdy mi tak nechutnal ![]()
@Lucie0123 Strašně záleží, jak je mimčo uložené. Já mám pár 3D fotek z 20.tt a nejlíp tam vypadá ručička, kterou si zakrývá obličej
Ve 31. tt mi chtěl doktor udělat taky fotku, ale malá měla obličej zabořený do placenty, navíc už jsem na zádech nemohla vydržet, tak nic.
Holky, mátě někdo zkušenost s kopřivkou v těhotenství? Já jsem se osypala, už mě to i začíná svědit. Mám to na břichu a trochu prsa a trochu ještě na nohách úplně nahoře. Dr. říkal, ať počkám 3 dny a pak jdu na kožní, nebo si mám koupit XYZAL. V pondělí jdu ke kožní… Spíš by mě zajímalo, za jak dlouho to odezní, v těhotenství je všechno pomalejší… Chtěli jsme se fotit s manželem a takhle asi nee
![]()
@Martinabébé S kopřivkou zkušenost nemám, ale moje alergoložka mi v těhotenství Xyzal nedoporučila. Prý se smí užívat Claritine… ![]()
@Saffiraa @Capelucita Super, díky, holky, uvidím, jak pochodím u té kožní… ![]()