Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
552
23.1.16 12:11

Prosím, máte někdo zkušenost s pícháním Clexanu v těhotenství? četla jsem na netu v nějaké diskuzi, že se potom nesmí kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.16 13:41

@Hanule_lt nesmysl. Končila jsem s clexíkem (a k tomu jsem brala claritin a prednison) na konci šestinedělí a dcera byla plně kojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
23.1.16 16:13

@Saffiraa mně pomáhá rennie, v těhotenství se může v neomezeném množtví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
23.1.16 16:22

@Capelucita supr děkuju, kojit bych chtěla, tak jsem měla obavu, abych kuli tomu nemusela na výživu. Bolí to hodně? :D mam z toho trochu obavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.16 16:56

@Hanule_lt co bolí? Kojení? Nebo injekce? Pokud injekce, tak někdy ano jindy ne. Jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
23.1.16 17:12

@Capelucita injekce, asi to zkusim do bricha, tak jsem na to zvedava :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.1.16 17:15

Hoolky já asi umřu.. Dnes se do mě dala nejspíš chřipka :,( nemuzu polikat, boli me klouby, svaly proste cely clovek a ted uz je velice narocna i chuze.. Mam pocit ze se rozpadnu :,( jeste ze si malou bere moje mamka
Vzdy jsem si prala dostat chripku v tehu a jeate o vikendu kdy neni doktor :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.1.16 18:07

@Marketa S Mě doktorka na preventivce říkala, že při virózách mám hlavně hlídat teplotu a držet ji pod 38°C. Podle ní se může i Paralen, ale osobně bych se to spíš snažila vyřešit zábalama na ruce a nohy.
Hlavně se snaž odpočívat, je dobře, že budeš bez dítka.
Já si chřipku užila o vánocích v plném zápřahu, protože vira někde chytla malá a nakazila postupně celou rodinu, takže krom svého dítěte jsem měla doma ještě hromadu marodů. Doteď jsem se z toho nedostala, ale podle ultrazvuku je miminko i placenta v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.1.16 18:55

@Suzuveverka děkuju a když bude teplota nad 38 tak k doktorovi??.. Jeste jsem si nic nevzala, jen piju caj a lezim mam na sobe dve deky a stejne se klepu zimou.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.1.16 18:58

@Marketa S Minimálně bych doktorovi zavolala a poradila se, co s tím. Tak mi to radila praktická doktorka.
Já to měla naštěstí bez teplot, tak jsem pak akorát na gyndě řekla, že doma byla chřipka a doktorka radši udělala ultrazvuk. Jinak přímo kvůli té chřipce jsem nikde nebyla, ono s virózou se stejně nedá dělat nic moc jiného, než ji vyležet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.16 21:31
@Hanule_lt píše:
@Capelucita injekce, asi to zkusim do bricha, tak jsem na to zvedava :) diky

Já píchám furt do břicha. Kam jinam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
23.1.16 22:13

@NikaKaa Zkusím, díky za tip. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
23.1.16 22:22

@Capelucita doktorka mi to doporučila do stehna, ale tam tu kozni rasu nejak nemuzu nahonit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 08:42

Ahoj, já jsem si celé šestinedělí píchala Clexan a kojila jsme normálně. Mám Laidenskou mutaci, celé těhotenství jsme po 6 týdnech docházela na Karlák na Trombocentrum, ničím mě neléčí není třeba. Clexan jsem si pak píchala do špeku na bříšku, tam je to snad nejlepší. Byla jsme s malým 3 týdny v porodnici (narodil se dřív) a nikdo nemluvil o tom, že se pak kojit nesmí. Naopak snad polovina maminek si to aplikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 09:42

Holky ja u prvni kupovala ne slunecnicovy ale olivovy olejicek z lekarny. Je to jen na promazavani miminka. Nijak to nevoni, ale myslim si, ze jeden na zacatek koupim i ted. Pak jsem spokojena velice s olejickem do koupele Linola, taky telove mleko Linola a na oblicej v zime je krem od firmy Bubchen. Mela jsem i olejicek od Hipp ale ten jsem vyhazovala-pro nas nebyl fajn.
S tim jidlem, ja rodila v Olomouci a byl to vyvolavany porod. Tabletku mi zavedli kolem 10hod dopoledne a ve 12 hodin jsem dostala nemocnicni obed. Jist a pit mi nezakazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí