Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
24.1.16 09:48

@Katka93 vlozky jsem mela tyhle http://www.zdravotnipotrebydomu.cz/…ozky-batist/ a byla jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 10:00

@Katka93 ty vlozky jsem kupovala v lekarskych potrebach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 10:07

@Dancing27 krasny pokojicek a i ja mam oblibenou zelenou barvu :) O samolepkach na zed premyslim dlouho, ale bojim se aby se pak neodlepily i s omitkou. Mame novej barak a asi by me trefilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.1.16 10:36

@jitam samolepky jsou super na trénování jemné motoriky. Já doma dělám obrázky z washi pásek. Ty nervou omítku při strhávání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
24.1.16 11:24

@jitam Já také nejprve kupovala olivový, ale pak mi lekárnice řekla, že víc vysušuje než slunečnicový a také je zbytečně drahý. Takže jsem přešla na ten slunečnicový a bylo to ok. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 11:54

Ja mela odhad vahy v 31tt na 1200g pry budeme mit maleho chlapecka, placenta se mi nevytahla, tak snad bude vse ok… mam strach, aby byl vyzivovany jak ma… jo a na utz mi Mudr rekl, ze ma sisatou hlavicku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 11:59

Jo a dlouho jsem tu nebyla, mam antibiotika a anginu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.1.16 12:20

Ahoj holky, tak ja uz treti den prujem a netusim z ceho…jim letim, nejim letim taky. Taky jsem dosti unavena a spaci oproti tomu, ze jsem posledni dobu moc spat nemohla. Dnes koncim 34tt., na netu je temer kazdy druhy odkaz na to, ze by to mohlo znacit zacinajici porod…ale to je jeste brzy, tak nevim. Co Vy na to odbornice? :think: :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.1.16 12:40

@aktak81 Brzo je, ale fakt muze jit o pripravu na porod:-) Nebo jsi proste neco snedla, co ti nesedlo…tezko soudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.1.16 13:14

@aktak81 horcik projima jestli beres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 13:14

@aktak81 Já jsem taky slyšela, že před blížícím se porodem si tělo začne samo čistit střeva, ale já myslím, že to bys spíš chodila častěji na velkou, neměla bys vyloženě průjem… Ono je to v tom těhotenství takové, že nikdy nevíš, co ten den přinese. Já jsem taky měla průjem den, dva, pak nic. Takže možná, že to tak profrčí a zas bude dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
24.1.16 13:34

@aktak81 To spíš bude nějaká střevní viróza, s tou únavou to pasuje. Před porodem by to netrvalo myslím tolik dní, u mě to proběhlo po prasklé vodě asi během 2 hodin. Ještě že tak, protože pak to šlo tak rychle, že na přípravu nebyl čas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.1.16 13:47

@aktak81 Taky bych řekla, že spíš nějaká viróza nebo si něco snědla. Mě tuhle pěkně prohnaly bráchovy bramboráky smažený na sádle, nejsem zvyklá, smažená jídla dělám málokdy :-)
U mě teda v rámci přípravy na porod průjem neproběhl, do poslední chvíle jsem měla zácpu, takže jsem si pak docela ráda nechala dát v porodnici klistýr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.1.16 13:50

Jinak jsem 33tt a nevím, jak se dočkám porodu :mrgreen: Už tři noci jsem nespala, protože mě na střídačku buď bolela pánev, nebo otravovala dcera. Miminko je hlavou dolů a tlačí se dost nízko, takže mi ještě víc rozvolňuje už tak volnou pánev a navíc dost tlačí na pánevní dno. I chůze je občas bolestivá. Mám trochu obavu, že si to tam teď pěkně nachystá a porod pak bude pěkný fofr, jen doufám, že to spolu do března zvládnem, aby bylo donošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
24.1.16 16:10

@Suzuveverka S tou pánví mi ani nemluv, minule jsem vylezla z metra a myslela jsem, že nedojdu domů, každý krok bolel jako čert. :cert: Jinak to cítím hlavně večer, to už pak nevím, jak si sednout nebo lehnout. Malá je prý už prý natlačená dost dole. No zítra jedeme na týden na hory, tak snad nebudu rodit ve Vrchlabí nebo v Hradci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí