Bříško v 10.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
13.3.15 18:20
@veronika67 píše:
@Lejaa tak to já můžu :) já nesnesu maso, syrový maso, to je mor, nemůžu skoro ani vařit :mrgreen:

Tak musíš vařit bez masa :lol: žemlovka, buchtičky s krémem, šulánky - přítel bude mít určitě radost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 18:28

@Lejaa jo ten bude nadšenej, už ted držkuje, že vařím min, bych mu přála tu moji dvouměsíční kocovinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 18:35
@veronika67 píše:
@Lejaa jo ten bude nadšenej, už ted držkuje, že vařím min, bych mu přála tu moji dvouměsíční kocovinu :mrgreen:

:lol: jj, stačil by jim den v téhle kůži a brali by to jinak:)
Ty jo a to nemluvím o chuti na intimnosti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 18:40

@Lejaa myslím,že chlapi nemají ani tušení co si ženský všechno prožijí, ale oni jsou ti kingové co prcka zplodili přece :D no tak my spolu nespali už dva měsíce, prostě na to nemám vůbec náladu a jak je mi zle, tak to prostě nejde :( doufám, že už se to brzy otočí a bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 19:16
@veronika67 píše:
@Lejaa myslím,že chlapi nemají ani tušení co si ženský všechno prožijí, ale oni jsou ti kingové co prcka zplodili přece :D no tak my spolu nespali už dva měsíce, prostě na to nemám vůbec náladu a jak je mi zle, tak to prostě nejde :( doufám, že už se to brzy otočí a bude líp :)

přesně! když tak nad tím přemýšlím, my naposled snad dělali prcka :-D
Ne, fakt je to hrozné, taky doufám, že bude líp, manžel je teda chápavý, ale jak dlouho ještě… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 19:19

@Lejaa no u nás je to stejný :D :D :D můj je taky chápavej, i když občas pronese, že už neví na co ho má :D ale já to prostě nedám, jednou jsme to zkoušeli, ale jak mě bylo zle, tak jsem se přetvařovala a on to poznal :/ no musí to vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 19:44

@veronika67
Jo, on ten první trimestr takovej prostě je..:) Já byla nejaktivnější celý druhý trimestr.. :mrgreen: ve třetím to šlo zase z kopce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 19:47

@Lejaa tak aspon tri měsíce si užijeme :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.3.15 19:51

@Lejaa jooo, zadek a stehna..mi povídej..a prsa.. :lol: Ale přes ten pupek se to tak nějak přehlídlo ;) Ale není nad kojení.. mládě to pak vysportovalo za mě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 19:57

@lekarnicka28
:lol: to věřím! Já doufám, že tentokrát se mi kojit podaří a dítě to ze mě vysosá :lol: Syna jsem kojila jen měsíc, a to šly kilča hezky, pak jsem přestala a váha se zastavila..:) aspoň, že nešla nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 19:59

@veronika67
:D jojo a pak zas bůh ví jak dlouho.. po synovi jsem na to měla odvahu až tak za 2-3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 20:03

@Lejaa hele, my nosíme devět měsíců prcky, zvracíme, jsme utahaný, příbíráme, bolí nás břicho a záda, takže chlapi to dokupy ten cca půl roček musí přežít :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.3.15 13:40

Na mě první těhu nezasvěcení nepoznali až do 20tt. ( a že pracuju mezi lidma). Teď při druhém začínám 9.tt a už mám bříško. Njn asi je to už nějaké povolené. Ale paradoxně na váhu mám míň než u prvního. Nechci to zatím říkat, jenže asi budu muset tentokrát dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.3.15 18:34

@alenka777
Já mám asi dlouhý vedení, ale budeš muset dřív co…? :D :oops:
Jinak věřím, jak říkám no, já jsem teď 10.tt a mám vanu jak v pátém měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
17.3.15 22:27

V 9tt jsem měla břicho podobné a to čekám prvního prcka :D teď jsem 21tt a břicho mám větší než ségra co je 28tt. A to nejsem žádná macatice:-D je to individuální… U druhého těhotenství to prý roste rychleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí