Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hlásím se do klubu, chodím s přestávkou 3. rok. Moc mě to baví, chodím teda zá:,–(ně bez dětí, relax potřebuju. Levný penízkový šátky mají i v Paprsku v holešovické tržnici. Dá se tam vybrat slušnej z 2. ruky. Odhalený břicho je fakt základ, já na to sbírala odvahu několik let a to mám 52 kg… Nejvíc mi vyhovuje, že se musím maximálně soustředit na koordinaci nohou a rukou a tak si fakt odpočinu a nemyslím pořád na kluky ![]()
Já jsem to odhalené břícho měla ještě před těhotenstvím, taky nevím, jak bych se teď odhodlávala.
Na druhou stranu to u mě mělo největší hubnoucí efekt břišních tanců - dívat se každý týden hodinu na svoje třesoucí se špíčky.
To pak člověka přejde chuť na druhou večeři. ![]()
Titty: já snad ani špeky nemám, spíš vytahanou kůži a hlavně já prostě nemám pas, jsem rovná jak chlap, takže nic moc.
Lasička
Tak ja zase nemam problem s pasem, ale s bokama a stehnama… da se rict, ze se stejne na sebe do zrcadla moc nedivam - radsi… a kdyz, tak jen na horni cast sveho tela… ![]()
A souhlasim, ze videt se v tom zrcadle kazdy tyden je docela motivujici k hubnuti
. ALe zase videt i dalsi tanecnice, ze take nejsou twiggy, ale pritom jim to pri tanci taaak slusi, ze si rikam, co porad resime
.
H.
Ahojte,
tak ja tancim uz delsi dobu a taky me to bavi
Zrovna vcera jsem videla konecne video ze sveho tancovani mesic pres porodem ![]()
Tip na dobry obchod - www.modnitrendorient.cz - maji celkem levne a pomerne kvalitni satky, ovsem pocitejte s tim, ze i sebekvalitnejsi satky casem „opelichaji“, obzvlaste, kdyz budete trenovat shimi ![]()
K obleceni - zacatecnicim radim, at chodi v cem se citi nejlepe, pro lektorku jsou lepsi elastaky, aspon vidi, jestli stojite spravne, pro tanecnice mozna sukne, protoze pohyby v sukni vypadaji lepe a holky to pak tak nestresuje, kdyz se vidi v zrcadle ![]()
Satek pres boky nemusi byt penizkovy, ovsem s tim se shimi opravdu lepe trenuje. Ale satek muze byt i normalni nebo treba s trasnema.
Dulezite je, abyste sukni nebo ty elastaky mely pod pasem a ten satek taky, nektere tanecnice ho nosi uvazany v pase a to neni ono, to pak ty pohyby tak necitite.
Hole bricho - je povera. Klidne chodte v dlouhem tricku, kdyz se necitite. Casem si zvyknete a bricho treba odhalite, ale v egypte tanecnice nosi pres bricho sitku, tak by to bylo moc hambate, takze toto vubec nereste, chodite tam relaxovat, ne?
Mejte se krasne
Kacica + Betynka + Bertik
Lesi můžu se zeptat, kam chodíš, v Ostravě??? Taky bych ráda začla ale neznám nikoho, kdo tu chodí a ani nevím kam…
doma si tančím pro sebe podle DVD a mám dokonce i kostým, ale ten je mi od těhu lehce malý… ![]()
strašně mě to chytlo asi 3,4roky zpátky, ale až teď jsem se odhodlala to „prodat“, a chodit do kurzu…
díky
Zuzka
PS: v mém případě tedy bříško nehrozí, spíš pneu ![]()
Holky, juknete na tohle :
http://www.youtube.com/watch?…
H.
hromix…k tomu se dopracuju jo? ![]()
tak dneska vyrážím…jsem tak zvědavá…
Z.
Zdeniku, tak se pochlub, jak ti to slo? ![]()
Video - no, bylo by to krasny to tak umet i s usmevem na rtech ![]()
H.
Ahojte,
tak jsem si to včera užila.....byl to výborný relax, pohled do zrcadla opravdu pro bohy
, ale nebyl čas sledovat ty špeky soustředila jsem se na výsuny pánví
. Někdy jsem měla pocit, že mi chybí někde část mozku, která ovládá mé tělo
, ale žádný učený z nebe nespadl, že…;-)
moc se mi to líbilo, a teda cítím se skvěle protažená, cítím i svalstvo co jsem už ani netušila, že mám.....a docela jsme se i nasmály takže opravdu oddech spojený s pohybem - doufám, že časem ladným pohybem
,
ale jedním slovem - paráda. už se těším na příště.
Z.
Zdenik píše:
Někdy jsem měla pocit, že mi chybí někde část mozku, která ovládá mé tělo, ale žádný učený z nebe nespadl, že…;-)moc se mi to líbilo, a teda cítím se skvěle protažená, cítím i svalstvo co jsem už ani netušila, že mám.....a docela jsme se i nasmály takže opravdu oddech spojený s pohybem - doufám, že časem ladným pohybem
,
Já měla zpočátku pocit, že mám o několik kloubů míň než ostatní - ale už jsem se celkem rozhýbala. Nejtežší pro mě je hýbat najednou různými částmi těla, hlavně ruce, to je běs - a sunutí hlavou, to mi hlava nebere doteď ![]()
My máme tanečky zítra, tak se taky moc těším…
L.
Tak my jsme se předevčírem učily tříčtvrteční shimmi
. Jako pomalu nám to šlo hezky, ale když nám to lektorka předvedla v rychlosti a ještě si přitom šla dopředu a dozadu
tak to nevím, jak tohle zvládnu.
Shimmi máme v sestavě taky - má se dělat během otáčení… hahahaha…
L.